7.liga jesen 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Šljiva

7.liga jesen 2012.

#1 Post Postao/la Šljiva »

Poćela su nadmetanja u 7.ligi.Gledajući bilten i igraće raznih ekipa,moram konstatirati da tu ima dobrih igraća i da će biti teško u svakoj tekmi.Da je to tako potvrdila je tekma u 1.kolu protiv Elke Dr.Ante Starćević.Pobjedili smo 8 :2 i naizgled ispada da je bilo lako.Međutim puno mećeva je igrano u 5 seta i sve se vrtilo oko fiksa.Znaći moglo je i drugaćije ispasti.Jedino moj Kovačićek igra laganini.Čestitam ekipi Elke na fer,dobroj i uzbudljivoj igri.
Ivica,za prijatelje Šljiva
55

#2 Post Postao/la 55 »

Bravo Šljiva! :top: Trica za otvorenje sezone prava je stvar :s: :s: , ali protivnicima sigurno nije bilo lako :nene: ; četiri puta su se dovukli do fiksa petog seta i sva četiri puta izgubili :bonk: :uzid: :predaja: :visi: ... od ta četiri tri poraza su doživjeli od tebe :banana: :clint:
Znači da više vjerovatno nisi :gips: i da ti se koljeno dobro oporavilo, drago mi je :cheer: . Ima Šljiva dobru glavu :idea: , ima kondicije :macevanje: , ali vidi se tu i važan prst iskustva! :mudri:
Sretno vam dalje i uživajte! :leti: :leti: :leti:
.........

#3 Post Postao/la ......... »

Cestitke Trans Agramu na 3 boda..

Te svaka cast gospodinu Canadiju na pobjedi protiv mene..definitivno nebi bilo pravedno da sam dobio taj mec..

Sretno dalje...
Šljiva

#4 Post Postao/la Šljiva »

55 je napisao/la:Bravo Šljiva! :top: Trica za otvorenje sezone prava je stvar :s: :s: , ali protivnicima sigurno nije bilo lako :nene: ; četiri puta su se dovukli do fiksa petog seta i sva četiri puta izgubili :bonk: :uzid: :predaja: :visi: ... od ta četiri tri poraza su doživjeli od tebe :banana: :clint:
Znači da više vjerovatno nisi :gips: i da ti se koljeno dobro oporavilo, drago mi je :cheer: . Ima Šljiva dobru glavu :idea: , ima kondicije :macevanje: , ali vidi se tu i važan prst iskustva! :mudri:
Sretno vam dalje i uživajte! :leti: :leti: :leti:
Da koljeno mi je prilićno dobro i igram bez steznika.Međutim moram reći da idem već treći put na terapije u Medikol radi istezanja istog.Naime ne mogu dokraja istegnuti nogu odnosno skvrćiti do kraja.Tu imam bolove!
drda

#5 Post Postao/la drda »

AJDE ŠLJIVA VEĆ IZGOVORI UNAPRIJED
NEĆETE BITI PRVI OVU SEZONU I TO JE TO
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šljiva

#6 Post Postao/la Šljiva »

Vidjet ćemo? :top:
Šljiva

2.kolo

#7 Post Postao/la Šljiva »

Odigrali smo i 2.kolo :top: protiv Borongaja.Dobili smo 6 : 4 :).Mogu reći da je bilo teško i bilo je :biggun: :snajper: :mljacko: s obadvije strane.Moj sinek je pokleknuo :eek: i izgubio sve tri :cry:i bio je ljut :ljut: na sebe :rolleyes: .Kova i ja se nismo dali :nono: Tomislav lakše :s: a ja teže :macevanje: do tri pobjede.Poslije dugog vremena smo odigrali zajedno :eek: par i izgubili od odlićnih napadaća Hrvoja i Željka :s: :s:
Nadam se da, kad bu trebalo :misli: da ćemo odigrati bolje :vozi:
Dećkima iz Borogaja(dugogodinjim prijateljima za :pingic: )više sreće u nastavku lige :luck:
Šljiva

