3. liga - jesen 2009.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
STROJAL
Kontakt:

3. liga - jesen 2009.

#1 Post Postao/la STROJAL »

Vidim, otvaraju se teme ... :top:

... pa rekoh da ne zakasnim :lol:

... prije svega objavljujem da igramo sezonu od početka sa tri (3) igrača, pa iako mislim da će liga biti jača nego proljetos, možda i napravimo nešto :B:

... do viđenja do jeseni i trenirajte, a što drugo :pingic:
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
bojan

#2 Post Postao/la bojan »

Cestitam prijatelju na novopridoslom clanu, :top:

jer uvijek je dobro da je podjednaka konkurencija. :lux:

Nisam bas bio presretan prosle godine kad ste bili samo dva, pa i pobjeda nije bila nesto slatka.

Ove sezone smo kod Vas u dvorani sto nam pase, jer smo ko' doma tamo, pa se nadam dobrom mecu, a i "Đurđi" poslije :pivo:.

Saljem dobrodslicu svim novopridoslim ekipama, a pozdrave svim proslogodisnjim.

LP od "grumova".

:top:
rope

#3 Post Postao/la rope »

s obzirom da vas u ovoj ligi podosta znam što pojedinačno, a što kao ekipe žao mi je što nema više komentara na forumu o ovoj ligi...

no hard feeling, ali navijam za Kerume da vidim jel mogu nadoknaditi propuštenih 6 bodova iz prva dva kola i plasirat se u ligu više....
STROJAL
Kontakt:

#4 Post Postao/la STROJAL »

rope je napisao/la:s obzirom da vas u ovoj ligi podosta znam što pojedinačno, a što kao ekipe žao mi je što nema više komentara na forumu o ovoj ligi...

no hard feeling, ali navijam za Kerume da vidim jel mogu nadoknaditi propuštenih 6 bodova iz prva dva kola i plasirat se u ligu više....
... ja sam u strahu od foruma :zubo: nikad ne znaš kaj ti se može dogodit' pa je možda bolje da čkomim :zubo:

... inače, liga je vrlo izjednačena, bit će tu još svašta, i kad krene Božićno darivanje 'ko zna kako će završit' ...

... rezultate možete pratiti, svi upisuju manje više redovito, tako da s te strane nema potrebe polemizirat' preko foruma ...

pozdrav,
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
goc

#5 Post Postao/la goc »

kakvo je to klanje bilo kod agronomaca, tek sad vidim :D :D :D

pa daj pisi neko, da se malo uzivim kad vec ni igrat ni gledat ne mogu :)

koja steta sto je kotlovnik svrljao po Japanu prvih par kola, suigraci mi indisponirani bili, a vidi sad :)

cestitke u svakom slucaju ;)
ib
Site Admin
Kontakt:

#6 Post Postao/la ib »

baš san i ja zinija u ćudu :eek: :jadnana:
goc

#7 Post Postao/la goc »

nemoj mi tu tuzne bananke stavljat :P :geek: :banana: :partijana:
Kile

#8 Post Postao/la Kile »

Evo da nesto ipak napisem.....jer je friking napeto do bola....mislim borba za drugo mjesto :zubo:
Danas.....igramo protiv Ban Keglevića....a Stubica najvjerojatnije isto danas igra protiv Dugog Sela
E sad nama igraju jedino pobjede do kraja i naravno remi/poraz Stubice protiv Dugog Sela i naravno ocekivani poraz protiv Trans Agrama zadnje kolo iiiiiiiiiiiiiiiiii onda smo drugi.............. :lux: :lux: :lux: :lux: jeeeeeeejjjjjj moj k***c hihihi sorrrrrryyyyy
DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
Neko imam osjecaj za feeling da ako ima pravde bit cemo drugi pa kud puklo da puklo......
S obzirom na herojski cin naseg suigraca bit cemo ekstra nabrijani veceras.....Ban Keglevicima...danas se igra pingac ovako
http://www.youtube.com/watch?v=Ucm3x2ISCgo
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
kotlovnik

