SOKAZ forum
3. liga - jesen 2009.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
3. liga - jesen 2009.
Vidim, otvaraju se teme ...
... pa rekoh da ne zakasnim
... prije svega objavljujem da igramo sezonu od početka sa tri (3) igrača, pa iako mislim da će liga biti jača nego proljetos, možda i napravimo nešto
... do viđenja do jeseni i trenirajte, a što drugo
... pa rekoh da ne zakasnim
... prije svega objavljujem da igramo sezonu od početka sa tri (3) igrača, pa iako mislim da će liga biti jača nego proljetos, možda i napravimo nešto
... do viđenja do jeseni i trenirajte, a što drugo
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Cestitam prijatelju na novopridoslom clanu,
jer uvijek je dobro da je podjednaka konkurencija.
Nisam bas bio presretan prosle godine kad ste bili samo dva, pa i pobjeda nije bila nesto slatka.
Ove sezone smo kod Vas u dvorani sto nam pase, jer smo ko' doma tamo, pa se nadam dobrom mecu, a i "Đurđi" poslije
.
Saljem dobrodslicu svim novopridoslim ekipama, a pozdrave svim proslogodisnjim.
LP od "grumova".

jer uvijek je dobro da je podjednaka konkurencija.
Nisam bas bio presretan prosle godine kad ste bili samo dva, pa i pobjeda nije bila nesto slatka.
Ove sezone smo kod Vas u dvorani sto nam pase, jer smo ko' doma tamo, pa se nadam dobrom mecu, a i "Đurđi" poslije
Saljem dobrodslicu svim novopridoslim ekipama, a pozdrave svim proslogodisnjim.
LP od "grumova".
... ja sam u strahu od forumarope je napisao/la:s obzirom da vas u ovoj ligi podosta znam što pojedinačno, a što kao ekipe žao mi je što nema više komentara na forumu o ovoj ligi...
no hard feeling, ali navijam za Kerume da vidim jel mogu nadoknaditi propuštenih 6 bodova iz prva dva kola i plasirat se u ligu više....
... inače, liga je vrlo izjednačena, bit će tu još svašta, i kad krene Božićno darivanje 'ko zna kako će završit' ...
... rezultate možete pratiti, svi upisuju manje više redovito, tako da s te strane nema potrebe polemizirat' preko foruma ...
pozdrav,
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Evo da nesto ipak napisem.....jer je friking napeto do bola....mislim borba za drugo mjesto
Danas.....igramo protiv Ban Keglevića....a Stubica najvjerojatnije isto danas igra protiv Dugog Sela
E sad nama igraju jedino pobjede do kraja i naravno remi/poraz Stubice protiv Dugog Sela i naravno ocekivani poraz protiv Trans Agrama zadnje kolo iiiiiiiiiiiiiiiiii onda smo drugi..............
jeeeeeeejjjjjj moj k***c hihihi sorrrrrryyyyy
DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
Neko imam osjecaj za feeling da ako ima pravde bit cemo drugi pa kud puklo da puklo......
S obzirom na herojski cin naseg suigraca bit cemo ekstra nabrijani veceras.....Ban Keglevicima...danas se igra pingac ovako
http://www.youtube.com/watch?v=Ucm3x2ISCgo
Danas.....igramo protiv Ban Keglevića....a Stubica najvjerojatnije isto danas igra protiv Dugog Sela
E sad nama igraju jedino pobjede do kraja i naravno remi/poraz Stubice protiv Dugog Sela i naravno ocekivani poraz protiv Trans Agrama zadnje kolo iiiiiiiiiiiiiiiiii onda smo drugi..............
DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
Neko imam osjecaj za feeling da ako ima pravde bit cemo drugi pa kud puklo da puklo......
S obzirom na herojski cin naseg suigraca bit cemo ekstra nabrijani veceras.....Ban Keglevicima...danas se igra pingac ovako
http://www.youtube.com/watch?v=Ucm3x2ISCgo
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
samo da istaknem još jednom da se ipak neki moj suigrač nađe prozvan kad (ako) bude čitao istoKile je napisao/la:DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
Oooooo ima ima izvlacenja.....izvlacenja brutalnih bomba spinova....danas smo robotizirani ko Simo Boll, skacemo ko Ryu Seung Min, stopamo ko Oh, waldner i samsonov zajedno, serviramo tako da Ma lin place u kutu od stida.........buaaaaaaahahahahahahahahahah buaahahahahahhaahhaah.....goc je napisao/la:ajmo niTo nema sad izvlacenja
ak nis drugo mozete dadi razbit njonju jer se smucao po Japanu dok ste vi krpali kraj s krajem prvih par kola![]()
Sretno!
Ja to radim od jutra vec.....s daskom za rezanje....teza je da ....zglob ojacakotlovnik je napisao/la:bravo stole toni spineru mašino! Ma nas dva ćemo danas dirnuti požrtvovnošću našeg kapetana napravit barem dvicu sve skupa!!!! oo yeeah
idem skakat po kuci i simulirat udarce!!
Sretno !
niTo niTo... pa zar te nisam nista naucio. znas valjda kako se zglob jaca??

http://www.powerballs.com/

http://www.powerballs.com/
Da dobar mec....ovo je bio najbolji mec koji sam ikad gleda i igra....luuuuudooooo, Filip dva meca 2:0 pa 2:3 Dado dva meca 0:2 pa 3:2...igralo se 80% u 5 setova sto fixeva poceli u 7:30 zavrsili oko 12 ma nevjerojatno, steta sta se nije snimalo jer ne znam da li ce se ovakva drama ikad vise ponovit:)))))
Kao sta vidite izgubili 4:6 ali borba je bila ko nikad i cestitke Keglevicima na nevjerojatno dobroj igri zasluzuju bit drugi definitivno
Stubica je dobila Dugo Selo kolko cujem tako da nema veceg zala za sinocnji mec...ostaje uzivanjeu vlastitoj i protivnickoj igri....
Jos jednom svaka cast Filipu koji se zvjerski borio s 38 temperaturom ali nije imao snage ni srece do samog finisha
BRAVO MASTEEEEEER

Kao sta vidite izgubili 4:6 ali borba je bila ko nikad i cestitke Keglevicima na nevjerojatno dobroj igri zasluzuju bit drugi definitivno
Stubica je dobila Dugo Selo kolko cujem tako da nema veceg zala za sinocnji mec...ostaje uzivanjeu vlastitoj i protivnickoj igri....
Jos jednom svaka cast Filipu koji se zvjerski borio s 38 temperaturom ali nije imao snage ni srece do samog finisha