3.kolo

#8 Post Postao/la Šljiva »

Odigrali smo i 3.kolo na Vrbiku :macevanje: Ambijent :top: ali mi smo bili :sebican: i nismo dali bodove :nono: Moj Tomi je odigrao :mljacko: dobro :s: :yesss: posebno protiv Međaši-a.Ukupno smo pobjedili :vozi: 8:2 :cheer: i po rezultatu izgleda lagano :nene: Karadjole je školovan i jako :fu: :s: dobar igrać.Igrao sam 1.protiv njega i nezagrijan odmah naletio na :uzid: Pokušao sam u nastavku :komp: ali nije išlo. :nono: Trebao bi biti dobro :skace: i puno :misli: da bi pobjedio.KOvačićek je standardno :s: dobro odigrao :clint:
55

#9 Post Postao/la 55 »

Svaka vam čast :s: :s: :s: , ide vam super ove sezone :top: , fakat igrate momčadski :grouphug: i efikasni ste koliko treba biti! :amen: Sraz je to znanja :idea: i iskustva :mudri: .
Samo nastavite tako dalje :D , sretno vam :luck: i na kraju sezone će biti :leti: :leti: :leti: ... za ligu ili dvije prema gore! :lux: :lux:
Dren

#10 Post Postao/la Dren »

asti :eek: jeste se našli :five: vas dvojica sa svojim stilom pisanja po forumu :s: :s: :s:

:rofl:
totalno ste zakon :cerek:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ib
Site Admin
Kontakt:

#11 Post Postao/la ib »

Najbolji su! :mikrocerek: :epileptićki napadaj:
Šljiva

4.kolo odigrano u dvorani na Ranžirnom kolodvoru

#12 Post Postao/la Šljiva »

I ako smo bili domaćini odigrali smo tekmu kod gostiju W&D68 :) :top: jer trenutno :cry: nemamo domaćinsku :eek: dvoranu.Da nesreća :ajooj: bude veća,naš najbolji igrać :pracka: :sumo: je morao raditi zbog afere Wotergate u HR :cursing: I mi (Otac i sin) :eek: ostali smo sami protiv :trio: :mudri: ali jako dobrih :cestitamo: :woohoo: igraća a posebno mlađi W. :s: kojeg ja nisam u 40 god.nikad dobio :bicedobro: Dođem blizu :lol: i u fiks :D ali više od toga :nono: Uvijek dobim po :komp: Sinek i ja :cerek: dobili smo svaki po dvije :lol: ali to je sve :ne zna:
Poslije tekme smo :) uz ugodni :fulir: razgovor malo zamezili :klopa: i popili
koju čašu :pivo: :cool:
Šljiva

5.kolo

#13 Post Postao/la Šljiva »

poslije pauze zbog Sisveta odigrali smo :) i 5.kolo u Dugom selu protiv ekipe Viva´s bar II.Dobili smo 7:3 :lux: .Moram pohvaliti igraće Viva´s bar ekipe :cestitamo: Posebno Stipića :fulir: što su nam izašli u susret :s: da moja dva igraća :grli: mogu zakasniti na tekmu.Oba dva su radila popodne :rolleyes: te su morali izaći iz posla :misli: i :trk: :trk: na :pingic: Ja sam odigrao sve tri ;) u nizu i to prilićno :( slabo.Naime dan prije sam na klinici u Perkovičevoj izvadio 5 :zubo: :mama: Dva dana nisam ništa :klopa: i pio tablete(ibufropen Farmal)protiv bolova :ajooj: Ali bit će :five: dobro kad dobim nove :zubeki: :yesss: za 1mj.
Dren

#14 Post Postao/la Dren »

nema zube al grize za svaki poen!
Šta ti je pravi sokazovac :s: :s: :s:

