17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Jopa

#81 Post Postao/la Jopa »

veliki derbi začelja
BBNAM? - Hrvatske vode
utorak, 18h...

Bit će (možda) zanimljivo :zubo:
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
trnac

#82 Post Postao/la trnac »

Vidim da se polako kompletira 3. kolo...
Sada mi je jasnije zašto je Rugvica uhvatila samo 1 bod protiv Mladost old veta. :)

Zadnji meč 3. kola nema rezultata pa se usuđujem prognozirati na knap pobjedu Rugvice ili Pun Munu omiljeni neriješeni rezultat. :)
Igrali smo protiv obje ekipe i Rugvica meni djeluje čvršće, u ostalom vidljivo je i na rezultatu odigranog susreta s njima.

Dogovoreno je Cvjećarnica Nela : Intercapital za petak u 19:00.
Biti će vrlo teško, pogotova sada kada je bila izvidnica u špijunskom zadatku. :zubo:
Dren

#83 Post Postao/la Dren »

Nema to baš neke veze.
Rugvica je došla u oslabljenom sastavu (prvi četvrti i peti igrač), a i napredovali su strahovito brzo kroz lige i stoga i nemaju baš iskustva igre s materijalima.
S druge strane dva igrača koji igraju stolni tenis preko pola stoljeća svaki i oba imaju materijale. Mlađi Kopić je tek počeo igrati prije dvije sezone, (eto baš protiv nas :D) i dosta brzo napreduje. Jedini problem bi mogle biti godine starijeg dvojca za ovu ekipu, al nadoknađuju oni to jeftinim poenima na materijalu. Protiv Rugvice je to sigurno bio festival jeftinih poena.

No ako znaš igrat na materijal, odnosno anuliraš tu prednost, teško da će te dobit. Pogotovo ako se razvuče meč u 4, 5 setova (ili prijašnji budu takvi). No da su dobri, nema dvojbe. Dapače dosta su dobri :)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#84 Post Postao/la 55 »

Da... Ja nekako i dalje smatram da nam Feniks ostaje prvi favorit za osvajanje lige, iza njih moglo bi biti dosta gusto :znoj: , mislim da će se za drugo mjesto boriti Intercapital, Rugvica, Mladost old vet i možda i Nezgode. Pun Mun, Cvječarnica Nela, Početnici i Reanimatori su dobre ekipe i mogu se dobrim nizom rezultata priključiti i u borbu za vrh, dok Velux arhitektima, Hrvatskim vodama i BBNAM? predviđam vrlo tešku borbu za ostanak u ligi... :blabla:
Ha, "špijunaža" meča Početnici-Cvječarnica Nela nije nam donijela nikakvu novu informaciju o gore navedenim ekipama, mislim da ćemo s dosta šansi ući u oba meča, kada dođu na red. ;)
Pale
Kontakt:

#85 Post Postao/la Pale »

Grče mudro zboriš :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
55

#86 Post Postao/la 55 »

Hvala ti, legendo! :s: :s: :s:
Dren

#87 Post Postao/la Dren »

Po trenutnoj formi, ja bi prije rekao:
Fenix: 33 boda
Intercapital: 28-30

onda svi ostali nabrojani na hrpi...jedno 7-8 bodova ispod
onda ovaj trojac otpisanih.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#88 Post Postao/la 55 »

I ja tako isto mislim kada racionalno razmišljam o tome :amen: , sva trojica igramo dosta bolje nego prošle sezone, posebno Kapetan Miki i ja, Daniel je konstantno :clint: , a i on polako napreduje. No, iskustvo me uči :mudri: da se uvijek može dogoditi "onaj dan" kada ne znaš što uopće radiš za stolom, tada nam je jedina nada da su i protivnici u istom raspoloženju, inače nam se sprema :tuctuc: ... već je bilo toga pa znam o čemu govorim :rofl: :lol: , makar su sve manje mogućnosti za takav scenarij :nono: . Sada vrlo pažljivo "podmazujemo" motore :pivo: pa se valjda neće više događati :drunk: za vrijeme meča! :rofl: :rofl:
55

#89 Post Postao/la 55 »

Vrijeme i mjesto održavanja tekme 4. kola: Cvječarnica Nela - Intercapital za sada je :leti:
55

#90 Post Postao/la 55 »

Heh, dogovor je ipak pao... Cvječarnica Nela i Intercapital igraju u utorak, 23.10. negdje oko 19:30... ma kome se žuri? :lol: :lol: :lol:
Unaprijed se dečkima zahvaljujem što su bili prema nama uviđavni i izašli nam u susret po pitanju vremena i mjesta održavanja meča :s: :top: , siguran sam da ćemo im se znati zahvaliti na pravi SOKAZ-ovski način! :pingic: :cestitamo: :grouphug: :pivo: :zivili: :drunk:
Jopa

