SOKAZ forum
5. liga proljeće 2009.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Kile je napisao/la:Brod jr. je napisao/la:Tam sam!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se daš navijati za učenika
![]()
![]()
Učeniče,naravno da ču drukat za tebe ali duboko u srcu navijam za UTRINE!!!
Ipak su oni proizašli iz vučje jazbine a i ja sam se tam zlegnul...
Veselim se meču jer sam ziher da će bit napeto do kraja!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
E to će bit borba zanimljiva po još nečemu..bar meni...staro ljepljenje protiv novog...Pa da vidim ja te nove gume na djelu..
Bit će nadasve napeto..premda iako i pa te ni niti...unatoć svim očekivanjima uzeći u obzir sve parametre i činjenice koje su razmatrane i uzete naravno u obzir ne možemo a da ne zaključimo da sve znanje i trud i trudnoća veze nemaju s tim..to jest dolazimo do zaključka ..da sam puka ka stina...
E pa..živio rođo!
Bit će nadasve napeto..premda iako i pa te ni niti...unatoć svim očekivanjima uzeći u obzir sve parametre i činjenice koje su razmatrane i uzete naravno u obzir ne možemo a da ne zaključimo da sve znanje i trud i trudnoća veze nemaju s tim..to jest dolazimo do zaključka ..da sam puka ka stina...
E pa..živio rođo!
Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
8:2 za njih...
prva partija vesligaj se nije snasao protiv stosica koji je sve zivo ispogadjao. 0:1
druga partija ja i komljenovic, dobri poeni koje je svako malo prekidao njegov promasen spin i moj promasen zicer. u 5. setu je vodio 9:5 da bi u znaku njegovih gresaka doslo do fiksa a u znaku mojih gresaka do njegove pobjede. 0:2
treca partija srecko nije uspio ponoviti pobjedu od prosle sezone, najman odlicnom igrom uzima pobjedu u 3 seta... 0:3
cetvrta stosic nije imao lijeka za mene, kao igrac mi jako pase, uzimam pobjedu u 4 seta. 1:3
peta partija najmanu danijelova igra stvara probleme, prva 2 seta uzima danijel da bi najman u trecem zabljesnuo ali nije to uspio ponoviti u cetvrtom. 2:3
sesta komljenovic bez vecih problema protiv srecka u 3 seta. 2:4
sedma najman bez vecih problema protiv mene. nisam imao igru za njega prosle sezone, nemam ni ove niti mislim da bih mogao imati u buducnosti. posteno me natamburao... 2:5
osma stosic na trenutke malo slabije ali sve u svemu bez vecih problema protiv napetog srecka u 4 seta. 2:6
deveta komljenovic raspolozen danijel demoraliziran, komljenovic uzima pobjedu relativno lagano. 2:7
u paru smo imali hendikep jer nas je kolarek ovaj vikend izmorio.
puno nasih gresaka i puno njihovih jakih spinova pokazalo se na rezultatu. 2:8
eto, decki su nas razbili na nasem terenu.
zao mi je sto nisam iskoristio mec loptu protiv komljenovica a i sto danijel nije proigrao prvu partiju, smatram da su te dvije partije presudile daljni tijek cijelog meca.
nasi protivnici odigrali su perfektno, ali i ponasanjem mladici su se pokazali uzorno i cijeli mec je bio sportski i u znaku dobre volje i dobrog druzenja.
zivili
prva partija vesligaj se nije snasao protiv stosica koji je sve zivo ispogadjao. 0:1
druga partija ja i komljenovic, dobri poeni koje je svako malo prekidao njegov promasen spin i moj promasen zicer. u 5. setu je vodio 9:5 da bi u znaku njegovih gresaka doslo do fiksa a u znaku mojih gresaka do njegove pobjede. 0:2
treca partija srecko nije uspio ponoviti pobjedu od prosle sezone, najman odlicnom igrom uzima pobjedu u 3 seta... 0:3
cetvrta stosic nije imao lijeka za mene, kao igrac mi jako pase, uzimam pobjedu u 4 seta. 1:3
peta partija najmanu danijelova igra stvara probleme, prva 2 seta uzima danijel da bi najman u trecem zabljesnuo ali nije to uspio ponoviti u cetvrtom. 2:3
sesta komljenovic bez vecih problema protiv srecka u 3 seta. 2:4
sedma najman bez vecih problema protiv mene. nisam imao igru za njega prosle sezone, nemam ni ove niti mislim da bih mogao imati u buducnosti. posteno me natamburao... 2:5
osma stosic na trenutke malo slabije ali sve u svemu bez vecih problema protiv napetog srecka u 4 seta. 2:6
deveta komljenovic raspolozen danijel demoraliziran, komljenovic uzima pobjedu relativno lagano. 2:7
u paru smo imali hendikep jer nas je kolarek ovaj vikend izmorio.
eto, decki su nas razbili na nasem terenu.
zao mi je sto nisam iskoristio mec loptu protiv komljenovica a i sto danijel nije proigrao prvu partiju, smatram da su te dvije partije presudile daljni tijek cijelog meca.
nasi protivnici odigrali su perfektno, ali i ponasanjem mladici su se pokazali uzorno i cijeli mec je bio sportski i u znaku dobre volje i dobrog druzenja.
zivili
o jebote a jesam roman napisao ko ce to citati... 
eh da i umalo zaboravih reci...
zakljucili smo da nam je 5. liga ipak prejaka i da bi se trebali vratiti u sestu. nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta.