Želim što brži oporavak, imadoh i ja sličnu situaciju (al sam vadio 3) i mogu reći jedna od neugodnijih epizoda u životu.
Ništa, juhice i blender su vaši najbolji prijatelji. Nije smiksano meso toliko ukusno kad ga (doslovno) piješ na slamku, al bar nisi gladan. :)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Šljiva

6.kolo protiv ekipe AS

#15 Post Postao/la Šljiva »

Odigrali smo i 6.kolo i pobjedili 7:3 :cerek: AS su došli samo :rofl: njih 2 prijavljena igraća :?: Mislili smo da će biti :) lako :kava: i da ćemo to :gitara:
Rutinski odraditi. :nono: Nije bilo tako!Nisu se :predaja: i morali smo polućiti dosta :znoj: Moj Tomi dobio :cekicem: po glavi u oba dvije partije :rolleyes: Bio je :ljut: :wow: ali tu se nije moglo ništa.Moj najbolji igrać :clint: prišao je meću protiv Martinčića :eek: pristupom :pfff: i naletio na :uzid: :ajooj: Krešimir ga mekanom ućinkovitom igrom :bike: i :sebican:,posebno u 5 setu :s: smirio i nanio mu 1. :komp: poraz u prvenstvu.Ali zato sam ja tu :sumo: Sigurnom :vozi: igrom uz razmišljanje :misli: i :mljacko: :woohoo: dobio sam oba dvojicu.Moram priznati Krešimira :cerek: teže uz :macevanje: i malo :luck: u 5 setu.Par smo kovačićek i ja :lol: :lol: odigrali kao :clint:
Šljiva

7.kolo

#16 Post Postao/la Šljiva »

:confused: Definitivno nećemo biti :eek: :prvak: u ovoj ligi.Padamo u formi :ajooj: :ne zna: i to se odrazilo u gostima kod HEP-a :( .Dećki su domaći teren :s: iskoristili :top: onako kako treba :klap: Bakmaz je odigrao :biggun: maestralno i bio je :sumo: za nas.Dobio je mog najboljeg :clint: i to prilićno :woohoo: lagano. :snajper: Zbog mojih :zubo: ja već tri tjedna slabo unašam :hrana: :klopa: i to se vidi u mojoj :mljacko: :macevanje: Nisam fajter,ne grizem :pfff: za :pingic: Nitko od nas :trio: ne trenira nego smo :kava: :frajer: :fulir: opušteni kroz tjedan raznim obvezama :zzz: :azdaja: :blabla: i rezultat se vidi.Posebno moj sinek :rolleyes: već 2kola ne :nene: može dobiti meć :( Srdi se :ljut: na :pingic: na lošu :luck: :2up: ali ne treba se predati :predaja:.Treba igrati za svaki pojen :cerek: .To je kljuć uspjeha :lux: Izgubili smo 7:3 (par smo :predaja: )
Još jedamput :cestitamo: domaćinu.
Šljiva

8.kolo

#17 Post Postao/la Šljiva »

Odigrali smo i 8.kolo :) i pobjedili 8:2 :lux: Pošto nemamo :otvaraj: domaću dvoranu odigrali smo tekmu u Resniku(Čulinećka) :five: kod gosta D.Dubrava.Dvorana u MZ-Resnik sasvim solidna :top: i u ovoj eri :eek: novokomponiranih vlasnika i antišportskih vlasnika i upravitelja :rigo: raznih bivših dobrih firmi :confused: :tuzni: sve manje je dvorana u ZG i ovakve dvorane treba čuvati :amen:
Ipak da se vratimo :pingic: Moj :clint: i ja :mudri: :mljacko: odigrali smo :s: :lol: jako dobro :top: i protivnicima nismo :nono: :sebican: puno dali za njihovo zadovoljstvo :bicedobro: Jedino je moj sinek :fucka: opet bio :ljut: i naletio na :uzid: u dvije partije. :geek: Bit će bolje za njega :misli: :mig:
pnyg

