14. liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#101 Post Postao/la 55 »

Maca Edinburgh je napisao/la:Očeš me poslušati i staviti antispin? ha čoki?
Beeemti miša :funj: , ti si čokljo... a ja sam "čoki" :lol: :lol: :lol: ... sigurno ću vježbati pa ćemo vidjeti :mirko: , možda i uspijem nekoga :cekicem: , kakva blesava ideja :klap: !!!
Izra
Kontakt:

#102 Post Postao/la Izra »

Ikota je napisao/la: Mislim da Petar ima sve predispozicije da igra sa normalnim gumama ;)

Za materijalima posežu "očajnici" (u koje i ja spadam) koji nemaju brzinu te moraju na neki način zahebat protivnika. E onda se javljaju ideje kao trava i antispin, a i soft.
Petre ostani na normalnim gumama i budi "čoki" i dalje ;)
ima tu jos nesto... prvi i osnovni preduvjet igranja s normalnim gumama je puno treninga. kod susreta dva igraca s cistim gumama je vise nego ocito da uglavnom pobjedjuje igrac s vise utakmica u nogama.

materijalisti imaju tu prednost da stalno igraju protiv "cistih" igraca, dok se vecina "cistih" ne moze bas pohvaliti velikim brojem odigranih partija protiv npr. antispina.

tako se moze dogoditi da netko s materijalom nakon kratkog vremena preskoci stepenicu ili dvije u svom napretku, a usput se pronadje u tom stilu i nastavi napredovati.

zivjela raznolikost stilova. :lux:
dizi

#103 Post Postao/la dizi »

Istina je da je Bartol dobio svoj prvi reket u subotu, ali da već igra......to ni ja kao njegova majka ne znam!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#104 Post Postao/la ib »

Iss dijete nema ni kolko, tri godine, a mama ga već po forumu mora tražit jer tko zna gdje se mali skiće. :cerek:

Prebacit ću rezultate na papu kad ti tolko smeta. :rolleyes:
Brod jr.

#105 Post Postao/la Brod jr. »

ea,kaj ovaj izra njake sa utakmicama u nogama kad ja imam 15 a on samo 3 i svejedno svaki put dobijem po piksari ma kolko god da se trudim......pričaj ti nekim drugim tarabama tu priču,kod mene ti stoji samo:
u slijedečem susretu bit ću još žešči!!!!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
dizi

#106 Post Postao/la dizi »

Ma ne smeta mi, bilo mi je smiješno kad sam vidjela......I tek će sad dvije!
Dren

#107 Post Postao/la Dren »

Izra je napisao/la: materijalisti imaju tu prednost da stalno igraju protiv "cistih" igraca, dok se vecina "cistih" ne moze bas pohvaliti velikim brojem odigranih partija protiv npr. antispina.

tako se moze dogoditi da netko s materijalom nakon kratkog vremena preskoci stepenicu ili dvije u svom napretku, a usput se pronadje u tom stilu i nastavi napredovati.

zivjela raznolikost stilova. :lux:
Ae, slažem se. evo izdvojio bi D-Techa kao primjer. Mislim, dobro on igra i s obični backside gumama...al kad uzme travu...jednostavno se povampiri. Kako me je ščokljavio u nedilju (a fakat sam dobro igrao) to je za ne povjerovat :eek:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#108 Post Postao/la 55 »

Heh, što ću ti ja kada nemaš pojma :ne zna: , hajde pogodi što se poslije tvog odlaska dogodilo u fiksu petog seta (osim one tri preostale partije u kojima me je :tuctuc: ), sčokljo sam ga beksajdima :kava: :frajer: , igrao sam ko zmaj! :clint:
Onurk

Malo se hvalim

#109 Post Postao/la Onurk »

Jutros odem na forum da pogledam ima li koji upisan rezultat naše lige, kad ono, šok i nevjerica... Broj jedan na listi najboljih pojedinaca -JAAA :lux: Ok, pozicija je nerealna jer nisu odigrane utakmice ovog kola, a i ima puno igrača sa manje poraza od mene, but who the fuck cares :E: Po prvi put u svojoj "dugoj" sokazovskoj karijeri se nalazim na prvom mjestu pojedinaca neke lige. Doduše, sreća će trajat dan ili dva, ali sve lijepo kratko traje :rofl: Nego,poanta ovog predugog posta je da pitam nekog od šibenčana kad mogu dolipit do jazbine pa da mi prebacite naš meč na usb?
Maca Edinburgh