zakljucili smo da nam je 5. liga ipak prejaka i da bi se trebali vratiti u sestu. nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta.
Zadnja izmjena: Izra, dana/u uto ožu 24, 2009 12:34 am, ukupno mijenjano 1 put.
Eto prošlo je i to..... derbi je završio 2:8 iliti 8:2 za mladiće....ugodno se igralo i još ugodnije
nakon.... s tim da se moram ispričat protivnicima na brisanju nogu između poena
ali Izra svejedno ima
reket

Zadnja izmjena: Kile, dana/u uto ožu 24, 2009 1:01 am, ukupno mijenjano 1 put.
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
E jebo tebe, ja pisao post od dva reda a ti si prije napisao ovu bibliju...koji sam ja retajIzra je napisao/la:o jebote a jesam roman napisao ko ce to citati...
zakljucili smo da nam je 5. liga ipak prejaka i da bi se trebali vratiti u sestu. nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta.![]()
Ma svi smo retaji e
umjesto da idemo spat mi usred noći o meču pišemo po forumu..
Al tak treba!
Šta reć, bilo je gušt igrat, slažem se da su prve dvije presudile, makar prva nije bila na knap, dok je druga mogla i na vašu stranu.. A nakon tog je moglo svega bit..
I naravno, jedina pouka koja se iz meča da izvuć sažeta je tu:
Bit će to borba za 11. mjesto do zadnjeg daha.. ahahhaha
Uh...
kolko pingača, odoh iz države.
umjesto da idemo spat mi usred noći o meču pišemo po forumu..
Šta reć, bilo je gušt igrat, slažem se da su prve dvije presudile, makar prva nije bila na knap, dok je druga mogla i na vašu stranu.. A nakon tog je moglo svega bit..
I naravno, jedina pouka koja se iz meča da izvuć sažeta je tu:
Izra je napisao/la:
zakljucili smo da nam je 5. liga ipak prejaka i da bi se trebali vratiti u sestu. nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta.![]()
Bit će to borba za 11. mjesto do zadnjeg daha.. ahahhaha
Uh...
kolko pingača, odoh iz države.
E moram puno pozdravit svog mentora, muzu i dragog prijatelja inače najtalentiranijeg kotlovnika na ovom dijelu mliječne staze i zaželjet mu sretan put iz domaje i nedaj da te napiju-drogiraju operiraju i prodaju tvoje organe na crnom tržištu....pussssaaaaaa ovo je bilo malo gej al štaš ja sam siguran u svoju seksualnost

Izra je napisao/la:nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Bijah jučer i ja na dvoboju največih momčadi 5 lige i vidio sam sljedeće:
Utrine su podbacile na otvaranju tekme a Mladići su to objeručke prihvatili,tako da je to rezultiralo pobjedom na strani gostiju!!!
Ipak,nakon tekme su si igrači međusobno
,ispilo se pokoje
i svi su se
sretno do doma.
Svake čestitke mladićima
,utrinaši glavu gore
a svi ostali rekete u ruke i na trening!!!
Heh,jedino mi žao što ni gromoglasna buka iz jazbine nije pomogla našim domaćinima!!!
Više
didući put,drž'te se i budite mi zdravi!!!

Utrine su podbacile na otvaranju tekme a Mladići su to objeručke prihvatili,tako da je to rezultiralo pobjedom na strani gostiju!!!
Ipak,nakon tekme su si igrači međusobno
Svake čestitke mladićima
Heh,jedino mi žao što ni gromoglasna buka iz jazbine nije pomogla našim domaćinima!!!
Više
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
mi još trebamo negde oteti tri boda, pa smo vjerojatno osigurali ostanakbigdedi je napisao/la:
cijela peta liga si je već uračunala bodove iz oroslavja...
a to znaći da smo ostvarili i više nego smo planirali
a pošto smo totalno van forme, to će biti vrlo teško u izrazito jakoj konkurenciji
s pravom svi mogu računati na bodove iz oroslavja jer vidiš i sam da se iz kola u kolo provlačimo, jednom tome mora doći kraj