#18 Post Postao/la pnyg »

Evo da se javim i ja..
Iz ekipe trenutno prvoplasirane u našoj ligi :)
Pošto kako se i samo vidi na tablici, situacija se poprilično zakomplicirala u samoj završnici. Manji kiks - ako se to tako može nazvait kod momčadi Elke, i eto vraga...
Jest da nam dva vrhunska igrača ne igraju (barem do ostatka sezone) ali opet... i što je ostalo od nas će i dalje pružati najveći mogući otpor.
Sutra nas čeka okršaj sa Bilić vision-om, pa ćemo vidjeti kako će proći.
Dosadno sigurno neće biti..

Do kraja još tri kola i 9 bodova je još u igri. Tako da će biti svega, a najviše će odlučivati međusobni obračuni.
Tako da se nadam dobro pingiću, pa nek bolji pobjedi...

Tko sutra bude u prilici neka navrati u Prečko u 18 sati, na utakmicu sa B.V...
pnyg

#19 Post Postao/la pnyg »

Da se još kratko javim, vezano za 7-u ligu.
Za sutra se može najaviti derbi, druga i treće plasirana momčad su na rasporedu, i direktno se odlučuje tko će dalje.
Pobjednik sigurno ide naprijed, dok tko izgubi će ostati u problemima.
Tj. zadnje kolo će odlučivati o svemu.

Tko bude u prilici neka navrati sutra u ŠC Prečko u 18 sati, pa neka bolji pobjedi!

Toliko za sada..
Premda sam osobno razočaran kako su teme u ovoj ligi neaktivne..
I kako pola momčadi ne uvrštava svoje rezultate na internetu :-(
Šljiva

9.;10.i 11 kolo

#20 Post Postao/la Šljiva »

Sorry zbog kašnjenja ;) posta prijašnjih kola :?:
Prvo o 9.kolu :) Odigrali smo u dvorani RITMO :top: (Jako dobra dvorana :cerek: :s: )Protiv J.Gredelja.Bilo je dobro :lol: i pobjeda je :lux: otišla na našu stranu.
10.kolo-Derbi susret protiv oslabljenih VITA-STAN :rolleyes: u hladnom Prećkom:eek: :flop: :mama: Tamo se ne možeš :?: :tuzni: zagrijati.Stalno su mi bila :horor: hladna leđa bez :znoj: mogućnosti da se zagriješ :eek:
U tom ozračju ja i nisam :nono: mogao :cry: pružiti neki otpor :ne zna: :mljacko: :woohoo: dobrom Gojani-u.I moj Kovačićek :ne zna: nije bio u elementu i dobio je :vidiga: :tuctuc: od Leonarda.KLjućnu tekmu :s: je odigrao :D moj Tomislav protiv Bosić-a :lol: :top: :s: i dobio u 5 seta.
Pobjedili smo 7:3 :klap:
11.kolo-zadnje kolo igramo protiv isto jake ekipe :macevanje: .Ponudili su nam :eek: ponedjeljak i utorak :( termin u Šestinama. :nene: Utorak definitivno otpada :komp: :kava: zbog radnih obveza a i ponedjeljak je upitan :?: ;)
za našega :clint: Prihvatili smo taj ponedjeljak :) međutim naš :clint: mi je javio u 18:30h taj dan da ipak :djesi: :darkevil: neće doći zbog radnih obveza :wd:.Moj Tomislav i ja odigrali smo :locked: :woohoo: hrabro i da je Tomislav pobjedio Vuksana :lol: rezultat bi bio drugačiji.Ovako smo :zubo: izgubili 6:4 uz dobar :pingic: i veliku :mljacko:. Moram konstatirati da je to :rlaunch: jaka ekipa(Posebno Gluhak)i bez Kovačićka nema pobjede :(
Odgovorite