| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: čet srp 23, 2009 9:43 pm Naslov
: 3. liga - jesen 2009. |
|
|
Vidim, otvaraju se teme ...
... pa rekoh da ne zakasnim
... prije svega objavljujem da igramo sezonu od početka sa tri (3) igrača, pa iako mislim da će liga biti jača nego proljetos, možda i napravimo nešto
... do viđenja do jeseni i trenirajte, a što drugo  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bojan
Pridružen/a: 04. 03. 2009. (13:55:51) Postovi: 191 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet srp 24, 2009 10:51 am Naslov
: |
|
|
Cestitam prijatelju na novopridoslom clanu,
jer uvijek je dobro da je podjednaka konkurencija.
Nisam bas bio presretan prosle godine kad ste bili samo dva, pa i pobjeda nije bila nesto slatka.
Ove sezone smo kod Vas u dvorani sto nam pase, jer smo ko' doma tamo, pa se nadam dobrom mecu, a i "Đurđi" poslije .
Saljem dobrodslicu svim novopridoslim ekipama, a pozdrave svim proslogodisnjim.
LP od "grumova".
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 29, 2009 8:27 pm Naslov
|
|
s obzirom da vas u ovoj ligi podosta znam što pojedinačno, a što kao ekipe žao mi je što nema više komentara na forumu o ovoj ligi...
no hard feeling, ali navijam za Kerume da vidim jel mogu nadoknaditi propuštenih 6 bodova iz prva dva kola i plasirat se u ligu više.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: čet lis 29, 2009 10:25 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | s obzirom da vas u ovoj ligi podosta znam što pojedinačno, a što kao ekipe žao mi je što nema više komentara na forumu o ovoj ligi...
no hard feeling, ali navijam za Kerume da vidim jel mogu nadoknaditi propuštenih 6 bodova iz prva dva kola i plasirat se u ligu više.... |
... ja sam u strahu od foruma nikad ne znaš kaj ti se može dogodit' pa je možda bolje da čkomim
... inače, liga je vrlo izjednačena, bit će tu još svašta, i kad krene Božićno darivanje 'ko zna kako će završit' ...
... rezultate možete pratiti, svi upisuju manje više redovito, tako da s te strane nema potrebe polemizirat' preko foruma ...
pozdrav, _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
goc
|
Postano: čet stu 12, 2009 12:48 pm Naslov
|
|
kakvo je to klanje bilo kod agronomaca, tek sad vidim
pa daj pisi neko, da se malo uzivim kad vec ni igrat ni gledat ne mogu
koja steta sto je kotlovnik svrljao po Japanu prvih par kola, suigraci mi indisponirani bili, a vidi sad
cestitke u svakom slucaju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet stu 12, 2009 5:42 pm Naslov
|
|
baš san i ja zinija u ćudu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
goc
|
Postano: pet stu 13, 2009 1:01 am Naslov
|
|
nemoj mi tu tuzne bananke stavljat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: čet pro 10, 2009 3:35 pm Naslov
|
|
Evo da nesto ipak napisem.....jer je friking napeto do bola....mislim borba za drugo mjesto
Danas.....igramo protiv Ban Keglevića....a Stubica najvjerojatnije isto danas igra protiv Dugog Sela
E sad nama igraju jedino pobjede do kraja i naravno remi/poraz Stubice protiv Dugog Sela i naravno ocekivani poraz protiv Trans Agrama zadnje kolo iiiiiiiiiiiiiiiiii onda smo drugi.............. jeeeeeeejjjjjj moj k***c hihihi sorrrrrryyyyy
DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
Neko imam osjecaj za feeling da ako ima pravde bit cemo drugi pa kud puklo da puklo......
S obzirom na herojski cin naseg suigraca bit cemo ekstra nabrijani veceras.....Ban Keglevicima...danas se igra pingac ovako
http://www.youtube.com/watch?v=Ucm3x2ISCgo _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kotlovnik
|
Postano: čet pro 10, 2009 3:47 pm Naslov
|
|
bravo stole toni spineru mašino! Ma nas dva ćemo danas dirnuti požrtvovnošću našeg kapetana napravit barem dvicu sve skupa!!!! oo yeeah
idem skakat po kuci i simulirat udarce!!
Sretno ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
goc
|
Postano: čet pro 10, 2009 3:56 pm Naslov
|
|
ajmo niTo nema sad izvlacenja
ak nis drugo mozete dadi razbit njonju jer se smucao po Japanu dok ste vi krpali kraj s krajem prvih par kola
Sretno! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 10, 2009 4:00 pm Naslov
|
|
| Kile (napisa): | DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
|
samo da istaknem još jednom da se ipak neki moj suigrač nađe prozvan kad (ako) bude čitao isto |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: čet pro 10, 2009 4:13 pm Naslov
|
|
| goc (napisa): | ajmo niTo nema sad izvlacenja
ak nis drugo mozete dadi razbit njonju jer se smucao po Japanu dok ste vi krpali kraj s krajem prvih par kola
Sretno! |
Oooooo ima ima izvlacenja.....izvlacenja brutalnih bomba spinova....danas smo robotizirani ko Simo Boll, skacemo ko Ryu Seung Min, stopamo ko Oh, waldner i samsonov zajedno, serviramo tako da Ma lin place u kutu od stida.........buaaaaaaahahahahahahahahahah buaahahahahahhaahhaah.....  _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: čet pro 10, 2009 4:14 pm Naslov
|
|
| kotlovnik (napisa): | bravo stole toni spineru mašino! Ma nas dva ćemo danas dirnuti požrtvovnošću našeg kapetana napravit barem dvicu sve skupa!!!! oo yeeah
idem skakat po kuci i simulirat udarce!!
Sretno ! |
Ja to radim od jutra vec.....s daskom za rezanje....teza je da ....zglob ojaca  _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
|
| [Vrh]
|
|
 |
goc
|
Postano: čet pro 10, 2009 4:36 pm Naslov
|
|
niTo niTo... pa zar te nisam nista naucio. znas valjda kako se zglob jaca??
http://www.powerballs.com/
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
goc
|
Postano: pet pro 11, 2009 1:26 pm Naslov
|
|
sorry za double post, al samo bi htio cestitat ekipi na dobroj borbi, steta sto fiko nije imao snage pa je ispusio dvije tekme sta je vodio 2:0
na papiru izgleda ko izvrstan mec, a vjerujem da je i bio
cestitke ban keglevichu na vjerojatnom prolasku, a mojim debilcekima sva sreca slijedece sezone  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: pet pro 11, 2009 3:24 pm Naslov
|
|
Da dobar mec....ovo je bio najbolji mec koji sam ikad gleda i igra....luuuuudooooo, Filip dva meca 2:0 pa 2:3 Dado dva meca 0:2 pa 3:2...igralo se 80% u 5 setova sto fixeva poceli u 7:30 zavrsili oko 12 ma nevjerojatno, steta sta se nije snimalo jer ne znam da li ce se ovakva drama ikad vise ponovit:)))))
Kao sta vidite izgubili 4:6 ali borba je bila ko nikad i cestitke Keglevicima na nevjerojatno dobroj igri zasluzuju bit drugi definitivno
Stubica je dobila Dugo Selo kolko cujem tako da nema veceg zala za sinocnji mec...ostaje uzivanjeu vlastitoj i protivnickoj igri....
Jos jednom svaka cast Filipu koji se zvjerski borio s 38 temperaturom ali nije imao snage ni srece do samog finisha
BRAVO MASTEEEEEER  _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|