14.liga - JESEN 2008

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
dmelti

14.liga - JESEN 2008

#1 Post Postao/la dmelti »

eh, tek toliko da i mi imamo topic... :pfff:
D. Melti, Deda II, VI liga
dundo bumbo

#2 Post Postao/la dundo bumbo »

Eh, tek toliko da i mi imamo novog -starog voditelja lige. Svakakvim sam tipovima morao, otkako se natječemo, slati zapisnike, ali cijenjeni gospodin Melti, strši u amorfnoj masi stolnoteniskih birokrata, otprilike kao govno u punču ili, pristojnije,kao normalan čovjek u SOKAZ-u(nemaš pojma kol`ki je ovo kompliment)! :s:
Zato, fućkaš topic o 14. ligi, prava tema je naš ludi voditelj lige, pa ako itko ima komentara o Meltijevom liku i djelu, neka ga slobodno podijeli s forumskom populacijom. :lux: :lux: :lux:

Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani?
rope

#3 Post Postao/la rope »

jere je napisao/la:Eh, tek toliko da i mi imamo novog -starog voditelja lige. Svakakvim sam tipovima morao, otkako se natječemo, slati zapisnike, ali cijenjeni gospodin Melti, strši u amorfnoj masi stolnoteniskih birokrata, otprilike kao govno u punču ili, pristojnije,kao normalan čovjek u SOKAZ-u(nemaš pojma kol`ki je ovo kompliment)! :s:
jere.... smanji doživljaj.... sad su vam stvoreni svi preduvjeti da budete prvaci 14. lige tak da vas ne moramo dogodite kantat
dmelti

#4 Post Postao/la dmelti »

jere je napisao/la:Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani?
Najvjerovatnije NE. Vjerovatno idemo u Prečko.Ali još nije sigurno.

Super ti je "kompliment" ( GOVNO :eek: :eek: )
Da te neznam, još bih se naljutio ;) :top: :B:

Znaći imamo za sada jednog koji će sam stavljati zapisnike na net i voditelju lige NEoduzimati slobodno vrijeme ( čitaj 2 minute ) :lux: :cheer: :rolleyes:
rope

#5 Post Postao/la rope »

dmelti je napisao/la: Znaći imamo za sada jednog koji će sam stavljati zapisnike na net i voditelju lige NEoduzimati slobodno vrijeme ( čitaj 2 minute ) :lux: :cheer: :rolleyes:
koliko se sjećam iz prijašnjih sezona.. stavljat će ti još rezultate i podsusedsko dolje i jesenovec
dmelti

#6 Post Postao/la dmelti »

rezultat 3. kola koji trenutno nedostaje:

Omni - STL "Sloga" Novoselec______________8:2

zapisnik na putu.
dmelti

#7 Post Postao/la dmelti »

Gosp. plemeniti Jere iz ekipe "Vrhovec" je izvjestio moju malenkost, a ja ću svekoliko pučanstvo da se "derbi" 04. kola, Vrhovec - Omni odgodio :top: :zubo:
papuanac

#8 Post Postao/la papuanac »

SVE POHVALE MELTIJU ZA AŽURIRANJE REZULTATA 14. LIGE.

Mislim da smo jedina liga koja ima sve rezultate do 6. kola.

Živio nam Melti! :s:
Brod jr.

#9 Post Postao/la Brod jr. »

Pozdrav svim sudionicima 14 lige a posebno mojih policajcima sa registriranim skinheadsima u svojim redovima!!! :lux: :lux: :lux:
dmelti

#10 Post Postao/la dmelti »

papuanac je napisao/la:Mislim da smo jedina liga koja ima sve rezultate do 6. kola.
Ma, u našoj ligi ima dosta ekipa koje same upisuju rezultate :cheer: :cheer: :lux: :cheer: :lux: , a oni koji ne upisuju, na vrijeme dostavljaju :top:
001

#11 Post Postao/la 001 »

Brod, policajci se zahvaljuju na pozdravima, a posebno registrirani skinheads i zaželi nam sreću u 8. kolu :top:
Brod

#12 Post Postao/la Brod »

mradman je napisao/la:Brod, policajci se zahvaljuju na pozdravima, a posebno registrirani skinheads i zaželi nam sreću u 8. kolu :top:

Yo Mirkec!
Ja sam Brod,a ovaj sa iskezenim rotwajlerom je buraz! :rolleyes:
Sad kad sam ti lijepo objasnio,kao sto i prilici kad pricas s policajcem,da ti kazem i welcome to the FORUM and have a nice day! :top: :lux:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Brod jr.

#13 Post Postao/la Brod jr. »

A 'ko sam onda ja??? :confused:

SRetno u osmom kolu od Broda mladjeg!!! :top:
papuanac

JEDNA INFORMACIJA KLUBOVIMA 14. LIGE

#14 Post Postao/la papuanac »

Važna informacija klubovima koji prate rezultate i zbivanja u SOKAZ-u, koji još nisu igrali s SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE!

