SOKAZ forum
14.liga - JESEN 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- dundo bumbo
Eh, tek toliko da i mi imamo novog -starog voditelja lige. Svakakvim sam tipovima morao, otkako se natječemo, slati zapisnike, ali cijenjeni gospodin Melti, strši u amorfnoj masi stolnoteniskih birokrata, otprilike kao govno u punču ili, pristojnije,kao normalan čovjek u SOKAZ-u(nemaš pojma kol`ki je ovo kompliment)!
Zato, fućkaš topic o 14. ligi, prava tema je naš ludi voditelj lige, pa ako itko ima komentara o Meltijevom liku i djelu, neka ga slobodno podijeli s forumskom populacijom.
Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani?
Zato, fućkaš topic o 14. ligi, prava tema je naš ludi voditelj lige, pa ako itko ima komentara o Meltijevom liku i djelu, neka ga slobodno podijeli s forumskom populacijom.
Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani?
jere.... smanji doživljaj.... sad su vam stvoreni svi preduvjeti da budete prvaci 14. lige tak da vas ne moramo dogodite kantatjere je napisao/la:Eh, tek toliko da i mi imamo novog -starog voditelja lige. Svakakvim sam tipovima morao, otkako se natječemo, slati zapisnike, ali cijenjeni gospodin Melti, strši u amorfnoj masi stolnoteniskih birokrata, otprilike kao govno u punču ili, pristojnije,kao normalan čovjek u SOKAZ-u(nemaš pojma kol`ki je ovo kompliment)!![]()
Najvjerovatnije NE. Vjerovatno idemo u Prečko.Ali još nije sigurno.jere je napisao/la:Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani?
Super ti je "kompliment" ( GOVNO
Da te neznam, još bih se naljutio
Znaći imamo za sada jednog koji će sam stavljati zapisnike na net i voditelju lige NEoduzimati slobodno vrijeme ( čitaj 2 minute )
D. Melti, Deda II, VI liga
mradman je napisao/la:Brod, policajci se zahvaljuju na pozdravima, a posebno registrirani skinheads i zaželi nam sreću u 8. kolu
Yo Mirkec!
Ja sam Brod,a ovaj sa iskezenim rotwajlerom je buraz!
Sad kad sam ti lijepo objasnio,kao sto i prilici kad pricas s policajcem,da ti kazem i welcome to the FORUM and have a nice day!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
JEDNA INFORMACIJA KLUBOVIMA 14. LIGE
Važna informacija klubovima koji prate rezultate i zbivanja u SOKAZ-u, koji još nisu igrali s SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE!
Obratite pozornost na dogovaranje utakmice kada su ONI domaćini. Naime, nama su ponudili TRI termina, a kad smo mi odabrali jedan od ponuđenih odbacili su ga kao neprihvatljivog i ponudili druga dva. Na taj način došli su do saznanja koji termini nama NE ODGOVARAJU zbog igre u najjačem sastavu i prisilili nas da igramo oslabljeni u terminu KOJI ISKLJUČIVO NJIMA ODGOVARA. Kada smo predložili odgodu odbili su je ultimativno.
Osobno, želim dečkima iz SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE uspjeh i svu sportsku sreću u 12. ligi SOKAZ-a, i nadam se da će tako nastaviti i dalje, sve do vrha, 1. Hrvatske lige, pa i dalje – Kupa europskih prvaka.
Ovu informaciju ne treba shvatiti kao prolijevanje žući nego isključivop kao poticaj na fer i sportsko ponašanje. Ako smo to zaboravili, podsjetimo se. SOKAZ je ipak, prije svega, samo športsko-rekreativna udruga igrača amatera – i dobrih prijatelja.
Obratite pozornost na dogovaranje utakmice kada su ONI domaćini. Naime, nama su ponudili TRI termina, a kad smo mi odabrali jedan od ponuđenih odbacili su ga kao neprihvatljivog i ponudili druga dva. Na taj način došli su do saznanja koji termini nama NE ODGOVARAJU zbog igre u najjačem sastavu i prisilili nas da igramo oslabljeni u terminu KOJI ISKLJUČIVO NJIMA ODGOVARA. Kada smo predložili odgodu odbili su je ultimativno.
Osobno, želim dečkima iz SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE uspjeh i svu sportsku sreću u 12. ligi SOKAZ-a, i nadam se da će tako nastaviti i dalje, sve do vrha, 1. Hrvatske lige, pa i dalje – Kupa europskih prvaka.
Ovu informaciju ne treba shvatiti kao prolijevanje žući nego isključivop kao poticaj na fer i sportsko ponašanje. Ako smo to zaboravili, podsjetimo se. SOKAZ je ipak, prije svega, samo športsko-rekreativna udruga igrača amatera – i dobrih prijatelja.
