SOKAZ forum
Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Jučer je održan, kod Šurbeka, taj tradicionalni turnir, ponovno u izvrsnoj organizaciji, te s bogatim nagradama i ručkom, za nas četrdesetak sudionika.
U odsutnosti ("izočnosti") prošlogodišnjeg pobjednika Marka Krivskog, prvi je bio Čeh Zdenek Pacola (5. liga), koji je u finalu pobjedio 13.godišnjeg Slovenca Rafaela Kotrlea, dok je treće mjesto, po običaju, osvojio Bosanac Hajro Safić, zvani Buco, pobjedivši u polufinalu prvakinju Daruvara Dunju Čakanić. Ja se, nakon pobjede nad Nijemcem Benderom, zadovoljih s petim mjestom.
Inspekciju regularnosti turnira obavio je Domac, tražeći si usput novog suigrača ili ekipu.
U odsutnosti ("izočnosti") prošlogodišnjeg pobjednika Marka Krivskog, prvi je bio Čeh Zdenek Pacola (5. liga), koji je u finalu pobjedio 13.godišnjeg Slovenca Rafaela Kotrlea, dok je treće mjesto, po običaju, osvojio Bosanac Hajro Safić, zvani Buco, pobjedivši u polufinalu prvakinju Daruvara Dunju Čakanić. Ja se, nakon pobjede nad Nijemcem Benderom, zadovoljih s petim mjestom.
Inspekciju regularnosti turnira obavio je Domac, tražeći si usput novog suigrača ili ekipu.
Dobar izvještaj Dinko!
Dobro organiziran turnir pod vodstvom Darka Podkrajšeka uz ugodnu atmosferu i poneki dobar meč.
Zdenek osvojio uvjerljivo,a treba pohvaliti i velikog borca Bucu Safića.
Što se tiče nove momčadi ili novog suigrača, Zdenek ne bi morao proći audiciju..
Svaka čast i Dunji, nekoliko dobrih mečeva, pogotovo ona pobjeda protiv Dinka u četvrtfinalu.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Da, Dunja, vrhunska stolnotenisačica, me prebila, nakon što sam ja prebio Čemeriku, Korbela i Makedonca, zbog toga jer sam prekasno shvatio da je ljevakinja. Kad sam to shvatio i kad sam joj prestao slati lopticu na forhend, već samo na bekhend, dobih čak i set.
Tu sam informaciju onda proslijedio Buci, koji ju je potom rutinski smlavio s 3:0, ali mi se, nezahvalnik, nije zahvalio na toj informaciji.
Tu sam informaciju onda proslijedio Buci, koji ju je potom rutinski smlavio s 3:0, ali mi se, nezahvalnik, nije zahvalio na toj informaciji.
To se i meni prije znalo često događati, prođe partija i tek onda vidim da sam igrao protiv ljevaka.
A Dinko iz koje si ti manjine.
Let the force be with you
Evo, ... isto razmišljanje i pitanje Dinku ?
No, ima još nešto, .... čak i lošije po moju reputaciju, Dunja igra sa nama u Ekipi "ABC" već 9 mjeseci a ja nemam pojma da i ona spada u nacionalne manjine, bilo kako.
No, ima još nešto, .... čak i lošije po moju reputaciju, Dunja igra sa nama u Ekipi "ABC" već 9 mjeseci a ja nemam pojma da i ona spada u nacionalne manjine, bilo kako.
Otvorena je Pandorina kutija obzirom na činjenicu da neki igrači nisu pripadnici neke manjine. 
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Ja sam bio hrvatska nacionalna manjina.
Za ovaj odgovor Dinko evo

Skoro zaboravih zahvaliti se Stolnoteniskom savezu i Šurbekima što su uložili veliki trud i znatna financijska sredstva, a kako bi svatko tko bi se prihvatio suđenja nekog meča u njihovoj novoj dvorani imao nezaboravan doživljaj.
Naime, sucima su osigurali prastare, potrgane semafore - brojače, zalijepljene seletejpom, bez svih brojeva za poene i za setove, koji sasvim labavo stoje na jednoj rupici, te ih je prava noćna mora okretati. Ima i umetnutih brojeva drukčije veličine i boje.
Lukavi Podkrajšek je stoga prisilio par svojih sužnjeva da nam sude, a kako ne bi došlo do opće pobune, jer suditi s takvim semaforima koji su prošli dva svjetska rata izaziva kod čovjeka želju da nekog upuca.
Naime, sucima su osigurali prastare, potrgane semafore - brojače, zalijepljene seletejpom, bez svih brojeva za poene i za setove, koji sasvim labavo stoje na jednoj rupici, te ih je prava noćna mora okretati. Ima i umetnutih brojeva drukčije veličine i boje.
Lukavi Podkrajšek je stoga prisilio par svojih sužnjeva da nam sude, a kako ne bi došlo do opće pobune, jer suditi s takvim semaforima koji su prošli dva svjetska rata izaziva kod čovjeka želju da nekog upuca.