STRIPOVI-(crtani romani)!!!

preporuka filmova, razmjena salveta i životinjskog carstva, iskustva s unucima

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Brod

STRIPOVI-(crtani romani)!!!

#1 Post Postao/la Brod »

Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru! ;)
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
dmelti

Re: STRIPOVI-(crtani romani)!!!

#2 Post Postao/la dmelti »

Brod je napisao/la:Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru! ;)
Prije 9 godina sam prodao svoju kolekciju istih (oko 700 komada ) za sitne nofce mešetarima na trešnjevačkom placu !!!
D. Melti, Deda II, VI liga
Brod

#3 Post Postao/la Brod »

dmelti je napisao/la:
Brod je napisao/la:Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Prije 9 godina sam prodao svoju kolekciju istih (oko 700 komada ) za sitne nofce mešetarima na trešnjevačkom placu !!!

E pa ti stvarno znas sta treba!
Sigurno su ti se obradovali :lol: :!:
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova? ;)
dmelti

#4 Post Postao/la dmelti »

Brod je napisao/la: E pa ti stvarno znas sta treba!
Ili sam nekaj ja zaj..al , ili program, ali ne dobivam više obavijest o novim porukama na forumu!!! :D
Inaće, prinova će doći u 8. mjesecu. Trenutno nemam vremena ni za pošteni trening!

Šta ima novog u dvorani?
D. Melti, Deda II, VI liga
Brod

#5 Post Postao/la Brod »

dmelti je napisao/la:
Brod je napisao/la: E pa ti stvarno znas sta treba!
Ili sam nekaj ja zaj..al , ili program, ali ne dobivam više obavijest o novim porukama na forumu!!! :D
Inaće, prinova će doći u 8. mjesecu. Trenutno nemam vremena ni za pošteni trening!

Šta ima novog u dvorani?

Pa ne znam ti ni ja,nisam vec dosta dugo bio u dvorani,malo odmaram!
Pretpostavljam Zoki i Tumi,al to nije nista novo... ;)
I kazes ne pusta zena vise ni na trening,ajoj bit ce povuci- potegni,vec vidim! :o :o
Brod

#6 Post Postao/la Brod »

Inace za te stripove,ak znas nekog ko ima,javi :lol: !!!
Brod

#7 Post Postao/la Brod »

Dobro di su ti stripovi???
Pa kaj vi ljudi nemate supe,podrume i tavane? :darkevil:
Martin

#8 Post Postao/la Martin »

imamo, imamo...bez brige.... samo nemamo ono što ti tražiš, nažalost...
Brod

#9 Post Postao/la Brod »

Martin je napisao/la:imamo, imamo...bez brige.... samo nemamo ono što ti tražiš, nažalost...

Sta je ovo,promjena nicka? :confused:
Đuka
Kontakt:

#10 Post Postao/la Đuka »

He, to sam skupljao kada sam bio mlađi(crtane) nije bilo tv-a i kompa pa se mešetarilo sa crtanima i i meni zanimljivijim Albumima sa samoljepivim sličicama(imam ih negdje 50-tak,najstariji album je iz 1969 košarkaša bivše Yu kada su Oriolik,Željezničar iz Karlovca,Lokomotiva,Jugoplastika,Kvarner,Zadar igrali prvu ligu).

Crtani(Alan Ford-mislim da mi fali par brojeva),Tex Viler,Met Meriot,Zagor,Diabolik i sada imam neke od njih ,ali mi je od svih Stripoteka bila najbolja(oko 30 -tak kom).
Nije to neka vrijednost ,jednostavno se sentimentalno vežeš za te stvari iz djetinjstva.Ni svojoj djeci nisam baš puno davao da mi brčkaju po njima,ali njima su i tako interesantniji komp. i ostale gluposti današnjice.
Brod

#11 Post Postao/la Brod »

Đuka je napisao/la:He, to sam skupljao kada sam bio mlađi(crtane) nije bilo tv-a i kompa pa se mešetarilo sa crtanima i i meni zanimljivijim Albumima sa samoljepivim sličicama(imam ih negdje 50-tak,najstariji album je iz 1969 košarkaša bivše Yu kada su Oriolik,Željezničar iz Karlovca,Lokomotiva,Jugoplastika,Kvarner,Zadar igrali prvu ligu).

Crtani(Alan Ford-mislim da mi fali par brojeva),Tex Viler,Met Meriot,Zagor,Diabolik i sada imam neke od njih ,ali mi je od svih Stripoteka bila najbolja(oko 30 -tak kom).
Nije to neka vrijednost ,jednostavno se sentimentalno vežeš za te stvari iz djetinjstva.Ni svojoj djeci nisam baš puno davao da mi brčkaju po njima,ali njima su i tako interesantniji komp. i ostale gluposti današnjice.

Ja imam cca 4. 000 komada uz koje sam jako sentimentalno vezan! :rofl: :rofl: :rofl:
Đuka
Kontakt:

#12 Post Postao/la Đuka »

Pa ti imaš pravu biblioteku :D
Odgovorite