Ustupam ekipu iz IV. razreda

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
antispin

Ustupam ekipu iz IV. razreda

#1 Post Postao/la antispin »

Ukoliko želite imati svoju ekipu i igrati u IV.razredu Sokaza voljan sam je dogovorno prepustiti. Mob: 098-1774-777 Dražen.
bigdedi

#2 Post Postao/la bigdedi »

:lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :fu: :fu: :uzid: :uzid:

:vidiga: BOLJE BI TI BILO DA SI UPLATIO ČLANARINU U KLUBU ZA VAS ODRANE
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
antispin

#3 Post Postao/la antispin »

bigdedi je napisao/la::lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :fu: :fu: :uzid: :uzid:

:vidiga: BOLJE BI TI BILO DA SI UPLATIO ČLANARINU U KLUBU ZA VAS O
DRANE
MISLIM DA NE MORAM PONAVLJATI ONU STARU POSLOVICU:TKO SE ZADNJI SMIJE........ . STRPI SE JOŠ NEKO VRIJEME PA ČE TI BITI SVE JASNO. :top:
ŠTO SE ČLANARINE TIČE,TU JE SVE OK. :)
bigdedi

#4 Post Postao/la bigdedi »

strpljivo čekam :confused: :confused:
antispin

#5 Post Postao/la antispin »

PONUDA ZA PREUZIMANJE EKIPE JE ZAVRŠENA. :)
Zdenko

#6 Post Postao/la Zdenko »

Čujem jučer od Žuge da se dobro pazarilo u zimskom roku, jelda Dražene?
antispin

#7 Post Postao/la antispin »

Pljuc je napisao/la:Čujem jučer od Žuge da se dobro pazarilo u zimskom roku, jelda Dražene?

Nikakvog pazarenja nije bilo. Sve je to na bazi dugogodišnjeg poznanstva i prijateljstva.Žugaj je malo ljubomoran .Ja mu nisam kriv zbog ispadanja iz prvog razreda,da se je malo POTRUDIO mogli su ostati u prvom razredu.Navodno su se pojačali sa Mlincem i Belužičem . Žele natrag u prvi razred.
silvac

objašnjenje od antispina.

#8 Post Postao/la silvac »

Čiju si ekipu dao Kalafatima,ako je to ekipa Kanu-mrežnica,koja se UGASILA 5 dana prije početka prvenstva?Svoju si ekipu dao Odri!
antispin

#9 Post Postao/la antispin »

Ekipa Kanu Mrežnica se nije ugasila.Kalafat je preuzeo ekipu,promijenio naziv ekipe i sastav.
silvac

odgovor antispinu.

#10 Post Postao/la silvac »

Kako je kalafat mogao preuzet Kanu mrežnicu kad s njima nema veze.Ekipa se daje puno prije raspada ekipe.Ime ekipe u 2 lizi-KANU-nije ni bilo zapisano u biltenu kao prijaya.
Jednu sezonu nije bila prijavljena.Znaći da se ugasila.Kalafat je uzo mjesto nepostojeće ekipe,te su oštečene sve četvrto plasirane.uz blagoslov referenta i sokaza.
silvac

nastavak-ispravak n.n.

#11 Post Postao/la silvac »

Ustvari,KANU je bila prijavljena ali nije bila vođena u 2. lizi kao da ne postoji.Druga liga je završila prvenstvo s 11 ekipa te se tako ugasila.Poslije ste je vi oživili.
rope

Re: nastavak-ispravak n.n.

#12 Post Postao/la rope »

silvac je napisao/la:Ustvari,KANU je bila prijavljena ali nije bila vođena u 2. lizi kao da ne postoji.Druga liga je završila prvenstvo s 11 ekipa te se tako ugasila.Poslije ste je vi oživili.
ako se malo vratiš u prošlost vidjet ćeš da ovo nije prvi put.

prvi put
sezona proljeće 2006 su igrali 1. ligu i odustali od natjecanja
sezonu jesen 2006. nastavljaju u 2. ligi

drugi put
sezona jesen 2007 su igrali 1.ligu i odustali od natjecanja
sezonu proljeće 2008 nastavljaju u 2. ligi

ove sezone se nije dogodilo ništa što već prije nije viđeno
silvac

odgovor gos.Ropeu

#13 Post Postao/la silvac »

Konačno se javi i gos.Rope!Što je bilo to se snilo.Sad je gotovo.Jedan priča jedno a drugi drugo.Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je proči nečiji petogodišnji trud u jednom danu!A da ne govorimo o simpatičnom gosp.Draženu Zupančiću-inače,mom poznaniku-dobrom,koji kupi ekipu u 1. lizi,zatim svoju ekipu da Majdacima U 3.lizi te pokloni Mačešičevu ekipu VAMA.Mogao je on tako sa svim ekipama.Ja sam u sokazu 30. god.ali ovo još nisam vidio.mora da sam ostario!!!!
Ajmo na veselije teme.Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
Volim gnojiti po forumu!Do viđenja.
rope

Re: odgovor gos.Ropeu

#14 Post Postao/la rope »

silvac je napisao/la:Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je proči nečiji petogodišnji trud u jednom danu!

