Stolnoteniski turnir nacionalnih manjina Zagreba

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dinko Š.

#1 Post Postao/la Dinko Š. »

Jučer je održan, kod Šurbeka, taj tradicionalni turnir, ponovno u izvrsnoj organizaciji, te s bogatim nagradama i ručkom, za nas četrdesetak sudionika.
U odsutnosti ("izočnosti") prošlogodišnjeg pobjednika Marka Krivskog, prvi je bio Čeh Zdenek Pacola (5. liga), koji je u finalu pobjedio 13.godišnjeg Slovenca Rafaela Kotrlea, dok je treće mjesto, po običaju, osvojio Bosanac Hajro Safić, zvani Buco, pobjedivši u polufinalu prvakinju Daruvara Dunju Čakanić. Ja se, nakon pobjede nad Nijemcem Benderom, zadovoljih s petim mjestom.
Inspekciju regularnosti turnira obavio je Domac, tražeći si usput novog suigrača ili ekipu.
domac101

#2 Post Postao/la domac101 »

:rofl:

Dobar izvještaj Dinko! :top:
Dobro organiziran turnir pod vodstvom Darka Podkrajšeka uz ugodnu atmosferu i poneki dobar meč.
Zdenek osvojio uvjerljivo,a treba pohvaliti i velikog borca Bucu Safića.

Što se tiče nove momčadi ili novog suigrača, Zdenek ne bi morao proći audiciju.. :rofl: :rofl:

Svaka čast i Dunji, nekoliko dobrih mečeva, pogotovo ona pobjeda protiv Dinka u četvrtfinalu. :zubo:
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Dinko Š.

#3 Post Postao/la Dinko Š. »

Da, Dunja, vrhunska stolnotenisačica, me prebila, nakon što sam ja prebio Čemeriku, Korbela i Makedonca, zbog toga jer sam prekasno shvatio da je ljevakinja. Kad sam to shvatio i kad sam joj prestao slati lopticu na forhend, već samo na bekhend, dobih čak i set.
Tu sam informaciju onda proslijedio Buci, koji ju je potom rutinski smlavio s 3:0, ali mi se, nezahvalnik, nije zahvalio na toj informaciji.
trnac

#4 Post Postao/la trnac »

:zubo:

To se i meni prije znalo često događati, prođe partija i tek onda vidim da sam igrao protiv ljevaka.
Saša

#5 Post Postao/la Saša »

A Dinko iz koje si ti manjine.
Let the force be with you
MUNJA2

#6 Post Postao/la MUNJA2 »

Evo, ... isto razmišljanje i pitanje Dinku ?
No, ima još nešto, .... čak i lošije po moju reputaciju, Dunja igra sa nama u Ekipi "ABC" već 9 mjeseci a ja nemam pojma da i ona spada u nacionalne manjine, bilo kako.
domac101

#7 Post Postao/la domac101 »

Otvorena je Pandorina kutija obzirom na činjenicu da neki igrači nisu pripadnici neke manjine. :rofl:
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
Dinko Š.

#8 Post Postao/la Dinko Š. »

Ja sam bio hrvatska nacionalna manjina.
MUNJA2

#9 Post Postao/la MUNJA2 »

Za ovaj odgovor Dinko evo :s: :top: :lux:
Dinko Š.

#10 Post Postao/la Dinko Š. »

Skoro zaboravih zahvaliti se Stolnoteniskom savezu i Šurbekima što su uložili veliki trud i znatna financijska sredstva, a kako bi svatko tko bi se prihvatio suđenja nekog meča u njihovoj novoj dvorani imao nezaboravan doživljaj.
Naime, sucima su osigurali prastare, potrgane semafore - brojače, zalijepljene seletejpom, bez svih brojeva za poene i za setove, koji sasvim labavo stoje na jednoj rupici, te ih je prava noćna mora okretati. Ima i umetnutih brojeva drukčije veličine i boje.
Lukavi Podkrajšek je stoga prisilio par svojih sužnjeva da nam sude, a kako ne bi došlo do opće pobune, jer suditi s takvim semaforima koji su prošli dva svjetska rata izaziva kod čovjeka želju da nekog upuca.
Odgovorite