SOKAZ forum
14. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ima tu jos nesto... prvi i osnovni preduvjet igranja s normalnim gumama je puno treninga. kod susreta dva igraca s cistim gumama je vise nego ocito da uglavnom pobjedjuje igrac s vise utakmica u nogama.Ikota je napisao/la: Mislim da Petar ima sve predispozicije da igra sa normalnim gumama![]()
Za materijalima posežu "očajnici" (u koje i ja spadam) koji nemaju brzinu te moraju na neki način zahebat protivnika. E onda se javljaju ideje kao trava i antispin, a i soft.
Petre ostani na normalnim gumama i budi "čoki" i dalje
materijalisti imaju tu prednost da stalno igraju protiv "cistih" igraca, dok se vecina "cistih" ne moze bas pohvaliti velikim brojem odigranih partija protiv npr. antispina.
tako se moze dogoditi da netko s materijalom nakon kratkog vremena preskoci stepenicu ili dvije u svom napretku, a usput se pronadje u tom stilu i nastavi napredovati.
zivjela raznolikost stilova.
Ae, slažem se. evo izdvojio bi D-Techa kao primjer. Mislim, dobro on igra i s obični backside gumama...al kad uzme travu...jednostavno se povampiri. Kako me je ščokljavio u nedilju (a fakat sam dobro igrao) to je za ne povjerovatIzra je napisao/la: materijalisti imaju tu prednost da stalno igraju protiv "cistih" igraca, dok se vecina "cistih" ne moze bas pohvaliti velikim brojem odigranih partija protiv npr. antispina.
tako se moze dogoditi da netko s materijalom nakon kratkog vremena preskoci stepenicu ili dvije u svom napretku, a usput se pronadje u tom stilu i nastavi napredovati.
zivjela raznolikost stilova.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Malo se hvalim
Jutros odem na forum da pogledam ima li koji upisan rezultat naše lige, kad ono, šok i nevjerica... Broj jedan na listi najboljih pojedinaca -JAAA
Ok, pozicija je nerealna jer nisu odigrane utakmice ovog kola, a i ima puno igrača sa manje poraza od mene, but who the fuck cares
Po prvi put u svojoj "dugoj" sokazovskoj karijeri se nalazim na prvom mjestu pojedinaca neke lige. Doduše, sreća će trajat dan ili dva, ali sve lijepo kratko traje
Nego,poanta ovog predugog posta je da pitam nekog od šibenčana kad mogu dolipit do jazbine pa da mi prebacite naš meč na usb?
- Maca Edinburgh
Re: Malo se hvalim
ovih dana sigurno...samo moram prvo priupitat gospona žuvelu kako se to radi, jer on je naš glavni IT stručnjak.....btw čestitke za prvo mistoOnurk je napisao/la:Jutros odem na forum da pogledam ima li koji upisan rezultat naše lige, kad ono, šok i nevjerica... Broj jedan na listi najboljih pojedinaca -JAAAOk, pozicija je nerealna jer nisu odigrane utakmice ovog kola, a i ima puno igrača sa manje poraza od mene, but who the fuck cares
Po prvi put u svojoj "dugoj" sokazovskoj karijeri se nalazim na prvom mjestu pojedinaca neke lige. Doduše, sreća će trajat dan ili dva, ali sve lijepo kratko traje
Nego,poanta ovog predugog posta je da pitam nekog od šibenčana kad mogu dolipit do jazbine pa da mi prebacite naš meč na usb?
55: Ping bez pinga nije ping!
- Loptica Pong
Re: Malo se hvalim
Od sada možemo sve mečeve dogovarati ponedjeljkom (time ti dajemo mogućnost da do daljnjega ostaneš na istoj poziciji).Onurk je napisao/la:Jutros odem na forum da pogledam ima li koji upisan rezultat naše lige, kad ono, šok i nevjerica... Broj jedan na listi najboljih pojedinaca -JAAAOk, pozicija je nerealna jer nisu odigrane utakmice ovog kola, a i ima puno igrača sa manje poraza od mene, but who the fuck cares
- Maca Edinburgh
- Maca Edinburgh
Maca Edinburgh je napisao/la:dolazi na mail....a mail učestalo provjeravam tako da u stopu pratim razvoj događaja, kako na cjelokupnom forumu tako i u uvaženoj 18 ligi gospode senseia Bilanovića i iskusne 55 - ice...
Sretno vam večeras, nemojte slučajno ostati u 14. ligi, jer čokljavci stižu ubrzanim korakom pa će vam biti