12. liga, proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
D-Tech

#41 Post Postao/la D-Tech »

Tek je subota a već su svi rezultati prvog kola na netu. :s:
Welcome to the DARK SIDE :E:
55

#42 Post Postao/la 55 »

Ma to te ja pitam :top: , dečki svima skupa čestitam na ekspeditivnosti glede brzog unošenja rezultata na net. :s: :s: :grouphug: , a bogme vam svima i hvala na tome :D .
Vjerujem da vam je svima draže znati prije slijedećeg kola kako stoje stvari u ligi i kako je tko s kime odigrao. :E:
Samo nemojte prejako lupati po tastaturi da ne bude informatički bunt u vidu :komp: , to bi bilo gadno! :lol: :lol: :lol:
mirus

#43 Post Postao/la mirus »

S ovim dečkima iz FINE nema zafrkancije!
FINA, svaka čast.
D-Tech

#44 Post Postao/la D-Tech »

Hvala, dobro smo usli u sezonu, vidjet cemo kako ce biti dalje.
Ali moglo je biti I drugacije, da nas je netko htjeo ugostit mozda bi rezultat drugaciji bio.
Dvorana Vjesnika je super, i mi smo tu bar 30% jaci, zapamtite to. :top:
55

#45 Post Postao/la 55 »

FINA I igra u odličnoj formi :s: :s: , slučajno baš poznajem te dečke :E: :zubo: , znam da igraju izvrsno sva trojica i da će se jako teško protiv njih itko bodova dokopati :nene: :nene: ...
Inače, četvrtak je poslije podne, odigrano je i upisano 5 rezultata od mogućih 6 :s: :s: :s: ... Vidim ja da će 12. liga (barem ove sezone) biti prilično laka za voditi je :bis: :fulir: , samo neka se tako i nastavi!
Lijep pozdrav svima i sretno! :pivo: :headbang: :gitara: :partijana:
A kada završi sezona, još mjesec-dva predivnih zagrebačkih vručina i onda najzad :plokplok:
D-Tech

#46 Post Postao/la D-Tech »

Uh, kad se sjetim koliko smo vremena u ta dva vruča mjeseca prošle godine u dvorani proveli, sve mi suza na oko navre.:cerek: To je bilo ljeto stvaranja ČokljoPetra :retaj:
Dren

#47 Post Postao/la Dren »

kako je trening danas izgledao, ovo ljeto će bit ljeto stvaranja ČokljoČ-a.
Ide ga jebeno, a osmijeh se širi od uha do uha :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
D-Tech

#48 Post Postao/la D-Tech »

Trava na neke ljude utječe posebno. :zubo:
55

#49 Post Postao/la 55 »

Da, baš tako :ne zna: ... uživati u travi s osmijehom od uha do uha... :rofl: :rofl: :rofl: , dobri moj Čakljanadi, mislim da te čeka vrlo veselo ljeto :vidiga: :darkevil: :funj: (i još veselija jesen) kada konačno postaješ praaavi čokljavac :retaj: ! :lol: :lol:
mirus

#50 Post Postao/la mirus »

mi jučer odigrali s dugim selom.
izgubili smo 6:4.
dečki su nam očitali lekciju, bilo gotovo prije parova.
čestitke dečkima, samo tako naprijed.
htel bi da i jedni i drugi ostanemo u ligi tako da nam sljedece sezone dođu u odru na revanš.
ili bolje ne, vjeojatno bi i to zgubili! :)
55

#51 Post Postao/la 55 »

Evo je unešen i poslijednji rezultat 2. kola, Dugoselčani počokljali Odru 6:4 :s: :s: ... posebno mi se čini kako je Slobodan Horvat nesretno izgubio od Zirduma i Lovrekovića nakon što je u oba meča vodio po 2:0 u setovima i još po dva seta onda gubio u fiksu :bonk: :uzid: :mama: :bicedobro: ...
Ma nema veze, varljiva je sportska sreća :pivo: , slijedeći put možda okrene drugi obraz, a možda i ne. :bis: :zubo:
55

#52 Post Postao/la 55 »

Dragi i dobri moji svi :bicedobro: ; u prva dva kola sve ekipe su uspjele biti domaćini osim Jablanovca, ali oni ionako sami upisuju rezultate :komp: , tako da mogu konačno potvrditi da će rezultati biti poprilično redovito upisivani na net i svi će ih moći na vrijeme pratiti! :lux: :top:
U tom kontekstu vas obavještavam da su dobri domaćinski dečki iz Madure izašli u susret desetkovanom dečkima iz FINE I i odgodili tekmu za slijedeći tjedan :top: , bravo herr Radošević i ostali momci iz Madure :s: :s: , ovo je sportski do kraja, ali manje od toga nisam od Vas niti očekivao! :headbang: :gitara: :partijana: Nadam se da ću vas moći doći malo i pogledati! :eek: :zubo:
Dečki, uživajte u čokljanju! :lol: :lol: :lol:
D-Tech

#53 Post Postao/la D-Tech »

Ovo bi prije bio scenarij u ultimate fight ekipi, ali nakon dva kola mi smo ostali na jednom igraču. :misli: Morat ćemo se posložit da bar 2. igrača mogu doći na tekme. Davida :gips: smo već poslali kod lokalnog šamana pa ćemo vidjeti... Dečkima iz Madure još jednom hvala.
Dren

#54 Post Postao/la Dren »

? šta je bilo sa Davidom?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
D-Tech

#55 Post Postao/la D-Tech »

Ozlijedio je stopalo, longeta slijedeća tri tjedna.
Dren

#56 Post Postao/la Dren »

e jebat ga :(
55

#57 Post Postao/la 55 »

Mislim da će biti puuuno kraći oporavak, barem za prohodavanje :gips: , a za pravu njegovu igračku formu :mirko: ... pa recimo da su suparnici FINE I u naredna 3-4 kola doista sretne ruke :ne zna: :E: ...
55

#58 Post Postao/la 55 »

Dragi moji igrači i ostali (čokljavci :retaj: ), možda nam se 12. liga nije proširila za niti jednog novog igrača do sada :ne zna: , ali se svakako jedna mala i nevjerojatno simpatična obitelj Veger od 21.03. definitivno proširila za 50%! :rofl: :rofl:
Pojačanje je strašno :eek: ; zove se Jakov, visok je po zadnjem mjerenju 51 cm i težak nevjerojatnih 3,37 kg :mama:
Vegeriću čestitam ti u ime cijele 12. čokljolige, sretno vam i uživajte!
:romeo:
Norrin

#59 Post Postao/la Norrin »

Cestitke, legendo! :lux:
ib
Site Admin
Kontakt:

#60 Post Postao/la ib »

Odma travu na bekend! :usama: :tulum:
Odgovorite