Rabljeni Sriver G2

želite li home-made drvo (objesivo o zid)? ili gumu koje nema u dućanima?

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
LiChin

Rabljeni Sriver G2

#1 Post Postao/la LiChin »

Kako pise gore, trazim crveni G2, rabljeni, po mogucnosti ne duze od 2 mjeseca, ako netko ima, cijenu dogovorimo... :) Pozdrav
sjurec
Kontakt:

Re: Rabljeni Sriver G2

#2 Post Postao/la sjurec »

LiChin je napisao/la:Kako pise gore, trazim crveni G2, rabljeni, po mogucnosti ne duze od 2 mjeseca, ako netko ima, cijenu dogovorimo... :) Pozdrav
jesi nabavio G2 ili još tražiš ?! Koju debljinu ?!
Javi mi se na mail sven@jurec.hr
LiChin

#3 Post Postao/la LiChin »

Uf davno je to bilo... :zubo: Nabavio jos davno, u medjuvremenu i prodao, ne igram vise s tim, sad sam trenutno na Tensorima... :pingic:
Izra
Kontakt:

#4 Post Postao/la Izra »

koji tensori? kakvi su u odnosu na g2? igram sa g2 fx pa me zanima...
sjurec
Kontakt:

#5 Post Postao/la sjurec »

Izra je napisao/la:koji tensori? kakvi su u odnosu na g2? igram sa g2 fx pa me zanima...
Ja neznam, igram samo s G2, prije toga sam imao običnu sriver FX...
LiChin

#6 Post Postao/la LiChin »

Ovo vise spada u Raspravu, al da ne otvaram novi topic... :D

Trenutno na Joola Energy X-tra max crvena - FH;

I Tibhar Nimbus Sound max crna - BH;

Energy-ca X-tra je malo sporija od ove "normalne" Joole Energy (probao na kraju obe), ali razlika uopce nije tolika kao sto je npr na Dandoyu ocijenjeno. Vise je stvar u tome da je razlika kao izmedju npr G2 i G2 FX, ili izmedju Bryce-a i Bryce-a FX, ugl brzina malo zaostaje, spin je i veci, ali je guma meksa i za nju je potrebno vise osjecaja, sto na FH daje super efekt ako imas skolski forhend, a i dosta se brzo covjek navikne. :lux:

No meni osobno sto se bekenda tice ne pase toliko premekana guma poput Nimbusa "S" (jos ucim pravi bekend spin :zubo: ), jer to ti je ona prica kao i sa naFXanim bryce-om i normalnim, u biti se FX ne preporuca igracima koji nemaju pravi skolski BH spin zato sto je za povuci tako nesto sa BH potrebno puno vise skole, osjecaja i znanja, iako je npr bryce FX malo sporiji od bryce-a.

U svakom slucaju Energy-ca mi je najbolja guma koju sam u kategoriji Tensora probao, osobito X-tra, i to ne samo zbog samog efekta ljepljenja nego i zbog toga sto je guma extremno lagana tako da i sa max debljinom ruka doslovno leti. :top:

Sa Nimbusom nisam toliko zadovoljan, mislim efekt je tu, isto i rotacija, ali guma je jako jakoo mekana i brza, i stvarno treba imati strasan osjecaj, a i sam sam pretjerao s max debljinom! :bonk: A da ne govorim koliko treba paziti kad se lijepi (cleanfixom), jer ti doslovno ostanu otisci prstiju na gumi ako samo malo (slucajno) jace pritisnes :confused: , a guma je toliko krhka da ti onda ti otisci doslovno ostanu zauvijek, kao kad ugazis u svjez beton i onda ti ostane otisak stopala kad se to osusi! :mad:
Pa onda odlijepis i ides ponovno lijepit sa Cleanfixom (strasno jako drzi gumu, treba se polako odljepljivat!!), i na svoje razocarenje vidis da su otisci opet ostali, kao da se spuzva udubila na mjestu gdje si pritisnuo prvi put! :cursing: :cursing:

Sto se tice usporedbe s G2, nakratko sam probao (1 trening) kod prijatelja i Andro Plasmu 380 2.0mm i mogu reci da mi najprije upravo Andro, pa onda i Joola Energy X-tra (koja je ipak malo brza), najvise lice po brzini i osjecaju na G2 FX (nalijepljeni naravno)! :lux:

No opet, sve ovisi o tome kakav tko stil igre ima, a naravno i o drvetu, ti si se vjerojatno naviknuo na G2... A ako trazis nesto poput G2-ice sa Tensor osobinama, cini mi se da cak i ima tako nesto, u butterflyu su reklamirali ove nove High Tune gume, znam da ima G2, i cini mi se da bas one imaju kao taj efekt, samo ne znam ima li ih gdje ovdje nabaviti. Jer s tim bi i ja stvarno volio probat igrat, jer G2 mi je i dalje jedna od najboljih guma s kojima sam igrao! :top:

Vjerojatno bi se moglo nesto srediti kod Pospisa, samo racunaj na to da ce ti prvo ponuditi cijenu koja nema veze s realnom, pa ce onda spomenuti i nekakve troskove narucivanja, pa ce te na kraju sve ukupno izaci puno skuplje nego da si npr. narucio, a jos ces biti i uvjeren da si jeftino prosao!! :rolleyes:

Zivio danasnji kapitalizam…

Ovo pisem izivciran cinjenicom da sam u Butterfly-u htio naruciti 729 Higher, kinesku gumu za koju vjerojatno svi znamo okvirnu cijenu (kao i za sve ostale kineske gume je li), a koja me je u BTY-u trebala izici, citaj: 30 (trideset, da se netko ne zabuni;)) eura, i to sa popustom je li, dragi sokazovci… :nono:

Joooooj… :ljut:

I tako mi prijatelj naruci Higher preko Dandoya, i na kraju platio svojih, citaj: 10ak (desetak;)) eura, i opet bio uvjeren kako sam jeftino prosao…

Al ovaj put i jesam... :jumping:

Zivio internet kapitalizam… :zivili:

Ps sorry na dugom postu......... :zubo:
bigdedi

#7 Post Postao/la bigdedi »

:s: :s: uz ovakvo zanje, samo se nadam da cu te izbjeci u skupinama u subotu :top:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
LiChin

#8 Post Postao/la LiChin »

bigdedi je napisao/la::s: :s: uz ovakvo zanje, samo se nadam da cu te izbjeci u skupinama u subotu :top:
U subotu se svakako vidimo :top: :top: , a koje sam srece, tebe ce opet Pongrac zapast u skupini, pa ces opet "osvojit utjesno" kojeg ovog puta... :B: Ma taj dio cemo preskocit... :D

A tko zna, cudne su te zvijezde... :lol:

A sto se tice znanja, ma nije znanje igra, a ja i ionako puno :blabla:

Pokusah pomoci, to je sve, pa se nadam da sam i bio nekome od koristi... :zubo:

Til' Saturday... :top: :pingic:
Odgovorite