SOKAZ forum
IX liga 10.kolo Telekom- Juzna Tresnjevka V 9:1
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
IX liga 10.kolo Telekom- Juzna Tresnjevka V 9:1
Evo premlatise nas ko zeceve,pa odmah da iskoristim priliku novootvorenog foruma da najavim i zaprijetim da na jesen vracamo milo za drago!
Iako smo malo uzdrmani i deprimirani,najvise vlastitom losom igrom,napominjemo da je ipak mec protekao u fer i sportskoj atmosferi a to je najbitnije!
Telekomu sretno dalje,sa zeljama da "popljugaju" u iducem kolu!
To bi nama dobro leglo.
Iako smo malo uzdrmani i deprimirani,najvise vlastitom losom igrom,napominjemo da je ipak mec protekao u fer i sportskoj atmosferi a to je najbitnije!
Telekomu sretno dalje,sa zeljama da "popljugaju" u iducem kolu!
To bi nama dobro leglo.
Re: IX liga 10.kolo Telekom- Juzna Tresnjevka V 9:1
Što ćete igrati prijateljsku?Brod je napisao/la:Evo premlatise nas ko zeceve,pa odmah da iskoristim priliku novootvorenog foruma da najavim i zaprijetim da na jesen vracamo milo za drago!.
Nekako se čini da nećete biti u istoj ligi
ib je napisao/la:Što ćete igrati prijateljsku?Brod je napisao/la:Evo premlatise nas ko zeceve,pa odmah da iskoristim priliku novootvorenog foruma da najavim i zaprijetim da na jesen vracamo milo za drago!.
Nekako se čini da nećete biti u istoj ligi
Kako necemo!
Nisi skoncentriran,idemo oboje u 8-iskreno se nadam.
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
- travaroš s dva srajvera
Brod, Brod...sudeći po rezultatu niste vi za osmu

travaroš s dva srajvera je napisao/la:Brod, Brod...sudeći po rezultatu niste vi za osmu![]()
![]()
Ti il si napusen il si pijan
možda al bar ne pijem s tumaromBrod je napisao/la:Ti il si napusen il si pijan![]()
![]()
![]()
travaroš s dva srajvera je napisao/la:možda al bar ne pijem s tumaromBrod je napisao/la:Ti il si napusen il si pijan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj bar covjeku velikim slovom napisi prezime
Prema kojim ti to rezultatima sudis
I ko si ti uopce
rekoše mi da sam bio preoštar i bezobrazan, prema tebi. stoga ti se ispričavam. znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najboljeBrod je napisao/la:Daj bar covjeku velikim slovom napisi prezime![]()
![]()
Prema kojim ti to rezultatima sudis![]()
![]()
![]()
I ko si ti uopce![]()
travaroš s dva srajvera je napisao/la:rekoše mi da sam bio preoštar i bezobrazan, prema tebi. stoga ti se ispričavam. znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najboljeBrod je napisao/la:Daj bar covjeku velikim slovom napisi prezime![]()
![]()
Prema kojim ti to rezultatima sudis![]()
![]()
![]()
I ko si ti uopce![]()
a što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu
:
Ma sve O.K.
Ne ljutim se,samo me zivcira kad pricam s nekim za kog nisam siguran ko je a taj doticni mene zna! Malo je glupo.
Ajmo barem pričekati da se Tumara pridruži forumutravaroš s dva srajvera je napisao/la:znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najboljea što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu
:
Ili se prebacite na prajvet mesidže, ovo je glupo..
brod ja sam ti iz vrhovca, ajmo reći četvrti igrač...napisao sam negdje na forumu već. iako, kao iskusni forumaš mogu ti reći da je na većini foruma upravo anonimnost temelj, a javno predstavljanje osobni izbor. no kako je ovo specifičan forum i većina nas se zna uzduž i poprijeko, nemam ništa protiv svog predstavljanja
ib je napisao/la:Ajmo barem pričekati da se Tumara pridruži forumutravaroš s dva srajvera je napisao/la:znamo se, nekad sam igrao u dvorani, a o tebi mislim sve najboljea što se tiče tumare, ostat ću pri malom slovu
:
![]()
Ili se prebacite na prajvet mesidže, ovo je glupo..
Necemo vise o Don Kingu!
I ja se slazem da je glupo!
travaroš s dva srajvera je napisao/la:brod ja sam ti iz vrhovca, ajmo reći četvrti igrač...napisao sam negdje na forumu već. iako, kao iskusni forumaš mogu ti reći da je na većini foruma upravo anonimnost temelj, a javno predstavljanje osobni izbor. no kako je ovo specifičan forum i većina nas se zna uzduž i poprijeko, nemam ništa protiv svog predstavljanja
Poslao sam ti privatnu poruku,mislim da sam onda pogodio ko si!
Slazem se da mozes ostati anoniman ali nema smisla da pricamo o nekim temama,ako ti znas s kim pricas a ja neznam(samo pretpostavljam),jer s ozirom da se poznajemo onda anonimnost gubi smisao!
Na drugim forumima se ljudi obicno ne poznaju.
U svakom slucaju pozdravi mi decke iz ekipe!
travaroš s dva srajvera je napisao/la:ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamono starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara
) i pozdravit ću dečke, evo danas se upravo viđam s njima na treningu..
O.K. majstore!
Samo trenirajte,evo mi cemo vas malo pricekat u 8.!
e načekat ćete se...osim ako nam ne uspije pojačanje, u tom slučaju mogli bi mi brže do vasBrod je napisao/la:travaroš s dva srajvera je napisao/la:ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamono starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara
O.K. majstore!
Samo trenirajte,evo mi cemo vas malo pricekat u 8.!
travaroš s dva srajvera je napisao/la:e načekat ćete se...osim ako nam ne uspije pojačanje, u tom slučaju mogli bi mi brže do vasBrod je napisao/la:travaroš s dva srajvera je napisao/la:ma naravno da anonimnost gubi smisao kad se poznamono starih navika se teško riješiti, kad se radi o forumarenju...zato. eto, glavno da se ti ne ljutiš. sad ću pogledati private message (kad otkrijem kako se otvara
O.K. majstore!
Samo trenirajte,evo mi cemo vas malo pricekat u 8.!al neće vam biti lako u osmoj
...morat ćete nagovoriti hrca da više trenira
Ma ici ce to kao po loju
Nakon malo mlacenja prazne slame,vracamo se originalnoj temi!
Dakle,ima boga!
Gospoda iz Telekoma dolaze nam na megdan u nasu dvoranicu i nase zelje za revansom su uslisene.Sve su nam se kockice poslozile jos samo trebamo odigrat najbolje sto znamo.
Sigurno je da motivacije ne fali!
Dakle,ima boga!
Gospoda iz Telekoma dolaze nam na megdan u nasu dvoranicu i nase zelje za revansom su uslisene.Sve su nam se kockice poslozile jos samo trebamo odigrat najbolje sto znamo.
Sigurno je da motivacije ne fali!