14. liga proljeće 2014

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#21 Post Postao/la Guga »

I ja mislim da Vuki realno nema šanse protiv Drvenog (Naklada Breza) Pavića, jer bi ga jako teško uspio navući na pimplanje, pošto se pimplanje jednostavno
"protivi Pavićevoj religiji stolnog tenisa" i toliko brz ipak nije da bi mogao parirati.
Ali igrači koji nisu toliko agresivni, upadaju u teške probleme kada ih Vuki "zagrize"...
A g.Nurnberger je opet druga priča.Ipak je dosta mlađi od Vukija, i osim toga je dobar u napadu prvim fh spinom nakon što umrti igru s nekoliko laganih pimplova.
Točno vreba pravu lopticu i onda, kaj je najiteresantnije svaki puta napadne s različitom količinom rotacije.A kaj je još interesantnije, Vuki ga ja dobil ovu jesen 3-2
Inače, jer bojler bil protočni ?
The Only Way Is Up...rutinski
Pale
Kontakt:

#22 Post Postao/la Pale »

Kaj se tiče bojlera poanta je bila ta; Čovjek je igral pingač kad je električni bojler u svlačionici bio pojam. Ti i ja nismo bili ni rođeni. A o protočnosti moraš pitati dotičnog gospodina kad odeš k njima na trening :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#23 Post Postao/la Guga »

Ikota je napisao/la:Kaj se tiče bojlera poanta je bila ta; Čovjek je igral pingač kad je električni bojler u svlačionici bio pojam. Ti i ja nismo bili ni rođeni. A o protočnosti moraš pitati dotičnog gospodina kad odeš k njima na trening :top:
Evo, opet se on uzrujava...to sam napisal zato jer znam da si nedavno imal doma problema sa servisiranjem poludjelog bojlera, pa si trenutačno kak se veli "in" kaj se tiče raznih modela i konstrukcija.Zato i upijaš sve moguče informacije o bojlerima u svojoj okolini.
Mislil sam si da bi ti g,Nirbergring mogel dati taj svoj trofejni, a opet, ako ga je osvojio krajem šezdesetih :eek: ti vjerojatno nebi uspio obaviti puno tuširanja uz pomoć tog Brojlera :B:
Osim toga, dokazano je da pretjerano uzrujavanja smanjuje prokrvljenost korijena i folikula kose, što za posljedicu ima smanjeni rast iste :D
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri ožu 05, 2014 8:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Pale
Kontakt:

#24 Post Postao/la Pale »

Da Guga u pravu si :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#25 Post Postao/la Guga »

Ikota je napisao/la:Bojler kao zaštitni znak
Stalno te mislim pitati, a nikako da pitam...
Šta znači taj plavo-žuto-zeleni trokut koji imaš kao svoj avatar ?
max pax

#26 Post Postao/la max pax »

Evo guga, vratilo mi se večeras za onu pobjedu protiv tebe, vodstvo od 10:4 u petom setu sam uspio izgubit, tj. 12:10, 8 poena zaredom sam prosuo :mama: :ajooj: :ajooj: :ajooj: :brukica: :brukica: :bonk: :bonk: :wow: :wow: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Guga
Kontakt:

#27 Post Postao/la Guga »

max pax je napisao/la:Evo guga, vratilo mi se večeras za onu pobjedu protiv tebe, vodstvo od 10:4 u petom setu sam uspio izgubit, tj. 12:10, 8 poena zaredom sam prosuo :mama: :ajooj: :ajooj: :ajooj: :brukica: :brukica: :bonk: :bonk: :wow: :wow: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Bilo je samo pitanje trenutka, uvjek se to na kraju poravna.
I sada kad malo razmisliš, sigurno bi rađe izabrao da si ovo dobio, a protiv mene izgubio...
Ali nema veze, glavno da ste dobili 6-4
Izgleda da je Feniks uspio pronaći solidnu zamjenu za Čarobnjaka-iz-Voza (Nemeca), iako je bilo skoro nemoguče naći baš tako jakog igrača.
max pax

#28 Post Postao/la max pax »

Je Cmrk igra dobro biti ce jos bolji kad bude u treningu, kaj najgore okrenem 2:0 protiv sebe jer nisam bio zagrijan, i 5. set odigram dobro on se praktički predao i ja ni sam neznam kaj sam do kraja radio, tak sam jednom i u tenisu prosuo 9 match lopti tak da za mene nis neobicno :brukica: :brukica:
Pale
Kontakt:

#29 Post Postao/la Pale »

Prvi bodovi :D

Padobranci vs EL-TO 6:4 :cheer: :cheer: :cheer:
Svi po dvije pobjede :trio:

Dren

#30 Post Postao/la Dren »

ajmo, padobranci, igraj igraj stisni stisni :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pale
Kontakt:

#31 Post Postao/la Pale »

ZET vs Padobranci utorak 18
i30 na Remizi.

Naravno da bumo isli na sva tri boda :D
Zadnja izmjena: Pale, dana/u uto ožu 18, 2014 12:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Guga
Kontakt:

#32 Post Postao/la Guga »

Ikota je napisao/la:ZET vs Padobranci utorak 19i30 na Remizi.
Naravno da bumo isli na sva tri boda :D
Imate priliku jer su Zet-ovci dosta oslabljeni.
Vukelić totalno izvan bilo kakvog treninga.Nije igrao mjesecima i sigurno je "van svih udaraca".Njegove stvarne mogučnosti su daleko veće nego što može trenutno pružiti.
Protiv Kranjeca bute jako teško, ali vas on sam ne može pobjediti.
Vlajinić je treći igrač i njega isto možete dobiti.
Po meni ste lagani favoriti, ali pod uvjetom da ne bude kiksova... :D
DALTON1

#33 Post Postao/la DALTON1 »

Rudari lagano koracaju po 1.mjesto :s: :s:
Pale
Kontakt:

#34 Post Postao/la Pale »

Zet IV vs Padobranci 5 : 5 Pošteno :top:

trnac

#35 Post Postao/la trnac »

Padobranci su kuleri. Dobili 4 od 5 partija u pet setova :s:
Pale
Kontakt:

#36 Post Postao/la Pale »

Da dobili smo 4 od 5. Trebalo je biti 5 od 5 pošto sam u petom setu protiv Kranjeca ima 10:9 i servu, aj jebajga ispada da je ova podjela bodova i najpoštenija.

Zahvaljujući Vukeliču kompletan meč je bio pun tenzija sa obje strane, ali ispada na kraju da je njegov pritisak više pomogel nama nego njima :D

U svakom slučaju kad se sve zbroji i oduzme meč je bio OK i čestitke dečkima na fer borbi i naravno sretno dalje. :top:

Pale
Kontakt:

#37 Post Postao/la Pale »

4. kolo

Padobranci vs Dobra ekipa sreda 18i30 Vjesnik

trnac

#38 Post Postao/la trnac »

Zanimljivo treće kolo...
Prvi poraz Rudara s Marom u postavi. Očekivali smo da će se to dogoditi i u 17. lizi, ali tek su iskusnjare iz RIZ-a uspjele slomiti čvrste Rudare.
55

#39 Post Postao/la 55 »

Ma počokljali ih k'o male zečiće :tuctuc: , nije Maro htio ni parove igrati... :E:
trnac

#40 Post Postao/la trnac »

Nije se Maro imao kaj ljutiti na dečke. RIZovci su konsolidirali redove i čvrsta su ekipa.
Trebao je Maro igrati parove i probati spasiti taj bod, na kraju svaki bod dobro dođe :zubo:
Odgovorite