SOKAZ forum
Zimski kup 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zimski kup 2010.
Vruće, vruće....
Probat ću ukratko podijelit neke informacije, iako će uskoro u novom Biltenu sve biti otisnuto.
Dakle, od ove godine se 16 nositelja uključuje u prvom tjednu veljače kad se igraju čak dva kola.
Tu igraju prvi nositelji Dr. Časl-Butterfly i pobjednik A (po meni su to Orokonfekcija-Transagram - jaki meč).
Drugi par su pobjednik B i Odra-Energon. Kratkim pogledom mi se čini da bi B mogle biti Zagrebačke ceste.
Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad.
Četvrti par čine pobjednik D skupine (vjerojatno Stubica) i Opera.
Peti par su Sloga Novoselec i pobjednik E. E, tu će biti vatreno jer su u skupini Šulina, Tomić i Coca Cola.
Šesti par F (nitko jak) i Electrolux.
Sedmi par J. Trešnjevka III i G (možda Uzorni mladići?).
Osmi par H (možda ZET 1?) dočekuje Mladost veterane.
Ove momčadi dalje igraju na ispadanje pa će prvi polufinalisti vjerojatno (prema dosadašnjoj formi i rezultatima) biti Dr. Časl i Mladost veterani.
U drugom dijelu ždrijeba prvi par čine Joola i pobjednik I (vjerojatno Elka Starčević).
Drugi par su J (nisam uočio jaku momčad) i Velika Gorica I.
Treći par su Marco Polo i K.
Četvrti par L (Zagrebfilm ili IPOS?) i Agronomski fakultet I.
Peti par su Knežijanac i M (nitko osobito istaknut).
Šesti par N (Velika Gorica III ili možda Tumara?) i Industrogradnja.
Sedmi par J. Trešnjevka II i pobjednik O (Škofina?).
Osmi par P (Petar Zrinski I ili možda Ban Keglević?) i Deda.
U ovom dijelu ždrijeba će Deda vjerojatno igrati protiv boljeg iz ogleda Joole i Marco Pola.
S obzirom da nisam imao previše vremena proučiti momčadi koje ne poznajem najbolje i nisam upućen u njihovu kvalitetu, molim za ispriku ukoliko sam negdje pogriješio ili nekog važnog izostavio.
Svim Sokazovcima puno sreće u Zimskom kupu i Blagoslovljen Božić i Stretnu Novu.
Probat ću ukratko podijelit neke informacije, iako će uskoro u novom Biltenu sve biti otisnuto.
Dakle, od ove godine se 16 nositelja uključuje u prvom tjednu veljače kad se igraju čak dva kola.
Tu igraju prvi nositelji Dr. Časl-Butterfly i pobjednik A (po meni su to Orokonfekcija-Transagram - jaki meč).
Drugi par su pobjednik B i Odra-Energon. Kratkim pogledom mi se čini da bi B mogle biti Zagrebačke ceste.
Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad.
Četvrti par čine pobjednik D skupine (vjerojatno Stubica) i Opera.
Peti par su Sloga Novoselec i pobjednik E. E, tu će biti vatreno jer su u skupini Šulina, Tomić i Coca Cola.
Šesti par F (nitko jak) i Electrolux.
Sedmi par J. Trešnjevka III i G (možda Uzorni mladići?).
Osmi par H (možda ZET 1?) dočekuje Mladost veterane.
Ove momčadi dalje igraju na ispadanje pa će prvi polufinalisti vjerojatno (prema dosadašnjoj formi i rezultatima) biti Dr. Časl i Mladost veterani.
U drugom dijelu ždrijeba prvi par čine Joola i pobjednik I (vjerojatno Elka Starčević).
Drugi par su J (nisam uočio jaku momčad) i Velika Gorica I.
Treći par su Marco Polo i K.
Četvrti par L (Zagrebfilm ili IPOS?) i Agronomski fakultet I.
Peti par su Knežijanac i M (nitko osobito istaknut).
