Kak je skroman ovaj Baraba nije htio reci da je napravio 3.mislim vec mu je i vrijeme koliko ga trpimo.j .
Mene malo zabrinjavaju brodici ds nema mikica frajeri bi ispali iz lige ..rekao sam da ce liga biti najizjednacenija do sad..bit ce tu jos puno iznenadjenja.
Vidim malo smo se okurazili.neka neka bit ce zanimljivije .
A jel ko vidio Drena jel taj upisuje rezultate samo zna kritizirati a reza nek se sama. Upisuje.
Brodici primite se treninga bilo bi vam bolje a ti vucic odkad si u 6 ligi odmah mislis da si neki igrac
Ni čuo ni vidio. Nemam pojma gdje se taj voditelj denuo
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Čisto kao obavjest:
nedostaju dva rezultata na sokaz stranicama.
Riz - Trans (završilo 3:7)
Pojatno - Riz (završilo 8:2 ako sam dobro zapamtio. uglavnom pobjeda Pojatnog)
enivej, zapisnike još nisam dobio, kad ih dobijem, upišem. Ako učesnici ne nabace to na web ranije.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ja sam nepoćudni element pa kao neprilagodljiv nisam se za ništa izborio .valjda iduce godine prođem na natječaju zato ću ove godine biti dobar i zamoliti Svetog Nikoli da mi ispuni tu jedinu želju.
mixer je napisao/la:ko čeka taj dočeka.vidim ja da je 55 ažurniji voditelj nadasve spremniji pomoći a ovaj dren jedino pomaže u ritmu
naravski.
ritam je najbitniji!
vidi mali se probudio.RITMO označava mjesto gdje voliš prebivati mislim to je pisac htio reći a o ritmu i tvom kretanju neka govore drugi o glazbenom ukusu također
mora vučić da i ti vodiš neku čim si mi tako duhovno nadahnut.onaj ko čita sa razumijevanjem sve je shvatio. da li ti vodiš neku ligu nisam upoznat sa stanjem a kad vidim sve voditelje moraću razmisliti da li želim biti u tom društvu .sory ima i iznimaka koji su zalutali.
mixer je napisao/la: mislim to je pisac htio reći a o ritmu i tvom kretanju neka govore drugi o glazbenom ukusu također
ma da...jebe me ovaj boldani dio, nisam te prepoznao