SOKAZ forum
3.liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Frende, meni pametniji od tebe nisu rekli da neznam držat reket!
Samo nek se zna!
Znam držat reket!
Makar sam se i ja u jednom trenutku zapitao: Dal ja znam držat reket u ruci?
Al onda sam pogledao na policu i vidio pehar za Pojedinačnog prvaka Sokaza-Dede pa me to smirilo!
I uskliknuo sam: Pa ja sam bar nekad znao držat reket u ruci. Nakon toga sam išao sebi u glavi to posložit. Hm, pa to je kao i vožnja bicikla ili plivanje.
Znači ako je premisa da sam nekad bio najbolji pojedinac Sokaza a da bi prvak Sokaza valjda trebao znati držat reket u ruci te da je držanje reketa u ruci kao i vožnja bicikla (nemre se zaboravit pa da ti ispadne reket iz ruke) došao sam do zaključka da ja i danas znam držat reket u ruci!
PS.
Znam da je tebi teško jer ti nemreš doć do tak lakog zaključka da znaš držat reket u ruci! Jbg! Morat ćeš se više potrudit!
Imaš sreće kaj ti je Deda blizu a i nema registriranih igrača kao u moje doba. Tak da će ti na tom Dedi bit samo par igrača koji znaju držat reket u ruci. Iskaži se i postani 
Onda ćeš slavodobitno kao i ja moći uskliknuti :Ja znam držat reket u ruci ma što god drugi mislili o tome!
Prije toga mi se nemoj bahatit sa ovim smješnim poretkom pojedinaca na kojem je nekakav Bućo ispred mene!
Samo nek se zna!
Znam držat reket!
Makar sam se i ja u jednom trenutku zapitao: Dal ja znam držat reket u ruci?
Al onda sam pogledao na policu i vidio pehar za Pojedinačnog prvaka Sokaza-Dede pa me to smirilo!
I uskliknuo sam: Pa ja sam bar nekad znao držat reket u ruci. Nakon toga sam išao sebi u glavi to posložit. Hm, pa to je kao i vožnja bicikla ili plivanje.
Znači ako je premisa da sam nekad bio najbolji pojedinac Sokaza a da bi prvak Sokaza valjda trebao znati držat reket u ruci te da je držanje reketa u ruci kao i vožnja bicikla (nemre se zaboravit pa da ti ispadne reket iz ruke) došao sam do zaključka da ja i danas znam držat reket u ruci!
PS.
Znam da je tebi teško jer ti nemreš doć do tak lakog zaključka da znaš držat reket u ruci! Jbg! Morat ćeš se više potrudit!
Onda ćeš slavodobitno kao i ja moći uskliknuti :Ja znam držat reket u ruci ma što god drugi mislili o tome!
Prije toga mi se nemoj bahatit sa ovim smješnim poretkom pojedinaca na kojem je nekakav Bućo ispred mene!
mislim da je ovo vise filozofsko pitanje.zacko je napisao/la: Makar sam se i ja u jednom trenutku zapitao: Dal ja znam držat reket u ruci?
nece, jer kakav je to uspjeh pobjediti u konkurenciji neznalica-drzanja-reketa?Imaš sreće kaj ti je Deda blizu a i nema registriranih igrača kao u moje doba. Tak da će ti na tom Dedi bit samo par igrača koji znaju držat reket u ruci. Iskaži se i postani
Onda ćeš slavodobitno kao i ja moći uskliknuti :Ja znam držat reket u ruci ma što god drugi mislili o tome!![]()
Da da odma je poredak smiješan čim se neki čokljavac ko ja uspije skrumpirat 
Bez brige frende, ionako me čeka surovo prizemljenje iduće kolo
a i u međuvremenu smo saznali okrutnu kvalifikaciju da ipak ni ja ne znam držat reket. 
No moraš znati da pravi troll iskorištava svaku priliku za šalu i skeć, a di neće ovakvu koja mu se ukaže jednom u životu!
Pa vidiš da sam morao napravit skrinšot jer za dva dana prošla baba s kolačima.
Bez brige frende, ionako me čeka surovo prizemljenje iduće kolo
No moraš znati da pravi troll iskorištava svaku priliku za šalu i skeć, a di neće ovakvu koja mu se ukaže jednom u životu!