#91 Post Postao/la Jopa »

eto danas došlo vrijeme za derbi začelja..
palo mi napamet da su i hrvatske vode znale doći sa dva igrača :)
moglo bi biti ovakav skor večeras klikni ovdje
:rofl: :rofl: :rofl:
55

#92 Post Postao/la 55 »

Točno :lol: :lol: :lol: ... Moglo bi se relativno brzo i završiti! :E: Čuvajte se Čavlovića, on je najbolji igrač kod njih i općenito su vrlo iskusni već u SOKAZ-u. :mudri:
Hajd sretno vam onda večeras! :luck: Mi oko 19:30 čokljamo protiv Cvječarnice Nela, dobri su momci pa očekujem i dobar meč i dobro druženje! :pivo: :pivo:
trnac

#93 Post Postao/la trnac »

Dobro smo igrali ali 2 boda su max što smo uspjeli izvući od Intercapitala. Možda bi bio i samo jedan bod da parove nisu odigrali ležernije od pojedinačnih susreta. Barem smo svi okusili slast pobjede :zubo:

Dečki igraju odlično, čestitke na zasluženoj pobjedi i druženju. Neću trošiti više riječi jer će Petar sve detaljnije i bolje opisati sa brdom smajlića. ;)
Dren

#94 Post Postao/la Dren »

hehehe, ja sam uspio stić na kraj zadnjeg pojedinačnog i parove.
Poznavajući IC, bome nisu oni ležerno odigrali te parove, dapače. Al ste ga vi odigrali fantastično :s: Zaslužena pobjeda u parovima. No ko što kažeš malo je takvih partija protiv ICa ove sezone, neće ništa poklonit, sve se mora zaradit uz krv znoj i suze :eek:
Čestitke IC-u na fakat furioznom ulazu u sezonu :s: :s: :s:
sinke72
Kontakt:

#95 Post Postao/la sinke72 »

Bravo IC, Bravo Petre! :s: :s: :s: Onako razvaliti Rossinija... :eek: :mljacko: RESPECT! (Mislim da ja s njim imam 0-3 :cry:)

Samo tako dalje i evo vama prvog :prvak:
Jopa

#96 Post Postao/la Jopa »

Izvještajčić..
I jučer nastupili bez trećeg..
i najvatraniji navijači nas napuštaju :(

Ukratko, ponavlja se staro pravilo.. bez treninga nema ništa..
bzvz fulane loptice, ali baš bzvz...
i odu ključni poeni...
tako sam se osjećao i protiv Čavlovića i protiv Prentašića...
Nekako blizu, ali fale poeni zbog tih glupih grešaka..

Uglavnom, bodovi izgubljeni :P

ps. čestitke IC-u :top:
55

#97 Post Postao/la 55 »

Jučer smo odigrali strašan meč protiv Cvječarnice Nela :s: :s: . Sada nemam vremena za pisanje, ali večeras ću si doista dati truda. Dečkima iz Cvječarnice Nela još jednom hvala na dobrom pingaću i na odličnom druženju :pivo: , momci su izvrsni ljudi i jako društveni, baš nekako ove sezone imamo sreće s te strane! :lux:
Siniša, hvala ti od srca na pohvalama :fulir: , meč sam doista i taktički i u realizaciji odradio nevjerovatno :eek: ... ama baš briljantno! :bis:
Jopa, hvala i tebi i ostalima na čestitkama, bogme smo se naradili za njih! :lol: :lol:
kelemen

#98 Post Postao/la kelemen »

Još jedna pobjeda, za potvrdu najboljeg ulaza u sezonu našeg skromnog sokazovskog staža.
Posebno moram izdvojiti Petra koji je jeb..., ubojit. Igra stvarno dobro. :s:
Čestitke cvječarima, bili su stvarno dobri domaćini. :zubo:
Kapetan MIKI
wolf
Kontakt:

#99 Post Postao/la wolf »

Interkapitalci ... :s: :s: :s: ..vidim da bum sljedeći trening s vama moral odigrat bar u pol snage :rofl: :E: :cerek: :top: :zubo:
kelemen

#100 Post Postao/la kelemen »

To je ionako sve kaj možeš pružiti. :zubo:
Porcija po lampi ti ne gine. :rofl:

ps. Reanimirani reanimatori(srećom protiv nas pod anestezijom),svaka čast, samo nastavite otkidati bodove konkurentima! :s:
Kapetan MIKI
Odgovorite