4. liga jesen 2013 - Brodiumka teil DREI

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mixer

#81 Post Postao/la mixer »

Kak je skroman ovaj Baraba nije htio reci da je napravio 3.mislim vec mu je i vrijeme koliko ga trpimo.j :lol: .
Mene malo zabrinjavaju brodici ds nema mikica frajeri bi ispali iz lige :eek: :lol: ..rekao sam da ce liga biti najizjednacenija do sad..bit ce tu jos puno iznenadjenja.
pimpl

#82 Post Postao/la pimpl »

...čestitke mikiju i na onoj tamo trici...
Brod

#83 Post Postao/la Brod »

Da nema Mikija igrali bi opet s vama na proljeće u 5. lizi,al ga ima,tako da.... :w:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Baraba

#84 Post Postao/la Baraba »

dobra dobra :top: samo nemojte mi mixera naljutit da nebi eksplodiro pa slozio tricu :cheer:
Zadnja izmjena: Baraba, dana/u pet lis 25, 2013 10:37 am, ukupno mijenjano 1 put.
wolf
Kontakt:

#85 Post Postao/la wolf »

Baraba je napisao/la:dobra dobra :top: samo nemojte mi mixera naljudit da nebi eksplodiro pa slozio tricu :cheer:
nemožeš mixera naljudit nikako :nono: al bome ni uljudit :rofl: :lol: :lol: :lol:
mixer

#86 Post Postao/la mixer »

Vidim malo smo se okurazili.neka neka bit ce zanimljivije .
A jel ko vidio Drena jel taj upisuje rezultate samo zna kritizirati a reza nek se sama. Upisuje.
Brodici primite se treninga bilo bi vam bolje a ti vucic odkad si u 6 ligi odmah mislis da si neki igrac :cerek: :lol:
Dren

#87 Post Postao/la Dren »

Ni čuo ni vidio. Nemam pojma gdje se taj voditelj denuo :ne zna:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
pimpl

#88 Post Postao/la pimpl »

...umalo da zaboravim...i brodu čestitke na trici...
Dren

#89 Post Postao/la Dren »

Čisto kao obavjest:
nedostaju dva rezultata na sokaz stranicama.
Riz - Trans (završilo 3:7)
Pojatno - Riz (završilo 8:2 ako sam dobro zapamtio. uglavnom pobjeda Pojatnog)

enivej, zapisnike još nisam dobio, kad ih dobijem, upišem. Ako učesnici ne nabace to na web ranije.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
mixer

#90 Post Postao/la mixer »

ko čeka taj dočeka.vidim ja da je 55 ažurniji voditelj nadasve spremniji pomoći a ovaj dren jedino pomaže u ritmu
trnac

#91 Post Postao/la trnac »

Mixer, koju ligu ti vodiš?
55

#92 Post Postao/la 55 »

mixer je napisao/la:ko čeka taj dočeka.vidim ja da je 55 ažurniji voditelj nadasve spremniji pomoći a ovaj dren jedino pomaže u ritmu
Tako je mixeru, legeeendooo!!! :top: :pivo:
mixer

#93 Post Postao/la mixer »

ja sam nepoćudni element pa kao neprilagodljiv nisam se za ništa izborio :zubo: :zubo: :zubo: .valjda iduce godine prođem na natječaju zato ću ove godine biti dobar i zamoliti Svetog Nikoli da mi ispuni tu jedinu želju. :hihihi: :hihihi:
trnac

#94 Post Postao/la trnac »

Ma hajde, to je bila samo :B: :cheer: :lux: :zubo:
Dren

#95 Post Postao/la Dren »

mixer je napisao/la:ko čeka taj dočeka.vidim ja da je 55 ažurniji voditelj nadasve spremniji pomoći a ovaj dren jedino pomaže u ritmu
naravski. :kava:
ritam je najbitniji! :gitara:
mixer

#96 Post Postao/la mixer »

vidi mali se probudio.RITMO označava mjesto gdje voliš prebivati :lol: :lol: :lol: :lol: mislim to je pisac htio reći a o ritmu i tvom kretanju neka govore drugi o glazbenom ukusu također :fulir: :fulir:
wolf
Kontakt:

#97 Post Postao/la wolf »

dtrnski je napisao/la:Mixer, koju ligu ti vodiš?
Za voditelja je ipak potreban minimum pismenosti a Mixer naime .... :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
mixer

#98 Post Postao/la mixer »

mora vučić da i ti vodiš neku čim si mi tako duhovno nadahnut.onaj ko čita sa razumijevanjem :cerek: :cerek: sve je shvatio. da li ti vodiš neku ligu nisam upoznat sa stanjem a kad vidim sve voditelje moraću razmisliti da li želim biti u tom društvu :lol: :lol: :lol: .sory ima i iznimaka koji su zalutali.
Dren

#99 Post Postao/la Dren »

mixer je napisao/la: mislim to je pisac htio reći a o ritmu i tvom kretanju neka govore drugi o glazbenom ukusu također
ma da...jebe me ovaj boldani dio, nisam te prepoznao :confused:
:zubo:
pimpl

#100 Post Postao/la pimpl »

...čestitke mikiju na trici i brodovima na zbirnoj trici...
Odgovorite