Šesti par N (Velika Gorica III ili možda Tumara?) i Industrogradnja.
U ovom dijelu ždrijeba će Deda vjerojatno igrati protiv boljeg iz ogleda Joole i Marco Pola.
S obzirom da nisam imao previše vremena proučiti momčadi koje ne poznajem najbolje i nisam upućen u njihovu kvalitetu, molim za ispriku ukoliko sam negdje pogriješio ili nekog važnog izostavio.
Svim Sokazovcima puno sreće u Zimskom kupu i Blagoslovljen Božić i Stretnu Novu.
hvala na izvjescu...
aj, konacno su opet stavili nositelje

aj, konacno su opet stavili nositelje
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- masterinsider
- Kontakt:
Re: Zimski kup 2010.
mozda je ovo HSTK JT1ARES je napisao/la: Šesti par F (nitko jak) i Electrolux.
a ovdje je pojašnjenjeARES je napisao/la: S obzirom da nisam imao previše vremena proučiti momčadi koje ne poznajem najbolje i nisam upućen u njihovu kvalitetu, molim za ispriku ukoliko sam negdje pogriješio ili nekog važnog izostavio.
zoku za precednika

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ARES je napisao/la: Tu igraju prvi nositelji Dr. Časl-Butterfly i pobjednik A (po meni su to Orokonfekcija-Transagram - jaki meč).
slazem se
ARES je napisao/la: Drugi par su pobjednik B i Odra-Energon. Kratkim pogledom mi se čini da bi B mogle biti Zagrebačke ceste.
po meni TIS
ARES je napisao/la: Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad.
mislim da je to Lahki Korak I
ARES je napisao/la:Četvrti par čine pobjednik D skupine (vjerojatno Stubica) i Opera.
ARES je napisao/la: Peti par su Sloga Novoselec i pobjednik E. E, tu će biti vatreno jer su u skupini Šulina, Tomić i Coca Cola.
Coca Cola
ARES je napisao/la: Šesti par F (nitko jak) i Electrolux.
Prior
100%ARES je napisao/la: Sedmi par J. Trešnjevka III i G (možda Uzorni mladići?).
slazem seARES je napisao/la: Osmi par H (možda ZET 1?) dočekuje Mladost veterane.
da bi riječ rekaoARES je napisao/la: Ove momčadi dalje igraju na ispadanje pa će prvi polufinalisti vjerojatno (prema dosadašnjoj formi i rezultatima) biti Dr. Časl i Mladost veterani.
i ja tako mislimARES je napisao/la: U drugom dijelu ždrijeba prvi par čine Joola i pobjednik I (vjerojatno Elka Starčević).
ARES je napisao/la: Drugi par su J (nisam uočio jaku momčad) i Velika Gorica I.
Radovan Videković Vidra
ARES je napisao/la: Treći par su Marco Polo i K.
Agronomski fakultet II
ARES je napisao/la: Četvrti par L (Zagrebfilm ili IPOS?) i Agronomski fakultet I.
IPOS???? Zagreb Film!!!!!!
Nitko osobito istaknut = HSTKJTIARES je napisao/la: Peti par su Knežijanac i M (nitko osobito istaknut).
sve točno, ali dajem prednost HSK Keglević pred Petrom Zrinskim IARES je napisao/la: Šesti par N (Velika Gorica III ili možda Tumara?) i Industrogradnja.
po meni finale Butterfly - Joola
ma daj rope nemoj se sramotit po forumurope je napisao/la:po meni finale Butterfly - Joola
lapsus calamiIceman je napisao/la:ma daj rope nemoj se sramotit po forumurope je napisao/la:po meni finale Butterfly - Joola![]()
![]()
rope je napisao/la:lapsus calami
Pogodak!rope je napisao/la:ARES je napisao/la: Treći par su Lahki korak-Tis i C. Pod C nisam uočio jaču momčad.
mislim da je to Lahki Korak I
Jesu li ti prošli ostali parovi?