SOKAZ forum
Ekipa Abesinije traži igrača za 11. ligu
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Da, još smo u potrazi za igračem koji bi ravnopravno sudjelovao s trojicom pingpongaških entuzijasta, pače, željnih šale, šege, zeke, pošalica, pinganja, ića i pića te sveg' što mladi vole.
Sve dodatne informacije na 091/400-4584 Damir
A ako nazovete još danas...
Sve dodatne informacije na 091/400-4584 Damir
A ako nazovete još danas...
Jebate na vreme sam vrboval Trnskog

Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Trnac nema više motiva igrati dvoznamenkaste ljige
Vi imate sreće što nije htio čekati do zadnjeg trenutka pa je ipak otišao k vama u 10. ljigu.
Cilj mu je bila 8. nos ti posran ljiga, a baš vidim da Centar Vinko Bek traži igrača i to bi mu leglo
"ko as na desetku"
Nebi imao pritisak pobjeđivanja, a po mjestu stanovanja mu je to
"prirodna lokacija" koja mu je puno bliže nego vaša Jazbina...
Vi imate sreće što nije htio čekati do zadnjeg trenutka pa je ipak otišao k vama u 10. ljigu.
Cilj mu je bila 8. nos ti posran ljiga, a baš vidim da Centar Vinko Bek traži igrača i to bi mu leglo
"ko as na desetku"
Nebi imao pritisak pobjeđivanja, a po mjestu stanovanja mu je to
"prirodna lokacija" koja mu je puno bliže nego vaša Jazbina...
The Only Way Is Up...rutinski
Jazbina je odskočna daska u smislu napredovanja u igri. Mislim da su uvjeti u Jazbini neusporedivi sa bilo kojom dvoranom. Osma ili 10 (a vrlo vjerovatno 9 ta) liga nije tolko bitno s obzirom na društvance koje će imati. (bez omalovažavanja ikoga) 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Ikota, nisi nikoga podcijenio ovim objašnjenjem (osim nekoliko stotina igrača koji nisu pod okriljem Jazbine)

Ma nije on tak mislio samo se malo teze izrazava 
Nemojte mi zajebavati frenda Ikotu.
Barem je on poznat kao čovjek koji ima o svakoj temi (pogotovo vezano uz Jazbinu)
čvrst & nepokolebljiv stav, a ''ustati'' će protiv svake nepravde.
Nešto slično kao - puding...
Barem je on poznat kao čovjek koji ima o svakoj temi (pogotovo vezano uz Jazbinu)
čvrst & nepokolebljiv stav, a ''ustati'' će protiv svake nepravde.
Nešto slično kao - puding...
The Only Way Is Up...rutinski
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Vidimo se na jesen!