#9 Post Postao/la kotlovnik »

bravo stole toni spineru mašino! Ma nas dva ćemo danas dirnuti požrtvovnošću našeg kapetana napravit barem dvicu sve skupa!!!! oo yeeah
idem skakat po kuci i simulirat udarce!!
Sretno !
goc

#10 Post Postao/la goc »

ajmo niTo nema sad izvlacenja :D

ak nis drugo mozete dadi razbit njonju jer se smucao po Japanu dok ste vi krpali kraj s krajem prvih par kola :D

Sretno!
rope

#11 Post Postao/la rope »

Kile je napisao/la:DA STVARI NE BI BILE TAKO LIJEPO SJAJNE FILIP NAM IMA TEMPERATURU 38 I JEDVA ŠEPA DO WC-a ALI PAZITE SAD DOLAZI NA TEKMU DANAS JER KASNO JE ZA ODGODIT........FILIP(MASTER) JE CAR I ČKATO!!!
samo da istaknem još jednom da se ipak neki moj suigrač nađe prozvan kad (ako) bude čitao isto
Kile

#12 Post Postao/la Kile »

goc je napisao/la:ajmo niTo nema sad izvlacenja :D

ak nis drugo mozete dadi razbit njonju jer se smucao po Japanu dok ste vi krpali kraj s krajem prvih par kola :D

Sretno!
Oooooo ima ima izvlacenja.....izvlacenja brutalnih bomba spinova....danas smo robotizirani ko Simo Boll, skacemo ko Ryu Seung Min, stopamo ko Oh, waldner i samsonov zajedno, serviramo tako da Ma lin place u kutu od stida.........buaaaaaaahahahahahahahahahah buaahahahahahhaahhaah..... :rlaunch: :rlaunch: :facepalm: :bicedobro:
Kile

#13 Post Postao/la Kile »

kotlovnik je napisao/la:bravo stole toni spineru mašino! Ma nas dva ćemo danas dirnuti požrtvovnošću našeg kapetana napravit barem dvicu sve skupa!!!! oo yeeah
idem skakat po kuci i simulirat udarce!!
Sretno !
Ja to radim od jutra vec.....s daskom za rezanje....teza je da ....zglob ojaca :lol: :lol: :lol:
goc

#14 Post Postao/la goc »

niTo niTo... pa zar te nisam nista naucio. znas valjda kako se zglob jaca??

:rofl:

http://www.powerballs.com/

:D
goc

#15 Post Postao/la goc »

sorry za double post, al samo bi htio cestitat ekipi na dobroj borbi, steta sto fiko nije imao snage pa je ispusio dvije tekme sta je vodio 2:0

na papiru izgleda ko izvrstan mec, a vjerujem da je i bio :)

cestitke ban keglevichu na vjerojatnom prolasku, a mojim debilcekima sva sreca slijedece sezone :D
Kile

#16 Post Postao/la Kile »

Da dobar mec....ovo je bio najbolji mec koji sam ikad gleda i igra....luuuuudooooo, Filip dva meca 2:0 pa 2:3 Dado dva meca 0:2 pa 3:2...igralo se 80% u 5 setova sto fixeva poceli u 7:30 zavrsili oko 12 ma nevjerojatno, steta sta se nije snimalo jer ne znam da li ce se ovakva drama ikad vise ponovit:)))))
Kao sta vidite izgubili 4:6 ali borba je bila ko nikad i cestitke Keglevicima na nevjerojatno dobroj igri zasluzuju bit drugi definitivno :s: :lux: :lux:
Stubica je dobila Dugo Selo kolko cujem tako da nema veceg zala za sinocnji mec...ostaje uzivanjeu vlastitoj i protivnickoj igri....
Jos jednom svaka cast Filipu koji se zvjerski borio s 38 temperaturom ali nije imao snage ni srece do samog finisha
:s: BRAVO MASTEEEEEER :lol: :lol:
Odgovorite