SOKAZ forum
17. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Vidim da se polako kompletira 3. kolo...
Sada mi je jasnije zašto je Rugvica uhvatila samo 1 bod protiv Mladost old veta.
Zadnji meč 3. kola nema rezultata pa se usuđujem prognozirati na knap pobjedu Rugvice ili Pun Munu omiljeni neriješeni rezultat.
Igrali smo protiv obje ekipe i Rugvica meni djeluje čvršće, u ostalom vidljivo je i na rezultatu odigranog susreta s njima.
Dogovoreno je Cvjećarnica Nela : Intercapital za petak u 19:00.
Biti će vrlo teško, pogotova sada kada je bila izvidnica u špijunskom zadatku.
Sada mi je jasnije zašto je Rugvica uhvatila samo 1 bod protiv Mladost old veta.
Zadnji meč 3. kola nema rezultata pa se usuđujem prognozirati na knap pobjedu Rugvice ili Pun Munu omiljeni neriješeni rezultat.
Igrali smo protiv obje ekipe i Rugvica meni djeluje čvršće, u ostalom vidljivo je i na rezultatu odigranog susreta s njima.
Dogovoreno je Cvjećarnica Nela : Intercapital za petak u 19:00.
Biti će vrlo teško, pogotova sada kada je bila izvidnica u špijunskom zadatku.
Nema to baš neke veze.
Rugvica je došla u oslabljenom sastavu (prvi četvrti i peti igrač), a i napredovali su strahovito brzo kroz lige i stoga i nemaju baš iskustva igre s materijalima.
S druge strane dva igrača koji igraju stolni tenis preko pola stoljeća svaki i oba imaju materijale. Mlađi Kopić je tek počeo igrati prije dvije sezone, (eto baš protiv nas
) i dosta brzo napreduje. Jedini problem bi mogle biti godine starijeg dvojca za ovu ekipu, al nadoknađuju oni to jeftinim poenima na materijalu. Protiv Rugvice je to sigurno bio festival jeftinih poena.
No ako znaš igrat na materijal, odnosno anuliraš tu prednost, teško da će te dobit. Pogotovo ako se razvuče meč u 4, 5 setova (ili prijašnji budu takvi). No da su dobri, nema dvojbe. Dapače dosta su dobri
Rugvica je došla u oslabljenom sastavu (prvi četvrti i peti igrač), a i napredovali su strahovito brzo kroz lige i stoga i nemaju baš iskustva igre s materijalima.
S druge strane dva igrača koji igraju stolni tenis preko pola stoljeća svaki i oba imaju materijale. Mlađi Kopić je tek počeo igrati prije dvije sezone, (eto baš protiv nas
No ako znaš igrat na materijal, odnosno anuliraš tu prednost, teško da će te dobit. Pogotovo ako se razvuče meč u 4, 5 setova (ili prijašnji budu takvi). No da su dobri, nema dvojbe. Dapače dosta su dobri
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da... Ja nekako i dalje smatram da nam Feniks ostaje prvi favorit za osvajanje lige, iza njih moglo bi biti dosta gusto
, mislim da će se za drugo mjesto boriti Intercapital, Rugvica, Mladost old vet i možda i Nezgode. Pun Mun, Cvječarnica Nela, Početnici i Reanimatori su dobre ekipe i mogu se dobrim nizom rezultata priključiti i u borbu za vrh, dok Velux arhitektima, Hrvatskim vodama i BBNAM? predviđam vrlo tešku borbu za ostanak u ligi... 
Ha, "špijunaža" meča Početnici-Cvječarnica Nela nije nam donijela nikakvu novu informaciju o gore navedenim ekipama, mislim da ćemo s dosta šansi ući u oba meča, kada dođu na red.
Ha, "špijunaža" meča Početnici-Cvječarnica Nela nije nam donijela nikakvu novu informaciju o gore navedenim ekipama, mislim da ćemo s dosta šansi ući u oba meča, kada dođu na red.
Po trenutnoj formi, ja bi prije rekao:
Fenix: 33 boda
Intercapital: 28-30
onda svi ostali nabrojani na hrpi...jedno 7-8 bodova ispod
onda ovaj trojac otpisanih.
Fenix: 33 boda
Intercapital: 28-30
onda svi ostali nabrojani na hrpi...jedno 7-8 bodova ispod
onda ovaj trojac otpisanih.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
I ja tako isto mislim kada racionalno razmišljam o tome
, sva trojica igramo dosta bolje nego prošle sezone, posebno Kapetan Miki i ja, Daniel je konstantno
, a i on polako napreduje. No, iskustvo me uči
da se uvijek može dogoditi "onaj dan" kada ne znaš što uopće radiš za stolom, tada nam je jedina nada da su i protivnici u istom raspoloženju, inače nam se sprema
... već je bilo toga pa znam o čemu govorim
, makar su sve manje mogućnosti za takav scenarij
. Sada vrlo pažljivo "podmazujemo" motore
pa se valjda neće više događati
za vrijeme meča!