Obratite pozornost na dogovaranje utakmice kada su ONI domaćini. Naime, nama su ponudili TRI termina, a kad smo mi odabrali jedan od ponuđenih odbacili su ga kao neprihvatljivog i ponudili druga dva. Na taj način došli su do saznanja koji termini nama NE ODGOVARAJU zbog igre u najjačem sastavu i prisilili nas da igramo oslabljeni u terminu KOJI ISKLJUČIVO NJIMA ODGOVARA. Kada smo predložili odgodu odbili su je ultimativno.

Osobno, želim dečkima iz SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE uspjeh i svu sportsku sreću u 12. ligi SOKAZ-a, i nadam se da će tako nastaviti i dalje, sve do vrha, 1. Hrvatske lige, pa i dalje – Kupa europskih prvaka.

Ovu informaciju ne treba shvatiti kao prolijevanje žući nego isključivop kao poticaj na fer i sportsko ponašanje. Ako smo to zaboravili, podsjetimo se. SOKAZ je ipak, prije svega, samo športsko-rekreativna udruga igrača amatera – i dobrih prijatelja.
ib
Site Admin
Kontakt:

#15 Post Postao/la ib »

Važna informacija tebi je da će ti sljedeći put bit spičen ban za spemanje foruma. Shvaćamo i ako jednom napišeš :rolleyes:
papuanac

#16 Post Postao/la papuanac »

respect :s: :s: :s: :s:
ib
Site Admin
Kontakt:

#17 Post Postao/la ib »

:frajer:

Vezano za temu, potez se čini kraljevski :s: i čudo da se nitko prije toga nije sjetio.

Jesi se javio voditelju lige?

Kontam da bi on ili ja mogli/trebali na sastanku načeti temu "Što kada je utakmica dogovorena, a netko želi promjenu termina". Premda je prilično logično da se termin smije mijenjati samo uz pristanak obje ekipe.

A vaša utakmica je bila dogovorena jednom kad ste vi pristali na jedan od ponuđenih termina (pa bilo njih dva, tri, četri ili pet, svejedno).

Bok njihov voditelj! :w:
papuanac

#18 Post Postao/la papuanac »

Javili smo voditelju lige, međutim on se ogradio time da je njegova uloga u ligi (kao voditelja) samo savjetodavna i da on tu ne može ništa.

To me podsjetilo na jednu anegdotu. Mojeg dobrog priajatelja, predsjednika jednog sportskog saveza, nazvao je u 4 sata ujutro čovjek iz Splita. Kuka i plače da autobus koji je trebao doći po splitske sportaše nije došao i da ne zna što da radi.

Pita moj prijatelj ga pita: pa dobro, a tko je vođa puta. Ovaj mu odgovori - ja.

Lako je biti vođa puta kad sve ide kao po loju, veli mu moj prijatelj. Budi ti sada vođa puta kad imaš problem.

Čini mi se da je i s našim voditeljem tako, ali razumijem ga. Volontira, a još da rješava probleme.

Nego, čuo sam do sada da je problem dogovaranja i odgode utakmica u SOKAZ-u vrlo aktualan, i ne samo taj. Lijepo je ubirati lovu za članarinu u Savezu, trebalo bi koji puta organizirati kakav stručni sastanak o poboljšanju sustava natjecanja.

Pa da se, recimo, voditeljima daju veće ovlasti, a ne da ih jadne rešetaju, a oni glume fikuse.

Ponavljam, sve u interesu rekreacije, sporta, fer pleya i prijateljstva.

:lux:
ib
Site Admin
Kontakt:

#19 Post Postao/la ib »

I u tom slučaju ti pravilnik dopušta žalbu. :ne zna:

Normalno da je problem dogovaranja bio i bit će aktualan, uvijek će postojati muljatori, lažljivci i situacije moja riječ protiv tvoje. Mislim da ne postoje ti pravilnici koji bi riješili sve i zadovoljili sve, i ne znam kakvi bi morali bit ti sastanci da stvarno pomognu, a da se na njima ne trkeljaju uvijek iste stvari u pomirljivom tonu :ne zna:

Vezano za tvoj prijedlog i slučaj, Voditelj ima dovoljne ovlasti da u prvoj instanci presudi tko je u pravu, tako da u vezi toga ne treba sastančit. :ne zna:

Ako smatrate da ste zakinuti, žalite se, pa zašto imamo Disciplinsku? :ne zna:
Iceman

#20 Post Postao/la Iceman »

lol, sucajno naisao, citam i nevjerujem...cime se sve ljudi sluze, pa to je za ne povjerovati :confused: :s: :E:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Odgovorite