SOKAZ forum
12. liga, proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ma to te ja pitam
, dečki svima skupa čestitam na ekspeditivnosti glede brzog unošenja rezultata na net.
, a bogme vam svima i hvala na tome
.
Vjerujem da vam je svima draže znati prije slijedećeg kola kako stoje stvari u ligi i kako je tko s kime odigrao.
Samo nemojte prejako lupati po tastaturi da ne bude informatički bunt u vidu
, to bi bilo gadno!

Vjerujem da vam je svima draže znati prije slijedećeg kola kako stoje stvari u ligi i kako je tko s kime odigrao.
Samo nemojte prejako lupati po tastaturi da ne bude informatički bunt u vidu
FINA I igra u odličnoj formi
, slučajno baš poznajem te dečke
, znam da igraju izvrsno sva trojica i da će se jako teško protiv njih itko bodova dokopati
...
Inače, četvrtak je poslije podne, odigrano je i upisano 5 rezultata od mogućih 6
... Vidim ja da će 12. liga (barem ove sezone) biti prilično laka za voditi je
, samo neka se tako i nastavi!
Lijep pozdrav svima i sretno!
A kada završi sezona, još mjesec-dva predivnih zagrebačkih vručina i onda najzad
Inače, četvrtak je poslije podne, odigrano je i upisano 5 rezultata od mogućih 6
Lijep pozdrav svima i sretno!
A kada završi sezona, još mjesec-dva predivnih zagrebačkih vručina i onda najzad

Evo je unešen i poslijednji rezultat 2. kola, Dugoselčani počokljali Odru 6:4
... posebno mi se čini kako je Slobodan Horvat nesretno izgubio od Zirduma i Lovrekovića nakon što je u oba meča vodio po 2:0 u setovima i još po dva seta onda gubio u fiksu
...
Ma nema veze, varljiva je sportska sreća
, slijedeći put možda okrene drugi obraz, a možda i ne.

Ma nema veze, varljiva je sportska sreća
Dragi i dobri moji svi
; u prva dva kola sve ekipe su uspjele biti domaćini osim Jablanovca, ali oni ionako sami upisuju rezultate
, tako da mogu konačno potvrditi da će rezultati biti poprilično redovito upisivani na net i svi će ih moći na vrijeme pratiti!
U tom kontekstu vas obavještavam da su dobri domaćinski dečki iz Madure izašli u susret desetkovanom dečkima iz FINE I i odgodili tekmu za slijedeći tjedan
, bravo herr Radošević i ostali momci iz Madure
, ovo je sportski do kraja, ali manje od toga nisam od Vas niti očekivao!
Nadam se da ću vas moći doći malo i pogledati!
Dečki, uživajte u čokljanju!

U tom kontekstu vas obavještavam da su dobri domaćinski dečki iz Madure izašli u susret desetkovanom dečkima iz FINE I i odgodili tekmu za slijedeći tjedan
Nadam se da ću vas moći doći malo i pogledati! Dečki, uživajte u čokljanju!
Dragi moji igrači i ostali (čokljavci
), možda nam se 12. liga nije proširila za niti jednog novog igrača do sada
, ali se svakako jedna mala i nevjerojatno simpatična obitelj Veger od 21.03. definitivno proširila za 50%!
Pojačanje je strašno
; zove se Jakov, visok je po zadnjem mjerenju 51 cm i težak nevjerojatnih 3,37 kg
Vegeriću čestitam ti u ime cijele 12. čokljolige, sretno vam i uživajte!

Pojačanje je strašno
Vegeriću čestitam ti u ime cijele 12. čokljolige, sretno vam i uživajte!