Vezano za temu, potez se čini kraljevski
Jesi se javio voditelju lige?
Kontam da bi on ili ja mogli/trebali na sastanku načeti temu "Što kada je utakmica dogovorena, a netko želi promjenu termina". Premda je prilično logično da se termin smije mijenjati samo uz pristanak obje ekipe.
A vaša utakmica je bila dogovorena jednom kad ste vi pristali na jedan od ponuđenih termina (pa bilo njih dva, tri, četri ili pet, svejedno).
Bok njihov voditelj!
Javili smo voditelju lige, međutim on se ogradio time da je njegova uloga u ligi (kao voditelja) samo savjetodavna i da on tu ne može ništa.
To me podsjetilo na jednu anegdotu. Mojeg dobrog priajatelja, predsjednika jednog sportskog saveza, nazvao je u 4 sata ujutro čovjek iz Splita. Kuka i plače da autobus koji je trebao doći po splitske sportaše nije došao i da ne zna što da radi.
Pita moj prijatelj ga pita: pa dobro, a tko je vođa puta. Ovaj mu odgovori - ja.
Lako je biti vođa puta kad sve ide kao po loju, veli mu moj prijatelj. Budi ti sada vođa puta kad imaš problem.
Čini mi se da je i s našim voditeljem tako, ali razumijem ga. Volontira, a još da rješava probleme.
Nego, čuo sam do sada da je problem dogovaranja i odgode utakmica u SOKAZ-u vrlo aktualan, i ne samo taj. Lijepo je ubirati lovu za članarinu u Savezu, trebalo bi koji puta organizirati kakav stručni sastanak o poboljšanju sustava natjecanja.
Pa da se, recimo, voditeljima daju veće ovlasti, a ne da ih jadne rešetaju, a oni glume fikuse.
Ponavljam, sve u interesu rekreacije, sporta, fer pleya i prijateljstva.

To me podsjetilo na jednu anegdotu. Mojeg dobrog priajatelja, predsjednika jednog sportskog saveza, nazvao je u 4 sata ujutro čovjek iz Splita. Kuka i plače da autobus koji je trebao doći po splitske sportaše nije došao i da ne zna što da radi.
Pita moj prijatelj ga pita: pa dobro, a tko je vođa puta. Ovaj mu odgovori - ja.
Lako je biti vođa puta kad sve ide kao po loju, veli mu moj prijatelj. Budi ti sada vođa puta kad imaš problem.
Čini mi se da je i s našim voditeljem tako, ali razumijem ga. Volontira, a još da rješava probleme.
Nego, čuo sam do sada da je problem dogovaranja i odgode utakmica u SOKAZ-u vrlo aktualan, i ne samo taj. Lijepo je ubirati lovu za članarinu u Savezu, trebalo bi koji puta organizirati kakav stručni sastanak o poboljšanju sustava natjecanja.
Pa da se, recimo, voditeljima daju veće ovlasti, a ne da ih jadne rešetaju, a oni glume fikuse.
Ponavljam, sve u interesu rekreacije, sporta, fer pleya i prijateljstva.
I u tom slučaju ti pravilnik dopušta žalbu. 
Normalno da je problem dogovaranja bio i bit će aktualan, uvijek će postojati muljatori, lažljivci i situacije moja riječ protiv tvoje. Mislim da ne postoje ti pravilnici koji bi riješili sve i zadovoljili sve, i ne znam kakvi bi morali bit ti sastanci da stvarno pomognu, a da se na njima ne trkeljaju uvijek iste stvari u pomirljivom tonu
Vezano za tvoj prijedlog i slučaj, Voditelj ima dovoljne ovlasti da u prvoj instanci presudi tko je u pravu, tako da u vezi toga ne treba sastančit.
Ako smatrate da ste zakinuti, žalite se, pa zašto imamo Disciplinsku?
Normalno da je problem dogovaranja bio i bit će aktualan, uvijek će postojati muljatori, lažljivci i situacije moja riječ protiv tvoje. Mislim da ne postoje ti pravilnici koji bi riješili sve i zadovoljili sve, i ne znam kakvi bi morali bit ti sastanci da stvarno pomognu, a da se na njima ne trkeljaju uvijek iste stvari u pomirljivom tonu
Vezano za tvoj prijedlog i slučaj, Voditelj ima dovoljne ovlasti da u prvoj instanci presudi tko je u pravu, tako da u vezi toga ne treba sastančit.
Ako smatrate da ste zakinuti, žalite se, pa zašto imamo Disciplinsku?
lol, sucajno naisao, citam i nevjerujem...cime se sve ljudi sluze, pa to je za ne povjerovati

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.