5. liga proljeće 2009.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Brod jr.

#81 Post Postao/la Brod jr. »

Kile je napisao/la:
Brod jr. je napisao/la:Tam sam!!! :cheer: :cheer: :cheer:

:pivo: :zivili: :duplo:
:top: Nadam se daš navijati za učenika :zubo: :B: :B:

Učeniče,naravno da ču drukat za tebe ali duboko u srcu navijam za UTRINE!!! :s: :s: :s:

Ipak su oni proizašli iz vučje jazbine a i ja sam se tam zlegnul... :mudri:

Veselim se meču jer sam ziher da će bit napeto do kraja!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#82 Post Postao/la ib »

Brod jr. je napisao/la:Ipak su oni proizašli iz vučje jazbine a i ja sam se tam zlegnul... :mudri:
:rofl:
Promijenit ću vam nickove u Romul i Rem :jumping:
Brod jr.

#83 Post Postao/la Brod jr. »

Alo prijatelji Utrinaši!!!

Nadam se da će te isplatit sastavljanje himne u tekućini :pivo: jer iskren da budem,zaboravio sam lupit prava na pjesmu!!! :ajooj:
ČUPKO

#84 Post Postao/la ČUPKO »

¸himna je več uokvirena i stavljena u dvoranu a tekučine :pivo: če biti samo prvo moramo maznuti mladiče. :gitara: :headbang:
Brod

#85 Post Postao/la Brod »

ČUPKO je napisao/la:¸himna je več uokvirena i stavljena u dvoranu a tekučine :pivo: če biti samo prvo moramo maznuti mladiče. :gitara: :headbang:

Bas smo je jucer vidli na zidu,pa nismo mogli vjerovat! :ajooj:

Sto kaze TBF -Malo sam maka... :lud:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
zoko007

#86 Post Postao/la zoko007 »

dALI JE NEKO REKAo 7 - 3 za utrine :hippie: :andjeo: :frajer:
Lio

#87 Post Postao/la Lio »

E to će bit borba zanimljiva po još nečemu..bar meni...staro ljepljenje protiv novog...Pa da vidim ja te nove gume na djelu..

Bit će nadasve napeto..premda iako i pa te ni niti...unatoć svim očekivanjima uzeći u obzir sve parametre i činjenice koje su razmatrane i uzete naravno u obzir ne možemo a da ne zaključimo da sve znanje i trud i trudnoća veze nemaju s tim..to jest dolazimo do zaključka ..da sam puka ka stina... :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:

E pa..živio rođo!
Izra
Kontakt:

#88 Post Postao/la Izra »

8:2 za njih... :gips:

prva partija vesligaj se nije snasao protiv stosica koji je sve zivo ispogadjao. 0:1

druga partija ja i komljenovic, dobri poeni koje je svako malo prekidao njegov promasen spin i moj promasen zicer. u 5. setu je vodio 9:5 da bi u znaku njegovih gresaka doslo do fiksa a u znaku mojih gresaka do njegove pobjede. 0:2

treca partija srecko nije uspio ponoviti pobjedu od prosle sezone, najman odlicnom igrom uzima pobjedu u 3 seta... 0:3

cetvrta stosic nije imao lijeka za mene, kao igrac mi jako pase, uzimam pobjedu u 4 seta. 1:3

peta partija najmanu danijelova igra stvara probleme, prva 2 seta uzima danijel da bi najman u trecem zabljesnuo ali nije to uspio ponoviti u cetvrtom. 2:3

sesta komljenovic bez vecih problema protiv srecka u 3 seta. 2:4

sedma najman bez vecih problema protiv mene. nisam imao igru za njega prosle sezone, nemam ni ove niti mislim da bih mogao imati u buducnosti. posteno me natamburao... 2:5

osma stosic na trenutke malo slabije ali sve u svemu bez vecih problema protiv napetog srecka u 4 seta. 2:6

deveta komljenovic raspolozen danijel demoraliziran, komljenovic uzima pobjedu relativno lagano. 2:7

u paru smo imali hendikep jer nas je kolarek ovaj vikend izmorio. ;) puno nasih gresaka i puno njihovih jakih spinova pokazalo se na rezultatu. 2:8

eto, decki su nas razbili na nasem terenu. :cry:

zao mi je sto nisam iskoristio mec loptu protiv komljenovica a i sto danijel nije proigrao prvu partiju, smatram da su te dvije partije presudile daljni tijek cijelog meca.

nasi protivnici odigrali su perfektno, ali i ponasanjem mladici su se pokazali uzorno i cijeli mec je bio sportski i u znaku dobre volje i dobrog druzenja.

zivili :pivo:
Izra
Kontakt:

#89 Post Postao/la Izra »

o jebote a jesam roman napisao ko ce to citati... :zmurko:

eh da i umalo zaboravih reci...

zakljucili smo da nam je 5. liga ipak prejaka i da bi se trebali vratiti u sestu. nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta. :rofl:

