3.liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
zacko

#41 Post Postao/la zacko »

Jel vi imate nekog psihologa u Utrinama? Dobiti 5 mečeva u 5 setova a nijednog ne izgubit traži veliku stabilnost! :lux:

A ovaj i.b. je proigro ko veliki. Krajnje je vrijeme da ga neko spusti na zemlju. :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#42 Post Postao/la ib »

Frende, javi se kad naučiš igrat ko ja :frajer:

slika

Ili, rječnikom pametnijih od mene, KAD NAUČIŠ DRŽAT REKET! slika

:jumping: :jumping: :jumping:
zacko

#43 Post Postao/la zacko »

Frende, meni pametniji od tebe nisu rekli da neznam držat reket!
Samo nek se zna!
Znam držat reket!
Makar sam se i ja u jednom trenutku zapitao: Dal ja znam držat reket u ruci?
Al onda sam pogledao na policu i vidio pehar za Pojedinačnog prvaka Sokaza-Dede pa me to smirilo! :cheer:
I uskliknuo sam: Pa ja sam bar nekad znao držat reket u ruci. Nakon toga sam išao sebi u glavi to posložit. Hm, pa to je kao i vožnja bicikla ili plivanje.

Znači ako je premisa da sam nekad bio najbolji pojedinac Sokaza a da bi prvak Sokaza valjda trebao znati držat reket u ruci te da je držanje reketa u ruci kao i vožnja bicikla (nemre se zaboravit pa da ti ispadne reket iz ruke) došao sam do zaključka da ja i danas znam držat reket u ruci! :lux:

PS.
Znam da je tebi teško jer ti nemreš doć do tak lakog zaključka da znaš držat reket u ruci! Jbg! Morat ćeš se više potrudit! :zubo: Imaš sreće kaj ti je Deda blizu a i nema registriranih igrača kao u moje doba. Tak da će ti na tom Dedi bit samo par igrača koji znaju držat reket u ruci. Iskaži se i postani :prvak:
Onda ćeš slavodobitno kao i ja moći uskliknuti :Ja znam držat reket u ruci ma što god drugi mislili o tome! :)
Prije toga mi se nemoj bahatit sa ovim smješnim poretkom pojedinaca na kojem je nekakav Bućo ispred mene! :rolleyes:
Izra
Kontakt:

#44 Post Postao/la Izra »

zacko je napisao/la: Makar sam se i ja u jednom trenutku zapitao: Dal ja znam držat reket u ruci?
mislim da je ovo vise filozofsko pitanje. :D
Imaš sreće kaj ti je Deda blizu a i nema registriranih igrača kao u moje doba. Tak da će ti na tom Dedi bit samo par igrača koji znaju držat reket u ruci. Iskaži se i postani :prvak:
Onda ćeš slavodobitno kao i ja moći uskliknuti :Ja znam držat reket u ruci ma što god drugi mislili o tome! :)
nece, jer kakav je to uspjeh pobjediti u konkurenciji neznalica-drzanja-reketa? :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#45 Post Postao/la ib »

Da da odma je poredak smiješan čim se neki čokljavac ko ja uspije skrumpirat :rolleyes:

Bez brige frende, ionako me čeka surovo prizemljenje iduće kolo :ne zna: :lux: a i u međuvremenu smo saznali okrutnu kvalifikaciju da ipak ni ja ne znam držat reket. :(

No moraš znati da pravi troll iskorištava svaku priliku za šalu i skeć, a di neće ovakvu koja mu se ukaže jednom u životu! :clint:

Pa vidiš da sam morao napravit skrinšot jer za dva dana prošla baba s kolačima. :rofl:
Dren

#46 Post Postao/la Dren »

zacko je napisao/la: Imaš sreće kaj ti je Deda blizu a i nema registriranih igrača kao u moje doba.
ja sam dobio imformacije od nekijeh registriranih igrača da si ti pobjedio tamo jerbo su bili toliko šakirati tvojim držanjem reketa da (neki od smjeha a neki od zaprepasti) nisu uspjeli spojit dva pojena zaredom :kava:

pe.es. imformacije nisu provjerene i potvrđene jerbo nije bilo kvoruma :(
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#47 Post Postao/la ib »

Ja sam bio tamo i to je živa istina! :mudri: :hihihi:
Izra
Kontakt:

#48 Post Postao/la Izra »

ja sam mu izmedju setova pokusao sugerirati gdje da stavi koji prst na drski, ali nije pomoglo.
Dren

#49 Post Postao/la Dren »

drški? ja čuo da je držo za gumu :eek:

u svakom slučaju zanima me kojem od ovih hvatova je zacko najbliži da ga primjenim. I ja bi bio deda prvak (vjerojatno i budem, al trebam sačekat da postanem deda :zubo: )

rukovalački, plitki

rukovalački, duboki

tradicionalni kineski

japansko korejski

naopako kineski

ze miler

zacko V(od viktori) hvat
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zacko

#50 Post Postao/la zacko »

Možeš doć u Jazbinu u 10. kolu pa da vidiš malo suhih listova i flickova :B: protiv ovih lidera 3. lige iz Utrina!
Odmah upozoravam ovog i.b. da mislim da im je teren u Jazbini preuzak i prekratak za vraćanje suhih listova te da bi se on kao lovac mogao ozlijediti. Samo upozoravam!
E, da! Ekipa www.nabava.net odmah sada upozorava da ni u kojem slučaju ne igra na 2 stola. Volimo igrat s Utrinama u što dužem meču da što duže pate! A ne da ih maznemo na brzinu na 2 stola i nikom niš!
Nema ljepšeg nego gledat čokljavce kak se popikavaju na naše suhe listove! :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#51 Post Postao/la ib »

Ponjet ćemo kopaćke :E:
Washo

#52 Post Postao/la Washo »

Bravo Utrinaši, pa ko bi rekao da tako slabi pojedinci tvore tako jaku momčad :B: , svaka čast!!! Navijam za vas, vi ste iznenađenje i osvježenje za sada!!! :D
wolf
Kontakt:

#53 Post Postao/la wolf »

ko bi rekao da tako slabi pojedinci tvore tako jaku momčad
doooobraaaa :top: :lol: :lol: :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#54 Post Postao/la ib »

Nakon prošlog meča s Vidrom i mene muči isto pitanje za njih :hihihi:
Washo

#55 Post Postao/la Washo »

Tu se potpuno slažem s tobom, pobjede dolaze potpuno nelogično i sa poprilično lošom igrom, i još lošijim igračima, ali dolaze i tko smo mi da propitujemo kak se to događa, evo mi smo si već nakon trećeg kola skoro osigurali opstanak, dok moj prijatelj Jura baš još i nije, al bude :cerek: !!!
Sretno dalje!!! :cheer:
cvijo
Kontakt:

#56 Post Postao/la cvijo »

Dren je napisao/la:drški? ja čuo da je držo za gumu :eek:

u svakom slučaju zanima me kojem od ovih hvatova je zacko najbliži da ga primjenim. I ja bi bio deda prvak (vjerojatno i budem, al trebam sačekat da postanem deda :zubo: )

rukovalački, plitki

rukovalački, duboki

tradicionalni kineski

japansko korejski

naopako kineski

ze miler

zacko V(od viktori) hvat
Sve pogrešno!!
DVA prsta (kažiprst i srednjak) moraju biti na gumi s bekend strane.
Eh, amateri... :rolleyes:
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
Dren

#57 Post Postao/la Dren »

cvijo je napisao/la: Sve pogrešno!!
DVA prsta (kažiprst i srednjak) moraju biti na gumi s bekend strane.
Eh, amateri... :rolleyes:
:s:

slažem se, pogotovo jer je taj hvat sad kad je uvedeno da prst+guma=sve 5 idealan za ćupat tuđe živce i vježbat ful kontakt (dva sporta u jednom ;) )
Izra
Kontakt:

#58 Post Postao/la Izra »

nismo uspjeli scokljati grantove veceras. :O:

al natjerali smo ih da igraju u najjacem sastavu par sto je valjda pohvalno.

ib i dalje u formi. :cheer:
ib
Site Admin
Kontakt:

#59 Post Postao/la ib »

Bome dobri su :s:
Mi smo se borili kolko smo znali i umjeli :ne zna: i čak ni nije bilo loše, koliko već poraz može ne bit loš.

(Moj) inicijalni optimistični plan da će tata Grant napravit četri partije, i da mi tražimo ovih ostalih šest je propao kad smo skužili da je Ivor bolji od nas :rofl: i da Hudjek igra duplo bolje nego prošli put :zubo:
Malo je falilo i da bude gadnije po nas, a nedostajala nam je kapetanova podrška, mudrost, i riječi utjehe nakon poraza :bicedobro:

Meč dana vjerojatno odigrali Ivor i Tonči :s: a moj osobni moment večeri bio kad mi je Grant reko da se spremao s lovcem za mene :o :mirko:

E da, svi skupa se veselimo da će Kamba uskoro napokon imat normalnu gumu (go Radek! :cheer:)
Izra
Kontakt:

#60 Post Postao/la Izra »

ib je napisao/la: (Moj) inicijalni optimistični plan da će tata Grant napravit četri partije, i da mi tražimo ovih ostalih šest je propao kad smo skužili da je Ivor bolji od nas :rofl:
vidga sto je skroman. bolji je bio onaj koji je pobjedio. u tvom slucaju, ti si bio bolji. zacko jes vidio? :D
Odgovorite