Heh, dogovor je ipak pao... Cvječarnica Nela i Intercapital igraju u utorak, 23.10. negdje oko 19:30... ma kome se žuri?
Unaprijed se dečkima zahvaljujem što su bili prema nama uviđavni i izašli nam u susret po pitanju vremena i mjesta održavanja meča
, siguran sam da ćemo im se znati zahvaliti na pravi SOKAZ-ovski način!

Unaprijed se dečkima zahvaljujem što su bili prema nama uviđavni i izašli nam u susret po pitanju vremena i mjesta održavanja meča
eto danas došlo vrijeme za derbi začelja..
palo mi napamet da su i hrvatske vode znale doći sa dva igrača
moglo bi biti ovakav skor večeras klikni ovdje

palo mi napamet da su i hrvatske vode znale doći sa dva igrača
moglo bi biti ovakav skor večeras klikni ovdje
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Dobro smo igrali ali 2 boda su max što smo uspjeli izvući od Intercapitala. Možda bi bio i samo jedan bod da parove nisu odigrali ležernije od pojedinačnih susreta. Barem smo svi okusili slast pobjede 
Dečki igraju odlično, čestitke na zasluženoj pobjedi i druženju. Neću trošiti više riječi jer će Petar sve detaljnije i bolje opisati sa brdom smajlića.
Dečki igraju odlično, čestitke na zasluženoj pobjedi i druženju. Neću trošiti više riječi jer će Petar sve detaljnije i bolje opisati sa brdom smajlića.
hehehe, ja sam uspio stić na kraj zadnjeg pojedinačnog i parove.
Poznavajući IC, bome nisu oni ležerno odigrali te parove, dapače. Al ste ga vi odigrali fantastično
Zaslužena pobjeda u parovima. No ko što kažeš malo je takvih partija protiv ICa ove sezone, neće ništa poklonit, sve se mora zaradit uz krv znoj i suze
Čestitke IC-u na fakat furioznom ulazu u sezonu

Poznavajući IC, bome nisu oni ležerno odigrali te parove, dapače. Al ste ga vi odigrali fantastično
Čestitke IC-u na fakat furioznom ulazu u sezonu
Izvještajčić..
I jučer nastupili bez trećeg..
i najvatraniji navijači nas napuštaju
Ukratko, ponavlja se staro pravilo.. bez treninga nema ništa..
bzvz fulane loptice, ali baš bzvz...
i odu ključni poeni...
tako sam se osjećao i protiv Čavlovića i protiv Prentašića...
Nekako blizu, ali fale poeni zbog tih glupih grešaka..
Uglavnom, bodovi izgubljeni
ps. čestitke IC-u
I jučer nastupili bez trećeg..
i najvatraniji navijači nas napuštaju
Ukratko, ponavlja se staro pravilo.. bez treninga nema ništa..
bzvz fulane loptice, ali baš bzvz...
i odu ključni poeni...
tako sam se osjećao i protiv Čavlovića i protiv Prentašića...
Nekako blizu, ali fale poeni zbog tih glupih grešaka..
Uglavnom, bodovi izgubljeni
ps. čestitke IC-u
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Jučer smo odigrali strašan meč protiv Cvječarnice Nela
. Sada nemam vremena za pisanje, ali večeras ću si doista dati truda. Dečkima iz Cvječarnice Nela još jednom hvala na dobrom pingaću i na odličnom druženju
, momci su izvrsni ljudi i jako društveni, baš nekako ove sezone imamo sreće s te strane!
Siniša, hvala ti od srca na pohvalama
, meč sam doista i taktički i u realizaciji odradio nevjerovatno
... ama baš briljantno!
Jopa, hvala i tebi i ostalima na čestitkama, bogme smo se naradili za njih!

Siniša, hvala ti od srca na pohvalama
Jopa, hvala i tebi i ostalima na čestitkama, bogme smo se naradili za njih!