14. liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Maca Edinburgh

#121 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Sretno vam večeras, nemojte slučajno ostati u 14. ligi, jer čokljavci stižu ubrzanim korakom pa će vam biti :tuctuc: :cekicem: , jesi li čuo? :rofl: :rofl: ... joj crknut ću više... :pobjeda: :banana: :partijana:
Jedino ako kupite Darija Prosa :drunk: ...izrazio je želju za nastavkom svoje stolnoteniske karijere :rofl: :rofl:
55: Ping bez pinga nije ping!
Brod

#122 Post Postao/la Brod »

Alo Šibenik,kaj niste mogli pustit parove,di vam je igračka kultura! :facepalm:

Zekam se.....samo deri... :top: :s:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Hvatljivi

#123 Post Postao/la Hvatljivi »

Dobili Strojopromet u gostima, riješili direktnog konkurenta za ligu više.
Kak uvijek igramo s ekipom koju nam tjedan prije (ili isti) "pripreme" Šibenčani, olakšan nam je posel. :zubo:
Dren

#124 Post Postao/la Dren »

ahahaha šta su u 14toj ligi "Šibenik" i "Šibenčani" postale riječi za plašit stolnotenisače?

Ono pričaš sa suigračem pa kao slučajno mu kažeš "Mislio sam za godišnji u Šibenik" i protivnik odma promaši dvi servirat od straha :rofl: :rofl: :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Hvatljivi

#125 Post Postao/la Hvatljivi »

Kome se još ruke tresu zbog pingača i Šbenčana. Na spomen godišnjeg na moru ljudima se tresu ruke. U ovoj "maloj zemlji za veliki odmor" većina more može videt još samo na razglednici.
Osim ak nisu iz Šibenika :cerek:
Maca Edinburgh

#126 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Dren je napisao/la:ahahaha šta su u 14toj ligi "Šibenik" i "Šibenčani" postale riječi za plašit stolnotenisače?
sensei istina napredovali smo, ali ne baš sad toliko...ja san bio dosta raspoložen posebice jer me milas razbijao u mojin počecima, tako da sam morao odigrat najbolje što sam mogao....
:top:
vjekkk

#127 Post Postao/la vjekkk »

Maca Edinburgh je napisao/la: sensei istina napredovali smo, ali ne baš sad toliko...
Ma niste vi napredovali nego ste doveli Klinca :B:
Maca Edinburgh

#128 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Ma niste vi napredovali nego ste doveli Klinca
ko gubi ima se pravo ljutiti.... :rofl: :rofl: :rofl: dat ćemo vam šansu na kraju sezone :B:
Lin Chi Na

#129 Post Postao/la Lin Chi Na »

Tako je kapetane, dat cemo im sansu, Ali samo sansu, ako se pojave, naravno :B:
Brod

#130 Post Postao/la Brod »

vjekk je napisao/la:
Maca Edinburgh je napisao/la: sensei istina napredovali smo, ali ne baš sad toliko...
Ma niste vi napredovali nego ste doveli Klinca :B:

Kakva je to liga gdje rasturaju Klinac i Mališa(Miliša).... :lol:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Maca Edinburgh

#131 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Kakva je to liga gdje rasturaju Klinac i Mališa(Miliša)....
Lako je igrati uz mentore poput srkija i žuvele...... :s:
Tako je kapetane, dat cemo im sansu, Ali samo sansu, ako se pojave, naravno
Vjekko dok nas je razbijao svaki dan je bio u dvorani i čekao nas, a sad ga više nema ni viditi ni čuti... :rofl:
55

#132 Post Postao/la 55 »

Da, on je vas nekada čekao, a danas vi njega čokljate... :lol: :lol: :lol:
vjekkk

#133 Post Postao/la vjekkk »

55 je napisao/la:Da, on je vas nekada čekao, a danas vi njega čokljate... :lol: :lol: :lol:
:top:
vjekkk

#134 Post Postao/la vjekkk »

Maca Edinburgh je napisao/la: Vjekko dok nas je razbijao svaki dan je bio u dvorani i čekao nas, a sad ga više nema ni viditi ni čuti... :rofl:
eh, to ti je išlo ovako: :cestitamo: :romeo: :rock: :grli: :love: :grouphug: :pingic: :nono: :pingic: :azdaja: :facepalm: :2up: :azdaja: :azdaja: :visi: .
Jel dovoljno jasno?
Maca Edinburgh

#135 Post Postao/la Maca Edinburgh »

tako je išlo, a sad ide ovako i prije meča :predaja: , a onda mjesec dana :uzid: valda buš pobjedio zid ak nemreš Šibenčane..... :B: :rofl: :B: :rofl:
Lin Chi Na

#136 Post Postao/la Lin Chi Na »

Ja mislim da nema smisla ovako preko foruma rješavat to.
Najbolje je da se po završetku sezone dogovori utakmica (po mogućnosti da se svi akteri pojave :B: ), pa da se vidi čija majka crnu vunu prede. :zubo:

Naravno ako se kolege šnajderi ne boje utakmice, sa "linim tovarima" iz Ši. :rofl: :lol:
vjekkk

#137 Post Postao/la vjekkk »

Mlada nada Šibenika je napisao/la:Najbolje je da se po završetku sezone dogovori utakmica (po mogućnosti da se svi akteri pojave :B: ), pa da se vidi čija majka crnu vunu prede. :zubo:
Deal! :top: jer će i tako proć puno vremena dok nas stignete u ligama.... :B:
Lin Chi Na

#138 Post Postao/la Lin Chi Na »

a kad malo bolje pogledam, bolje pustit dogovor oko prijateljske, jer postoji mogućnost da dogodine igramo skupa u ligi, naravno, pod uvjetom da vi budete dobri do kraja sezone.
Hvatljivi

#139 Post Postao/la Hvatljivi »

Ajmo se vratit na 14tu, dobili SC, TONI M (ko SENA M :rofl: ) izvrstan, gušt igrat s njim, opral nas svu trojicu. Njegov meč s našim keptenom vrhunski, moglo je bit i na drugu stranu.
Moglo je bit i čupavo kod meča Sušac - Garašić. Prvi, tri put u prednosti u pripetavanju petog seta i na kraju zgubi?! sreća naša, morali bi se vadit na parovima.
Ostatak ekipe SC-a nemre pratit TM-a, pa im preostaje borba za opstanak u ligi. Sretno!

Da komentiram i dijalog ove škvadre iz podruma na Horvačanskoj, WDejcima se otvara dobar put za prvo mj. jer su JB-i zgubili, tak da Šibenčani bute još malo pričekali dok ih stignete.
Čestitke tekstilcima super se drže, no vata me nostalgija, ovim tempom kojim brode ih nebumo tak brzo stigli. Uvijek ostaje kakva prijateljska za odigrat :cerek:
vjekkk

#140 Post Postao/la vjekkk »

Hvatljivi je napisao/la: tak da Šibenčani bute još malo pričekali dok ih stignete.
Hehe, dobro zboriš!
Hvatljivi je napisao/la: Uvijek ostaje kakva prijateljska za odigrat :cerek:
Uvijek!!

Mislim da su vama odlučena prva dva mjesta, a vjerujem i treće. Aj dečki pozdrav i sretno!
Odgovorite