10. liga, proljeće 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#61 Post Postao/la 55 »

Hah, dečki moji, a što ću vam govorit... :mirko: :bis:

Da meč je bio izuzetno izjednačen od početka do kraja :znoj: , pravi sportski i SOKAZ-ovski, otvoreno priznajem da kada sam shvatio da će igrati Petra (a ne Žerjav) da sam više njih vidio kao favorite za pobjedu nego nas. :ne zna: :bonk: :facepalm:

Petra igra izvrsno :s: :s: :s: , ne znam je li me ikada itko u dosadašnjoj SOKAZ karijeri tako jako prebijao kao ona sinoć :tuctuc: :cekicem: :rlaunch: ... jedva sam "živ ostao", i izvukao kod 1:2 u setovima i 4:8 u 4. setu, pa sam 5. set bio k'o ninja! :lol: :lol: :lol:

Preokretu je kumovalo više faktora, no isto tako se ona Kapetanu Mikiju izvukla iz "ralja" pa nije bitno. :E:

Vrlo su jaka ekipa u ovom sastavu, Poljak i Korman jako dobri, Petra izvrsna! :top: Na koncu smo skoro i pobijedili, no vrlo sam zadovoljan i s ovakvim bodom. :cerek:

Sretno čokljancima i ovim drugima u nastavku! :brukica:
Izra
Kontakt:

#62 Post Postao/la Izra »

a nitko da pohvali vaseg nevidala koji je dvije teske partije odvukao na svoju stranu. :) cini mi se da su bas te dvije napravile prevagu u rezultatu.
55

#63 Post Postao/la 55 »

Ma bez daljnjeg... :s: :s: :s: , Dan je odigrao k'o zmaj :clint: ... Recimo, od Petre je izgubio 3:0 u setovima, ali je i u 1. i u 2. setu vodio po 10:9... doista je moglo svakako završiti :E: .
Miki je protiv Petre igrao straaašno dobro! :mirko: ... vodio je u 5. setu 8:3 i za njega je tada meč završio, na žalost :cry: , istuče ga moja imenjakinja k'o budalu, ali opet kažem :blabla: ; u globalu meč je bio izvrstan :top: , nakon još nekoliko ovakvih unaprijedit ćemo sva trojica svoju igru! :cheer: :lux:
55

#64 Post Postao/la 55 »

4. kolo: URC-Ritmo : Intercapital igraju u utorak (mislim da je tekma dogovorena da počne oko 18:30) u autopraonici Ritmo. :E:
agent_zero

#65 Post Postao/la agent_zero »

Tra-Mont vs Operator II igraju u utorak u 19:00 u autopraoni Ritmo. Double header u utorak, poslastica za sve ljubitelje 10.lige SOKAZ-a, i stolnog tenisa općenito :D
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
kelemen

#66 Post Postao/la kelemen »

:rofl: :rofl: svi na okupu !!!:lux:
Kapetan MIKI
55

#67 Post Postao/la 55 »

Kapetane Miki, bilo bi dobro da odmah nakon URC-Ritma sčokljamo i Operator II :retaj: ... Dok smo još u dobroj formi da odmah riješimo pitanje pobjednika lige... :lol: :lol: :lol:
agent_zero

#68 Post Postao/la agent_zero »

Najbolje bi bilo da mi svi ščokljamo pivu, dvije nakon tekme i ostavimo odluku o prvaku za neka druga, sretnija vremena :D
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
vjeverko

#69 Post Postao/la vjeverko »

55 je napisao/la:Kapetane Miki, bilo bi dobro da odmah nakon URC-Ritma sčokljamo i Operator II :retaj: ... Dok smo još u dobroj formi da odmah riješimo pitanje pobjednika lige... :lol: :lol: :lol:
Ajme, ako si vec sad nakon treceg kola u desetoj ligi pod takvom presijom kaj se pobjednika lige tice kaj bu s tobom kad dodjes u neku od prve tri lige?
55

#70 Post Postao/la 55 »

Ma nemaš briga oko toga :pfff: , do tamo neću ni doći... :zubo:

Inače, jako mi se dopada prijedlog "nultog agenta" :rofl: :rofl: oko nekakvog zajedničkog čokljanja po pivi u utorak... :pivo: :zivili: :grouphug:
vjeverko

#71 Post Postao/la vjeverko »

55 je napisao/la:Ma nemaš briga oko toga :pfff: , do tamo neću ni doći... :zubo:

Inače, jako mi se dopada prijedlog "nultog agenta" :rofl: :rofl: oko nekakvog zajedničkog čokljanja po pivi u utorak... :pivo: :zivili: :grouphug:
Zasto do tamo nebi dosao? Igrao sam ja nekoliko put trecu i jednom drugu pa se sad mucim po dvicufrenim ligama. Svugdje se igra pingic. Inace kaj se piva tice to je obavezan ritual poslije meca. Da tog druzenja nema Operator II nebi ni postojao.
agent_zero

#72 Post Postao/la agent_zero »

Naravno da bi postojao. Samo šta ne bi odisao ovakvim timskim duhom i zajedništvom :D
55

#73 Post Postao/la 55 »

Da... Intercapital odiše već zabrinjavajućom količinom timskog duha i zajedništva :lol: :lol: :lol: , nakon svake tekme sustavno radimo na tome! :pivo: :trio: :zivili: :drunk:
kelemen

#74 Post Postao/la kelemen »

:zubo: :s: :lol: :lol: :lol:
Kapetan MIKI
Pale
Kontakt:

#75 Post Postao/la Pale »

URC Ritmo vs Intercapital 5:5 :D

Moje skromno mišljenje :zubo:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjeverko

#76 Post Postao/la vjeverko »

Ikota je napisao/la:URC Ritmo vs Intercapital 5:5 :D

Moje skromno mišljenje :zubo:
Hebalo te misljenje.
Pale
Kontakt:

#77 Post Postao/la Pale »

Vjeverko vidil sam da ste se i Vi proslavili :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjeverko

#78 Post Postao/la vjeverko »

Sad je 23,30 i jo uvijek slavimo
Pale
Kontakt:

#79 Post Postao/la Pale »

:pivo:

55

#80 Post Postao/la 55 »

Uf... nabili su nas 8:2 :tuctuc: :cekicem: :bike: ... svaka čast, doista jesu bolji :s: , malo smo krivo otvorili meč i ode sve u :cursing: :no: :bonk:
Ma nema veze :pfff: , popravit ćemo se! :rofl: :rofl:
Odgovorite