:B:
Zadnja izmjena: Izra, dana/u uto ožu 24, 2009 12:34 am, ukupno mijenjano 1 put.
Kile

#90 Post Postao/la Kile »

Eto prošlo je i to..... derbi je završio 2:8 iliti 8:2 za mladiće....ugodno se igralo i još ugodnije :pivo: nakon.... s tim da se moram ispričat protivnicima na brisanju nogu između poena :zubo: :E: ali Izra svejedno ima :vidiga: reket :B: :B: :kiss: :lol:
Zadnja izmjena: Kile, dana/u uto ožu 24, 2009 1:01 am, ukupno mijenjano 1 put.
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
Kile

#91 Post Postao/la Kile »

Izra je napisao/la:o jebote a jesam roman napisao ko ce to citati... :zmurko:

zakljucili smo da nam je 5. liga ipak prejaka i da bi se trebali vratiti u sestu. nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta. :rofl:

E jebo tebe, ja pisao post od dva reda a ti si prije napisao ovu bibliju...koji sam ja retaj :bonk: :rofl:
kotlovnik

#92 Post Postao/la kotlovnik »

Ma svi smo retaji e

umjesto da idemo spat mi usred noći o meču pišemo po forumu.. :zvrko: Al tak treba!

Šta reć, bilo je gušt igrat, slažem se da su prve dvije presudile, makar prva nije bila na knap, dok je druga mogla i na vašu stranu.. A nakon tog je moglo svega bit..

I naravno, jedina pouka koja se iz meča da izvuć sažeta je tu:

Izra je napisao/la:

Bit će to borba za 11. mjesto do zadnjeg daha.. ahahhaha :D :D :s:

Uh...

kolko pingača, odoh iz države.
Kile

#93 Post Postao/la Kile »

E moram puno pozdravit svog mentora, muzu i dragog prijatelja inače najtalentiranijeg kotlovnika na ovom dijelu mliječne staze i zaželjet mu sretan put iz domaje i nedaj da te napiju-drogiraju operiraju i prodaju tvoje organe na crnom tržištu....pussssaaaaaa ovo je bilo malo gej al štaš ja sam siguran u svoju seksualnost :zubo: :zubo:
Zrinski

#94 Post Postao/la Zrinski »

Izra je napisao/la:o jebote a jesam roman napisao ko ce to citati... :zmurko:

:bicedobro:
bigdedi

#95 Post Postao/la bigdedi »

Izra je napisao/la:nadam se da cemo imati koji bod vise od skofine i tako se docepati predzadnjeg mjesta.
:lol: cijela peta liga si je već uračunala bodove iz oroslavja... :lol:
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ČUPKO

#96 Post Postao/la ČUPKO »

čestitke mladićima na pobijedi ova put su bili bolji sad se okrečemo prema škofini i borbi za 11mjesto. :gitara: :headbang:
wolf
Kontakt:

#97 Post Postao/la wolf »

Konačno da i neko drugi iz vučje jazbine zgubi nekaj a ne samo Zoka :rofl: :rofl: :rofl:

P.S. Ovaj komentar je na njegov izričit zahtjev jer kao niko ga ne brani svi ga samo zekaju na forumu :zubo:

Naprijed Zoka ne daj se :top:
Brod jr.

#98 Post Postao/la Brod jr. »

Bijah jučer i ja na dvoboju največih momčadi 5 lige i vidio sam sljedeće:

Utrine su podbacile na otvaranju tekme a Mladići su to objeručke prihvatili,tako da je to rezultiralo pobjedom na strani gostiju!!! :( :( :(

Ipak,nakon tekme su si igrači međusobno :cestitamo: ,ispilo se pokoje :pivo: i svi su se :vozi: sretno do doma.

Svake čestitke mladićima :top: :top: :top: ,utrinaši glavu gore :lux: a svi ostali rekete u ruke i na trening!!! :blabla:

Heh,jedino mi žao što ni gromoglasna buka iz jazbine nije pomogla našim domaćinima!!!

Više :luck: didući put,drž'te se i budite mi zdravi!!! :w: :w: :w:
Zrinski

#99 Post Postao/la Zrinski »

bigdedi je napisao/la:
:lol: cijela peta liga si je već uračunala bodove iz oroslavja... :lol:
mi još trebamo negde oteti tri boda, pa smo vjerojatno osigurali ostanak
a to znaći da smo ostvarili i više nego smo planirali :cheer: :rofl:

a pošto smo totalno van forme, to će biti vrlo teško u izrazito jakoj konkurenciji

s pravom svi mogu računati na bodove iz oroslavja jer vidiš i sam da se iz kola u kolo provlačimo, jednom tome mora doći kraj

:w: :cekicem:
bojan

#100 Post Postao/la bojan »

Ajde Ago,

zivlje malo :cheer: ,

pa tek je 4. kolo, doci ce i Vas niz, a kad travuljara proradi, drz' gace svi odreda. :rofl: :rofl: :D

Pa jos nisam vidio da vas je netko lagano dobio.

Sretno od Agronomaca :top:
Odgovorite