Re: Malo se hvalim

#110 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Onurk je napisao/la:Jutros odem na forum da pogledam ima li koji upisan rezultat naše lige, kad ono, šok i nevjerica... Broj jedan na listi najboljih pojedinaca -JAAA :lux: Ok, pozicija je nerealna jer nisu odigrane utakmice ovog kola, a i ima puno igrača sa manje poraza od mene, but who the fuck cares :E: Po prvi put u svojoj "dugoj" sokazovskoj karijeri se nalazim na prvom mjestu pojedinaca neke lige. Doduše, sreća će trajat dan ili dva, ali sve lijepo kratko traje :rofl: Nego,poanta ovog predugog posta je da pitam nekog od šibenčana kad mogu dolipit do jazbine pa da mi prebacite naš meč na usb?
ovih dana sigurno...samo moram prvo priupitat gospona žuvelu kako se to radi, jer on je naš glavni IT stručnjak.....btw čestitke za prvo misto :lux:
55: Ping bez pinga nije ping!
Onurk

#111 Post Postao/la Onurk »

Vau, ovo se zove brzo odgovaranje. Ja ni na sms ne odgovorim u tako kratkom roku. :s: Ti javi, bilo koji dan navečer mogu svratit (osim sutra)
Izra
Kontakt:

#112 Post Postao/la Izra »

Onurk je napisao/la:Ja ni na sms ne odgovorim u tako kratkom roku.
ovo je istina. :D
Loptica Pong

Re: Malo se hvalim

#113 Post Postao/la Loptica Pong »

Onurk je napisao/la:Jutros odem na forum da pogledam ima li koji upisan rezultat naše lige, kad ono, šok i nevjerica... Broj jedan na listi najboljih pojedinaca -JAAA :lux: Ok, pozicija je nerealna jer nisu odigrane utakmice ovog kola, a i ima puno igrača sa manje poraza od mene, but who the fuck cares :E: Po prvi put u svojoj "dugoj" sokazovskoj karijeri se nalazim na prvom mjestu pojedinaca neke lige. Doduše, sreća će trajat dan ili dva, ali sve lijepo kratko traje
Od sada možemo sve mečeve dogovarati ponedjeljkom (time ti dajemo mogućnost da do daljnjega ostaneš na istoj poziciji). :D
:skace: :skace: :skace:
Spin
Kontakt:

#114 Post Postao/la Spin »

Evo, iako smo u Stupnik otišli opušteno odigrati, poveli smo sa 3:4 da bi na kraju izgubili 6:4. :cry: :)
Koliko je meni trčakaranje po velikoj dvorani pomoglo, toliko je Zoranu odmoglo.
Nemreš nikako na zelenu granu :D
Hvatljivi

#115 Post Postao/la Hvatljivi »

Bome bilo labavo, spin nas pospinal, a mi gradili tricu na njemu.
Stil igre jedinstven i nezgodan.
Najduža tekma koju sam igral, cca. 4 sata.
Mario opet na visini zadatka, ja labavo držim poziciju trećeg igrača. :D
Onurk

#116 Post Postao/la Onurk »

Je li neko iz kš danas u dvorani? Živko, Toni? Planira sam navratit da prebacim meč... Ili da zagnjavim nekog od Textilaca ili nekog trećeg? :)
Maca Edinburgh

#117 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Aj molim te nekog od njih jer mi imamo danas utakmicu...a ako ne uspiješ onda se možemo dogovoriti za sutra.. :top:
Onurk

#118 Post Postao/la Onurk »

Nema problema, sutra onda... Ti samo javi kad ćeš otprilike bit u dvorani. P.S. Sretno danas! P.P.S. Stvarno si brz u odgovaranju :top: Izbacuje ti notifikacije na mob svaki put kad neko nešto novo posta ili je trik u nečemu drugome?
Maca Edinburgh

#119 Post Postao/la Maca Edinburgh »

dolazi na mail....a mail učestalo provjeravam tako da u stopu pratim razvoj događaja, kako na cjelokupnom forumu tako i u uvaženoj 18 ligi gospode senseia Bilanovića i iskusne 55 - ice... :rofl:
55

#120 Post Postao/la 55 »

Maca Edinburgh je napisao/la:dolazi na mail....a mail učestalo provjeravam tako da u stopu pratim razvoj događaja, kako na cjelokupnom forumu tako i u uvaženoj 18 ligi gospode senseia Bilanovića i iskusne 55 - ice... :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: ... da uvažena gospoda sensei Bilanović i 55-ica... a do prije par dana smo bili samo "čokljavci" :lol: :lol: :lol: ... legendo! :s: :s:
Sretno vam večeras, nemojte slučajno ostati u 14. ligi, jer čokljavci stižu ubrzanim korakom pa će vam biti :tuctuc: :cekicem: , jesi li čuo? :rofl: :rofl: ... joj crknut ću više... :pobjeda: :banana: :partijana:
Odgovorite