SOKAZ forum
14. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Maca Edinburgh
ahahaha šta su u 14toj ligi "Šibenik" i "Šibenčani" postale riječi za plašit stolnotenisače?
Ono pričaš sa suigračem pa kao slučajno mu kažeš "Mislio sam za godišnji u Šibenik" i protivnik odma promaši dvi servirat od straha

Ono pričaš sa suigračem pa kao slučajno mu kažeš "Mislio sam za godišnji u Šibenik" i protivnik odma promaši dvi servirat od straha
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- Maca Edinburgh
sensei istina napredovali smo, ali ne baš sad toliko...ja san bio dosta raspoložen posebice jer me milas razbijao u mojin počecima, tako da sam morao odigrat najbolje što sam mogao....Dren je napisao/la:ahahaha šta su u 14toj ligi "Šibenik" i "Šibenčani" postale riječi za plašit stolnotenisače?
55: Ping bez pinga nije ping!
- Maca Edinburgh
-
Lin Chi Na
- Maca Edinburgh
Lako je igrati uz mentore poput srkija i žuvele......Kakva je to liga gdje rasturaju Klinac i Mališa(Miliša)....
Vjekko dok nas je razbijao svaki dan je bio u dvorani i čekao nas, a sad ga više nema ni viditi ni čuti...Tako je kapetane, dat cemo im sansu, Ali samo sansu, ako se pojave, naravno
55: Ping bez pinga nije ping!
- Maca Edinburgh
-
Lin Chi Na
-
Lin Chi Na
Ajmo se vratit na 14tu, dobili SC, TONI M (ko SENA M
) izvrstan, gušt igrat s njim, opral nas svu trojicu. Njegov meč s našim keptenom vrhunski, moglo je bit i na drugu stranu.
Moglo je bit i čupavo kod meča Sušac - Garašić. Prvi, tri put u prednosti u pripetavanju petog seta i na kraju zgubi?! sreća naša, morali bi se vadit na parovima.
Ostatak ekipe SC-a nemre pratit TM-a, pa im preostaje borba za opstanak u ligi. Sretno!
Da komentiram i dijalog ove škvadre iz podruma na Horvačanskoj, WDejcima se otvara dobar put za prvo mj. jer su JB-i zgubili, tak da Šibenčani bute još malo pričekali dok ih stignete.
Čestitke tekstilcima super se drže, no vata me nostalgija, ovim tempom kojim brode ih nebumo tak brzo stigli. Uvijek ostaje kakva prijateljska za odigrat
Moglo je bit i čupavo kod meča Sušac - Garašić. Prvi, tri put u prednosti u pripetavanju petog seta i na kraju zgubi?! sreća naša, morali bi se vadit na parovima.
Ostatak ekipe SC-a nemre pratit TM-a, pa im preostaje borba za opstanak u ligi. Sretno!
Da komentiram i dijalog ove škvadre iz podruma na Horvačanskoj, WDejcima se otvara dobar put za prvo mj. jer su JB-i zgubili, tak da Šibenčani bute još malo pričekali dok ih stignete.
Čestitke tekstilcima super se drže, no vata me nostalgija, ovim tempom kojim brode ih nebumo tak brzo stigli. Uvijek ostaje kakva prijateljska za odigrat