SOKAZ forum
5. liga proljeće 2009.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
Hvala,Izra je napisao/la:dogovorili smo se da moramo uzeti 3 boda tako da iduce kolo bude zanimljivije![]()
usput cestitam na uspjehu na vodovodu, nek svi vide kako se igra u ovoj petoj ligi
steta sto kotlovnik nije maznuo glada, nije bio daleko...
ova 5 liga ima 6-7 ekipa koje bi se mogle održati u 3 ligi, a neke možda i u drugoj
- masterinsider
- Kontakt:
OOOOOOAgo je napisao/la:Odradili smo 9 kolo i odmah danas počinjemo sa pripremama za predstojeći derbi protiv UTRINA![]()
Navodno Utrinaši danas imaj meč protiv Petra Zrinskog, Utrinaši kakve su prognoze?
Inaće čestitke svima na uspjehu na Vodovodu...drago mi je vidjet neke stare poznanike kako guraju daleko
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
- masterinsider
- Kontakt:
isto se ti nasapunaj...masterinsider je napisao/la:Ti ne prognoziraš, već želiš taj rezultatKile je napisao/la: ..prognoziram...6:4 za Škofinu....mislim da sve ovisi kolko će Masterinsider bit nasapunan,,
o meni nikad niš ne ovisi![]()
ak bu Zrinski na nivou Vodovoda a Coha na svom, mene netrebaju,
ja bum došel navijati![]()
![]()
Ago je napisao/la:to i nije tak loša ideja, mogel se bi i ja nasapunati za svaki slučaj,Kile je napisao/la:
isto se ti nasapunaj...![]()
![]()
daj mi molim te otkri tajnu koji ti sapun koristiš jer mi se čini da znaš koji je sapun the best![]()
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
decki su vidjeli na forumu nas dogovor za 3 boda i odlucili "nece moci ove noci"
nema neke filozofije, ja opravdano izgubio od trbusica (izvarao me sa malim rotacijama a ja se pecao ko konj
). danijel je hladan igrao protiv horvata malo slabije nego inace ali je zato covjek odigrao ko joo se hyuk
. srecko i zac su u nekim trenutcima bili blizu ali ne dovoljno.
jedino par smo bili blizu da dobijemo i izgubili, na 8:8 u petom setu smo imali servu i dosli na 8:10... iako nam taj bod nista ne znaci kao ni njima pobjeda.
sad se mozemo posvetiti treniranju protiv trave. zac nam skoro cijelu sezonu nije igrao jer ga zadnja 3 mjeseca treniramo na gumu "master-insider" svaki dan po 8 sati. uz njegove 3 partije valjda mozemo izvuci nerijeseno ili pobjedu da se ovi koji idu u vise lige ne umisle.
nema neke filozofije, ja opravdano izgubio od trbusica (izvarao me sa malim rotacijama a ja se pecao ko konj
jedino par smo bili blizu da dobijemo i izgubili, na 8:8 u petom setu smo imali servu i dosli na 8:10... iako nam taj bod nista ne znaci kao ni njima pobjeda.
sad se mozemo posvetiti treniranju protiv trave. zac nam skoro cijelu sezonu nije igrao jer ga zadnja 3 mjeseca treniramo na gumu "master-insider" svaki dan po 8 sati. uz njegove 3 partije valjda mozemo izvuci nerijeseno ili pobjedu da se ovi koji idu u vise lige ne umisle.
Jebemti da....nikako nam misu laka zadnja dva kolaAgo je napisao/la:Petar Zrinski je solidna ekipa i nas su iznenadili, još mi se vrte po glavi neke situacije sa te tekme![]()
![]()
By the way mladići se moraju dobro "nasapunati" za tekmu protiv njih,
izbor sapuna mogao bi biti presudan![]()
Sve će ovisit o sapunu
- masterinsider
- Kontakt: