SOKAZ forum
14. liga proljeće 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
I ja mislim da Vuki realno nema šanse protiv Drvenog (Naklada Breza) Pavića, jer bi ga jako teško uspio navući na pimplanje, pošto se pimplanje jednostavno
"protivi Pavićevoj religiji stolnog tenisa" i toliko brz ipak nije da bi mogao parirati.
Ali igrači koji nisu toliko agresivni, upadaju u teške probleme kada ih Vuki "zagrize"...
A g.Nurnberger je opet druga priča.Ipak je dosta mlađi od Vukija, i osim toga je dobar u napadu prvim fh spinom nakon što umrti igru s nekoliko laganih pimplova.
Točno vreba pravu lopticu i onda, kaj je najiteresantnije svaki puta napadne s različitom količinom rotacije.A kaj je još interesantnije, Vuki ga ja dobil ovu jesen 3-2
Inače, jer bojler bil protočni ?
"protivi Pavićevoj religiji stolnog tenisa" i toliko brz ipak nije da bi mogao parirati.
Ali igrači koji nisu toliko agresivni, upadaju u teške probleme kada ih Vuki "zagrize"...
A g.Nurnberger je opet druga priča.Ipak je dosta mlađi od Vukija, i osim toga je dobar u napadu prvim fh spinom nakon što umrti igru s nekoliko laganih pimplova.
Točno vreba pravu lopticu i onda, kaj je najiteresantnije svaki puta napadne s različitom količinom rotacije.A kaj je još interesantnije, Vuki ga ja dobil ovu jesen 3-2
Inače, jer bojler bil protočni ?
The Only Way Is Up...rutinski
Kaj se tiče bojlera poanta je bila ta; Čovjek je igral pingač kad je električni bojler u svlačionici bio pojam. Ti i ja nismo bili ni rođeni. A o protočnosti moraš pitati dotičnog gospodina kad odeš k njima na trening 
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Evo, opet se on uzrujava...to sam napisal zato jer znam da si nedavno imal doma problema sa servisiranjem poludjelog bojlera, pa si trenutačno kak se veli "in" kaj se tiče raznih modela i konstrukcija.Zato i upijaš sve moguče informacije o bojlerima u svojoj okolini.Ikota je napisao/la:Kaj se tiče bojlera poanta je bila ta; Čovjek je igral pingač kad je električni bojler u svlačionici bio pojam. Ti i ja nismo bili ni rođeni. A o protočnosti moraš pitati dotičnog gospodina kad odeš k njima na trening
Mislil sam si da bi ti g,Nirbergring mogel dati taj svoj trofejni, a opet, ako ga je osvojio krajem šezdesetih
Osim toga, dokazano je da pretjerano uzrujavanja smanjuje prokrvljenost korijena i folikula kose, što za posljedicu ima smanjeni rast iste
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri ožu 05, 2014 8:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo je samo pitanje trenutka, uvjek se to na kraju poravna.max pax je napisao/la:Evo guga, vratilo mi se večeras za onu pobjedu protiv tebe, vodstvo od 10:4 u petom setu sam uspio izgubit, tj. 12:10, 8 poena zaredom sam prosuo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I sada kad malo razmisliš, sigurno bi rađe izabrao da si ovo dobio, a protiv mene izgubio...
Ali nema veze, glavno da ste dobili 6-4
Izgleda da je Feniks uspio pronaći solidnu zamjenu za Čarobnjaka-iz-Voza (Nemeca), iako je bilo skoro nemoguče naći baš tako jakog igrača.
ZET vs Padobranci utorak 18
i30 na Remizi.
Naravno da bumo isli na sva tri boda
i30 na Remizi.
Zadnja izmjena: Pale, dana/u uto ožu 18, 2014 12:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Imate priliku jer su Zet-ovci dosta oslabljeni.Ikota je napisao/la:ZET vs Padobranci utorak 19i30 na Remizi.
Vukelić totalno izvan bilo kakvog treninga.Nije igrao mjesecima i sigurno je "van svih udaraca".Njegove stvarne mogučnosti su daleko veće nego što može trenutno pružiti.
Protiv Kranjeca bute jako teško, ali vas on sam ne može pobjediti.
Vlajinić je treći igrač i njega isto možete dobiti.
Po meni ste lagani favoriti, ali pod uvjetom da ne bude kiksova...
Da dobili smo 4 od 5. Trebalo je biti 5 od 5 pošto sam u petom setu protiv Kranjeca ima 10:9 i servu, aj jebajga ispada da je ova podjela bodova i najpoštenija.
Zahvaljujući Vukeliču kompletan meč je bio pun tenzija sa obje strane, ali ispada na kraju da je njegov pritisak više pomogel nama nego njima
U svakom slučaju kad se sve zbroji i oduzme meč je bio OK i čestitke dečkima na fer borbi i naravno sretno dalje.
Zahvaljujući Vukeliču kompletan meč je bio pun tenzija sa obje strane, ali ispada na kraju da je njegov pritisak više pomogel nama nego njima
U svakom slučaju kad se sve zbroji i oduzme meč je bio OK i čestitke dečkima na fer borbi i naravno sretno dalje.