Pa vidiš da sam morao napravit skrinšot jer za dva dana prošla baba s kolačima.
ja sam dobio imformacije od nekijeh registriranih igrača da si ti pobjedio tamo jerbo su bili toliko šakirati tvojim držanjem reketa da (neki od smjeha a neki od zaprepasti) nisu uspjeli spojit dva pojena zaredomzacko je napisao/la: Imaš sreće kaj ti je Deda blizu a i nema registriranih igrača kao u moje doba.
pe.es. imformacije nisu provjerene i potvrđene jerbo nije bilo kvoruma
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
drški? ja čuo da je držo za gumu
u svakom slučaju zanima me kojem od ovih hvatova je zacko najbliži da ga primjenim. I ja bi bio deda prvak (vjerojatno i budem, al trebam sačekat da postanem deda
)
rukovalački, plitki
rukovalački, duboki
tradicionalni kineski
japansko korejski
naopako kineski
ze miler
zacko V(od viktori) hvat
u svakom slučaju zanima me kojem od ovih hvatova je zacko najbliži da ga primjenim. I ja bi bio deda prvak (vjerojatno i budem, al trebam sačekat da postanem deda
rukovalački, plitki
rukovalački, duboki
tradicionalni kineski
japansko korejski
naopako kineski
ze miler
zacko V(od viktori) hvat
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Možeš doć u Jazbinu u 10. kolu pa da vidiš malo suhih listova i flickova
protiv ovih lidera 3. lige iz Utrina!
Odmah upozoravam ovog i.b. da mislim da im je teren u Jazbini preuzak i prekratak za vraćanje suhih listova te da bi se on kao lovac mogao ozlijediti. Samo upozoravam!
E, da! Ekipa www.nabava.net odmah sada upozorava da ni u kojem slučaju ne igra na 2 stola. Volimo igrat s Utrinama u što dužem meču da što duže pate! A ne da ih maznemo na brzinu na 2 stola i nikom niš!
Nema ljepšeg nego gledat čokljavce kak se popikavaju na naše suhe listove!
Odmah upozoravam ovog i.b. da mislim da im je teren u Jazbini preuzak i prekratak za vraćanje suhih listova te da bi se on kao lovac mogao ozlijediti. Samo upozoravam!
E, da! Ekipa www.nabava.net odmah sada upozorava da ni u kojem slučaju ne igra na 2 stola. Volimo igrat s Utrinama u što dužem meču da što duže pate! A ne da ih maznemo na brzinu na 2 stola i nikom niš!
Nema ljepšeg nego gledat čokljavce kak se popikavaju na naše suhe listove!
Tu se potpuno slažem s tobom, pobjede dolaze potpuno nelogično i sa poprilično lošom igrom, i još lošijim igračima, ali dolaze i tko smo mi da propitujemo kak se to događa, evo mi smo si već nakon trećeg kola skoro osigurali opstanak, dok moj prijatelj Jura baš još i nije, al bude
!!!
Sretno dalje!!!
Sretno dalje!!!
Sve pogrešno!!Dren je napisao/la:drški? ja čuo da je držo za gumu![]()
u svakom slučaju zanima me kojem od ovih hvatova je zacko najbliži da ga primjenim. I ja bi bio deda prvak (vjerojatno i budem, al trebam sačekat da postanem deda)
rukovalački, plitki
rukovalački, duboki
tradicionalni kineski
japansko korejski
naopako kineski
ze miler
zacko V(od viktori) hvat
DVA prsta (kažiprst i srednjak) moraju biti na gumi s bekend strane.
Eh, amateri...
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
cvijo je napisao/la: Sve pogrešno!!
DVA prsta (kažiprst i srednjak) moraju biti na gumi s bekend strane.
Eh, amateri...
slažem se, pogotovo jer je taj hvat sad kad je uvedeno da prst+guma=sve 5 idealan za ćupat tuđe živce i vježbat ful kontakt (dva sporta u jednom
Bome dobri su 
Mi smo se borili kolko smo znali i umjeli
i čak ni nije bilo loše, koliko već poraz može ne bit loš.
(Moj) inicijalni optimistični plan da će tata Grant napravit četri partije, i da mi tražimo ovih ostalih šest je propao kad smo skužili da je Ivor bolji od nas
i da Hudjek igra duplo bolje nego prošli put 
Malo je falilo i da bude gadnije po nas, a nedostajala nam je kapetanova podrška, mudrost, i riječi utjehe nakon poraza
Meč dana vjerojatno odigrali Ivor i Tonči
a moj osobni moment večeri bio kad mi je Grant reko da se spremao s lovcem za mene

E da, svi skupa se veselimo da će Kamba uskoro napokon imat normalnu gumu (go Radek!
)
Mi smo se borili kolko smo znali i umjeli
(Moj) inicijalni optimistični plan da će tata Grant napravit četri partije, i da mi tražimo ovih ostalih šest je propao kad smo skužili da je Ivor bolji od nas
Malo je falilo i da bude gadnije po nas, a nedostajala nam je kapetanova podrška, mudrost, i riječi utjehe nakon poraza
Meč dana vjerojatno odigrali Ivor i Tonči
E da, svi skupa se veselimo da će Kamba uskoro napokon imat normalnu gumu (go Radek!