Ja sam u sokazu 30. god.ali ovo još nisam vidio.mora da sam ostario!!!!
Ajmo na veselije teme.Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
ovo naše preuzimanje mjesta nije presedan... ali već sam izrazio svoje mišljenje o preuzimanju ekipa i zasluženom napredovanju.. nit je prvo niti poslijednje u sokazu al je sigurno najsenzacionalnije i podiglo je najviše prašine

rečeno na jednom drugom topicu
rope je napisao/la: I da ti odgovorim na konačno pitanje što se tiče mene i mog mišljenja o prelasku i preskakanju liga. NE PODRŽAVAM takve akcije jer se mahom događa da momčadi otkupljuju mjesto u višim ligama te nakon toga padaju za ligu ili dvije te na taj način onemogućavaju ostalima (četvero i peteroplasiranim) prolazak u više lige. Ali kako pravilnik to dopušta i ekipe su to iskorištavale, sticajem okolnosti sam napravio istu stvar. Pa će nam sad biti kak će biti.
silvac je napisao/la: Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
:top: :top: pozdrav i vama do 11. kola :top: :top:
STROJAL
Kontakt:

11. kolo Kalafat - ZET

#15 Post Postao/la STROJAL »

To moram doći vidjeti .... :lol:

Moram reći IB da na Forum doda i zvukove, baš jednog dodao sad. :lol:

Inače, to će biti poslastica za vidjet' .... je*beš derbi Dinamo : Hajduk .... ovo će bit' tarapana.

Samo da se ne igra na tropima .... :lol: već kod nas u dvorani onda će biti OK ....

Rope javi kad igrate i gdje ?

pozdrav,
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
rope

Re: 11. kolo Kalafat - ZET

#16 Post Postao/la rope »

STROJAL je napisao/la:To moram doći vidjeti .... :lol:
:confused: :confused: kaj je tu tak posebno :confused: :confused:
STROJAL je napisao/la: Rope javi kad igrate i gdje ?
11. kolo u ZET-u
STROJAL
Kontakt:

Re: 11. kolo Kalafat - ZET

#17 Post Postao/la STROJAL »

rope je napisao/la: :confused: :confused: kaj je tu tak posebno :confused: :confused:

11. kolo u ZET-u
:lol: tek' buš videl :lol:

:lol: čičko bu došel na svoje jer tam u tropskom dijelu Ljubljanice, može ponijeti i koji koraljni greben, temperatura je takva da bez problema može uspjeti, a ima i toliko vlage da nema potrebe za vodom ... :lol:

a tu je i prednost domaćeg terena .... :lol: pitaj Burkea :rolleyes:

:lol: a možete možda igrat' u tangama, možda zbunite protivnika :lol:
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
bigdedi

Re: odgovor gos.Ropeu

#18 Post Postao/la bigdedi »

silvac je napisao/la:Ja sam u sokazu 30. god.
I na forumu već par tjedana, sa kompletnih 4 posta, i to svi neki protestni. Kakva to frustracija mora biti da natjera čovjeka da se primi računala na kojemu jedva zna pisat.

Evo jedan krasan primjer pada na ECDL testu: :eek:
silvac je napisao/la:Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je

Spreman sam ulaziti u svakakve diskusije, ali stvarno ne bi trebalo tolerirati ovakve izljeve zloće, ljudi koji nemaju veze sa forumom nego tu dolaze samo žaliti na nešto što je već svima normalno, a dogodilo se prije 7 kola.

IB treba onemogućiti lurkanje... onda se fino nitko ne bu naživciro i otvaro akaunt da bi blatio po našem forumu. Lijepo ko oće da gleda, ima da si otvori akaunt i u nekom topiku se predstavi, a svi ostali akaunti bez adekvatnog profila i broja postova se automatski brišu. Amen. :hitler:
silvac

odgovor Juri

#19 Post Postao/la silvac »

No,no,no,no.Nebumo se sad valjda ljutili!Nisam ja izmislil forum.Onda su trebala biti dva foruma:jedan za nas nepismene i jedan za vas pametne!!!!!
Olfo!Ili bi ti bio korektor pa ljepo što ne voliš čuti to izbrišeš i onda bi samo tvoj gnoj došao do izražaja.Uostalom ti si najviše na forumu.Odsada ti napiši što se smije pisati imisliti.
ib
Site Admin
Kontakt:

#20 Post Postao/la ib »

:kokice:

Nego meni par stvari ne ide u glavu.

Prvo, da je pola SOKAZ-a graknulo na Kalafate koji su potpuno legitimno iskoristili mogućnost fuzije.
Ispada da je FUZIJA u generalnom smislu ono što zapravo smeta ljudima.
A kako rope i njegova ekipa baš i nemaju previše utjecaja na pravilnike i stvari koje u SOKAZ-u postoje već sto godina, ne znam zašto bi netko pomislio da su oni prava adresa za njihovo grintanje. :cursing:

Naravno, postoji opcija da vam smeta to što su Kalafati igrački ispod nivoa četvrte lige, pa se na cijelu stvar gleda elitistički - "da je netko drugi ajde, ali ovi dečki... :rolleyes: ". A to je malo licemjerno :flop:

I drugo što mi nije jasno, nitko nije uočio ni spomenuo jednu pozitivnu stvar - prekinut je cirkus nastupa dugoreške ekipe (u svim svojim sastavima), koja je karikirano od četiri prvenstva dva igrala,
jedno uopće ne startala, a jedno počela, pa vidjela da se ne mogu skupit, pa istupila iz prvenstva uz brisanje "pisanih" zapisnika :ne zna:
Za Kalafate se, ako ništa, ne plašim da će igrati tek svaku drugu sezonu, i ostavljati lige sa 11 ili manje ekipa. :top:
Zaključano