Da meč je bio izuzetno izjednačen od početka do kraja , pravi sportski i SOKAZ-ovski, otvoreno priznajem da kada sam shvatio da će igrati Petra (a ne Žerjav) da sam više njih vidio kao favorite za pobjedu nego nas.
Petra igra izvrsno , ne znam je li me ikada itko u dosadašnjoj SOKAZ karijeri tako jako prebijao kao ona sinoć ... jedva sam "živ ostao", i izvukao kod 1:2 u setovima i 4:8 u 4. setu, pa sam 5. set bio k'o ninja!
Preokretu je kumovalo više faktora, no isto tako se ona Kapetanu Mikiju izvukla iz "ralja" pa nije bitno.
Vrlo su jaka ekipa u ovom sastavu, Poljak i Korman jako dobri, Petra izvrsna! Na koncu smo skoro i pobijedili, no vrlo sam zadovoljan i s ovakvim bodom.
Ma bez daljnjeg... , Dan je odigrao k'o zmaj ... Recimo, od Petre je izgubio 3:0 u setovima, ali je i u 1. i u 2. setu vodio po 10:9... doista je moglo svakako završiti .
Miki je protiv Petre igrao straaašno dobro! ... vodio je u 5. setu 8:3 i za njega je tada meč završio, na žalost , istuče ga moja imenjakinja k'o budalu, ali opet kažem ; u globalu meč je bio izvrstan , nakon još nekoliko ovakvih unaprijedit ćemo sva trojica svoju igru!
Tra-Mont vs Operator II igraju u utorak u 19:00 u autopraoni Ritmo. Double header u utorak, poslastica za sve ljubitelje 10.lige SOKAZ-a, i stolnog tenisa općenito
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Kapetane Miki, bilo bi dobro da odmah nakon URC-Ritma sčokljamo i Operator II ... Dok smo još u dobroj formi da odmah riješimo pitanje pobjednika lige...
55 je napisao/la:Kapetane Miki, bilo bi dobro da odmah nakon URC-Ritma sčokljamo i Operator II ... Dok smo još u dobroj formi da odmah riješimo pitanje pobjednika lige...
Ajme, ako si vec sad nakon treceg kola u desetoj ligi pod takvom presijom kaj se pobjednika lige tice kaj bu s tobom kad dodjes u neku od prve tri lige?
55 je napisao/la:Ma nemaš briga oko toga , do tamo neću ni doći...
Inače, jako mi se dopada prijedlog "nultog agenta" oko nekakvog zajedničkog čokljanja po pivi u utorak...
Zasto do tamo nebi dosao? Igrao sam ja nekoliko put trecu i jednom drugu pa se sad mucim po dvicufrenim ligama. Svugdje se igra pingic. Inace kaj se piva tice to je obavezan ritual poslije meca. Da tog druzenja nema Operator II nebi ni postojao.