SOKAZ forum
STRIPOVI-(crtani romani)!!!
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
STRIPOVI-(crtani romani)!!!
Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru!
Ako netko na tavanu ima stripova,sto starijih to bolje,a posebno Lunov Magnus Strip i Zlatna Serija i Stripoteka te Superstrip biblioteka(Alan Ford),lijepo molim da mi se javi,kao kolekcionar otkupljujem iste(za skromne svote),ili mijenjam za nesto po dogovoru!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Re: STRIPOVI-(crtani romani)!!!
Prije 9 godina sam prodao svoju kolekciju istih (oko 700 komada ) za sitne nofce mešetarima na trešnjevačkom placu !!!Brod je napisao/la:Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
D. Melti, Deda II, VI liga
dmelti je napisao/la:Prije 9 godina sam prodao svoju kolekciju istih (oko 700 komada ) za sitne nofce mešetarima na trešnjevačkom placu !!!Brod je napisao/la:Ako u ovom topicu mozemo imati i malu burzu onda bi ja skrenuo pozornost na sljedece:
E pa ti stvarno znas sta treba!
Sigurno su ti se obradovali
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova?
Ili sam nekaj ja zaj..al , ili program, ali ne dobivam više obavijest o novim porukama na forumu!!!Brod je napisao/la: E pa ti stvarno znas sta treba!
Sigurno su ti se obradovali![]()
![]()
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova?
Inaće, prinova će doći u 8. mjesecu. Trenutno nemam vremena ni za pošteni trening!
Šta ima novog u dvorani?
D. Melti, Deda II, VI liga
dmelti je napisao/la:Ili sam nekaj ja zaj..al , ili program, ali ne dobivam više obavijest o novim porukama na forumu!!!Brod je napisao/la: E pa ti stvarno znas sta treba!
Sigurno su ti se obradovali![]()
![]()
Inace di si ti Melti,jel stigla prinova?![]()
Inaće, prinova će doći u 8. mjesecu. Trenutno nemam vremena ni za pošteni trening!
Šta ima novog u dvorani?
Pa ne znam ti ni ja,nisam vec dosta dugo bio u dvorani,malo odmaram!
Pretpostavljam Zoki i Tumi,al to nije nista novo...
I kazes ne pusta zena vise ni na trening,ajoj bit ce povuci- potegni,vec vidim!
He, to sam skupljao kada sam bio mlađi(crtane) nije bilo tv-a i kompa pa se mešetarilo sa crtanima i i meni zanimljivijim Albumima sa samoljepivim sličicama(imam ih negdje 50-tak,najstariji album je iz 1969 košarkaša bivše Yu kada su Oriolik,Željezničar iz Karlovca,Lokomotiva,Jugoplastika,Kvarner,Zadar igrali prvu ligu).
Crtani(Alan Ford-mislim da mi fali par brojeva),Tex Viler,Met Meriot,Zagor,Diabolik i sada imam neke od njih ,ali mi je od svih Stripoteka bila najbolja(oko 30 -tak kom).
Nije to neka vrijednost ,jednostavno se sentimentalno vežeš za te stvari iz djetinjstva.Ni svojoj djeci nisam baš puno davao da mi brčkaju po njima,ali njima su i tako interesantniji komp. i ostale gluposti današnjice.
Crtani(Alan Ford-mislim da mi fali par brojeva),Tex Viler,Met Meriot,Zagor,Diabolik i sada imam neke od njih ,ali mi je od svih Stripoteka bila najbolja(oko 30 -tak kom).
Nije to neka vrijednost ,jednostavno se sentimentalno vežeš za te stvari iz djetinjstva.Ni svojoj djeci nisam baš puno davao da mi brčkaju po njima,ali njima su i tako interesantniji komp. i ostale gluposti današnjice.
Đuka je napisao/la:He, to sam skupljao kada sam bio mlađi(crtane) nije bilo tv-a i kompa pa se mešetarilo sa crtanima i i meni zanimljivijim Albumima sa samoljepivim sličicama(imam ih negdje 50-tak,najstariji album je iz 1969 košarkaša bivše Yu kada su Oriolik,Željezničar iz Karlovca,Lokomotiva,Jugoplastika,Kvarner,Zadar igrali prvu ligu).
Ja imam cca 4. 000 komada uz koje sam jako sentimentalno vezan!